Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Tinuta in Biserica (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5026)
-   -   tinuta femeii in biserica (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6348)

Ioan-Victor 06.01.2010 00:07:55

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 197449)
Nu cred ca ar avea vreun sens, se subintelege cred ce am vrut sa exprim prin folosirea cuvantului...efeminat ( implica o anumita constitutie, atitudine..etc) :10:

Deci eu sunt un adevarat razboinic, nu o fetita :10:

AndruscaCIM 06.01.2010 00:21:39

Citat:

În prealabil postat de Ioan-Victor (Post 197450)
Deci eu sunt un adevarat razboinic, nu o fetita :10:

Pai am si raspuns in sensul ca nu exista riscul in cazul tau sau al barbatilor barbati...ci doar in cazul celor care deja au anumite caracteristici :1:

Hartford 07.01.2010 20:06:38

Citat:

În prealabil postat de Ioan-Victor (Post 197414)
Din exces de comoditate am inceput sa imi rad barba o data pe luna (si mie imi creste repede, nu gluma!)...
De asemenea vreau sa imi las si parul sa creasca...E pacat sa-mi las parul lung? E semn de feminizare?

Cum asa? dar calugarii au parul lung il tin in coada prins la spate, mie chiar imi place cum le sta, cu conditia sa fie spalat des.

Noesisaa 19.01.2010 19:30:23

Citat:

În prealabil postat de Hartford (Post 198210)
Cum asa? dar calugarii au parul lung il tin in coada prins la spate, mie chiar imi place cum le sta, cu conditia sa fie spalat des.

Mai nou am vazut calugari cu parul tuns.

Intr-o dimineata eram in autobuz mergand spre universitate si intra un tip, in jur de 30 de ani, student si el cel mai probabil, imbracat intr-un kilt, fusta scotiana, dar nu in nu stiu ce culari, ci kaki. Si totusi ii statea extraordinar de bine, mie mi-a furat ochii. Nu arata deloc efeminat, dar nici dizgratios, ci, surprinzator, barbatesc, si parea ca se simte foarte confortabil. :D Se intampla in SUA. Ca sa vezi ca nu pantalonii il fac pe barbat, barbat, nici fusta pe femeie, femeie.

Hartford 20.01.2010 03:08:10

Citat:

În prealabil postat de Noesisaa (Post 202588)
Mai nou am vazut calugari cu parul tuns.

Intr-o dimineata eram in autobuz mergand spre universitate si intra un tip, in jur de 30 de ani, student si el cel mai probabil, imbracat intr-un kilt, fusta scotiana, dar nu in nu stiu ce culari, ci kaki. Si totusi ii statea extraordinar de bine, mie mi-a furat ochii. Nu arata deloc efeminat, dar nici dizgratios, ci, surprinzator, barbatesc, si parea ca se simte foarte confortabil. :D Se intampla in SUA. Ca sa vezi ca nu pantalonii il fac pe barbat, barbat, nici fusta pe femeie, femeie.

Of ce bine ca nu locuiesc la NY sau pe la Los Angeles sa vad dubiosi din astia caci pe acolo poti vedea ce nu ai vazut de cind esti si nu ai putea deslusi daca e barbat sau femeie, Doamne rau sa alterat societatea asta sau poate sint eu prea de moda veche :106:

AndruscaCIM 20.01.2010 16:53:16

Citat:

În prealabil postat de Hartford (Post 202811)
Of ce bine ca nu locuiesc la NY sau pe la Los Angeles sa vad dubiosi din astia caci pe acolo poti vedea ce nu ai vazut de cind esti si nu ai putea deslusi daca e barbat sau femeie, Doamne rau sa alterat societatea asta sau poate sint eu prea de moda veche :106:

Si totusi era vorba de un scotian, al carui port este asta....iar Noesissei nu i s-a parut deloc ciudat, subliniind faptul ca nu te face fusta femeie, si nici pe barbat pantalonul nu il face barbat :1:

Exista oameni care chiar imbracati asa cum "trebuie", tot arata ciudat...si nu iti poti da cu parerea prea bine asupra lor, asta e ideea!

De exemplu, cum ti s-ar fi parut barbatii romani imbracati cu bundita, itari ( care sunt mulati) si cu camasa stil fustita pe strada...ar fi tocmai de moda veche, daaaaar??????:71:

Noesisaa 20.01.2010 17:16:58

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 202991)
Si totusi era vorba de un scotian, al carui port este asta....iar Noesissei nu i s-a parut deloc ciudat, subliniind faptul ca nu te face fusta femeie, si nici pe barbat pantalonul nu il face barbat :1:

Exista oameni care chiar imbracati asa cum "trebuie", tot arata ciudat...si nu iti poti da cu parerea prea bine asupra lor, asta e ideea!

De exemplu, cum ti s-ar fi parut barbatii romani imbracati cu bundita, itari ( care sunt mulati) si cu camasa stil fustita pe strada...ar fi tocmai de moda veche, daaaaar??????:71:

Nu, nu era scotian, era american, probabil cu stramosi scotieni, ca si asa avea parul rosu. :D L-am mai vazut si dupa aia dar purta haine mai normale.

AndruscaCIM 20.01.2010 18:46:58

Citat:

În prealabil postat de Noesisaa (Post 203005)
Nu, nu era scotian, era american, probabil cu stramosi scotieni, ca si asa avea parul rosu. :D L-am mai vazut si dupa aia dar purta haine mai normale.

:24:...atunci oricum adoptase un element din portul scotienilor, si bravo lui daca ii statea bine!!!

arwein 20.01.2010 19:09:02

ESTE OBLIGATORIU CA FEMEILE SA AIBA CAPUL ACOPERIT IN BISERICA? Intreb pentru ca am frecventat mai multi ani o biserica, la catehizare si nici macar o data parintele nu a atras atentia asupra acestui fapt, de unde deduc logic ca nu e decat un obicei, nu obligatoriu. Ce parere aveti? Cum argumentati?

cristiboss56 20.01.2010 20:30:19

Citat:

În prealabil postat de arwein (Post 203043)
ESTE OBLIGATORIU CA FEMEILE SA AIBA CAPUL ACOPERIT IN BISERICA? Intreb pentru ca am frecventat mai multi ani o biserica, la catehizare si nici macar o data parintele nu a atras atentia asupra acestui fapt, de unde deduc logic ca nu e decat un obicei, nu obligatoriu. Ce parere aveti? Cum argumentati?

Doamne iarta-ma , dar s-au dat atatea argumente , citate si nu numai , referitoare la acest subiect , incat ma intreb : e rea vointa sau superficialitate ? S-au scris pagini intregi referitoare la aceasta " mare povara " a purtarii baticului , a capului acoperit la femei . Parintele din bun simt poate nu a atras atentia la asa ceva , atat de elementar .

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:48:31.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.