Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Romani crispati, certareti si frustrati (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7484)

Traditie1 07.11.2009 17:15:00

Din pacate trebuie facute si diferente zonale, sudul tarii e mai grosolan în comportament decât Ardealul iar Moldova e pe la mijloc. Oltenia cred ca e de mai bun simt decât Bucurestiul si Dobrogea.

Poate ar trebui mutata capitala în Ardeal, unde oamenii sunt mai de bun simt, mai harnici si mai organizati, ca sa traga si restul tarii.

The_Fallen 07.11.2009 17:43:22

Citat:

În prealabil postat de Traditie1 (Post 179517)
Din pacate trebuie facute si diferente zonale, sudul tarii e mai grosolan în comportament decât Ardealul iar Moldova e pe la mijloc. Oltenia cred ca e de mai bun simt decât Bucurestiul si Dobrogea.

Poate ar trebui mutata capitala în Ardeal, unde oamenii sunt mai de bun simt, mai harnici si mai organizati, ca sa traga si restul tarii.

Da asa e!
Toata lumea stie ca noi cei din sud suntem niste magari.
Poate am putea sa schimbam numele Ardealului in Romania, si restul tarii sa se numeasca SubRomania, si locuitorii "subromani"?

axios 07.11.2009 18:06:26

...

Citat:

În prealabil postat de Traditie1 (Post 179517)

daca am vedea tarisoara asta ca pe un intreg, un trup, asa cum e de fapt, ceea ce spui tu ar suna cam asa: sa mutam inima in creier ca doar acolo se face toata treaba...

de ce-ti bati capul cu prostioare de genul asta. vrei nu vrei, toti alcatuim familia ta si trebuie sa ne accepti cum suntem... si asta e valabil pentru toti finii observatori ai caracterului "romanesc"...

ai luat mere??? :4:

Doamne ajuta!

Anna 07.11.2009 18:18:57

Ce sariti toti daca spun lucrurilor pe lume? Nu regret ca am pus titlul topicului asa. Asta e una din bolile noastre, si daca n-o numim cum o sa ne vindecam? Spuneti voi...

axios 07.11.2009 19:02:49

...

Citat:

În prealabil postat de Anna (Post 179534)
Ce sariti toti daca spun lucrurilor pe lume? Nu regret ca am pus titlul topicului asa. Asta e una din bolile noastre, si daca n-o numim cum o sa ne vindecam? Spuneti voi...

nu sare nimeni pe titlu. nici pe tine...:5:
era vorba in general de romani. asta e... cu asta defilam... degeaba filosofam. pot sa te aprob. dar oare cei care trebuie sa auda unde sunt? crezi ca eu nu sunt siderat de ce vad in jur? dar... na. daca vrei tu, discutam...

eclat_de_lune 08.11.2009 08:55:14

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 179322)
Un popor vesel si frumos...un exemplu :3:

Este vorba despre o inregistrare a unui canal TV din Belgia,in sala mare a Garii din Anvers .
Mai mult de 200 de dansatoare si dansatori s-au amestecat cu calatorii si au dansat pe un cantec cunoscut in lumea intreaga.
Calatorii nu au stiut nimic despre aceasta filmare,care a fost facuta cu camere ascunse.
Urmarea ...o sa o vedeti...... .a fost magic.

http://streaming.vtm.be/VTM/opzoekna...NAL_EXPORT.wmv

Edit: Bineinteles ca daca s-ar fi intamplat acest dans in gara din Bucuresti, dispareau toate gentile si bagajele oamenilor =))

S-a intamplat ceva asemanator in gara de Nord si nu a fost furata nicio geanta: http://www.youtube.com/watch?v=L2JOrfNmVB0
e adevarat ca nu e la acelasi nivel ca in afara, dar e un inceput.
Sa nu uitam ca in romania ceva la nivelul belgian e cam imposibil de realizat datorita legislatiei potrivnice. stim bine cum e cu manifestarile de masa, cu grevele de cate autorizatii e nevoie. cei care cunosc franta stiu pe de alta parte cat e de usor acolo sa protestezi....

emanouela 12.11.2009 17:28:56

reinvii acest topic:10:
am sa va povestesc ceva...acum am revenit de la plimbarea cu piticul...o luam in ordine....mergand am intalnit o batrana, cu probleme locomotorii...era in carje biata...dar mergea si zambea la oameni si-i saluta....ceva mai departe am intalnit o bunica cu nepotul pe care il luase de la gradi...cred ca avea 5 ani piticul, copilul, cu gura pana la urechi mi-a zis bonjour....la intoarcere, aproape de casa m-am oprit sa-i acopar nasucul piticului ca incepuse vantul...in spatele meu, o fata de cca 16 ani, cu probleme locomotorii mi-a zambit cand am ridicat privirea spre ea....oare asta e din cauza ca sunt reci???? asa cum afirma unii sau ca o fac din falsitate???? cum afirma altii....sau pt ca sunt lipsiti de griji si probleme?????
eu zic ca e un mod de viata pe care l-au adoptat
ia sa fac eu asta in Romania...sa zambesc si sa salut lumea....pt ca asa vreau, pt ca asa mi-a intrat in sange si pt ca asa simt....ma leaga :24:

elizabeta 12.11.2009 17:33:01

Citat:

În prealabil postat de emanouela (Post 181099)
am sa va povestesc ceva...acum am revenit de la plimbarea cu piticul...o luam in ordine....mergand am intalnit o batrana, cu probleme locomotorii...era in carje biata...dar mergea si zambea la oameni si-i saluta....ceva mai departe am intalnit o bunica cu nepotul pe care il luase de la gradi...cred ca avea 5 ani piticul, copilul, cu gura pana la urechi mi-a zis bonjour....la intoarcere, aproape de casa m-am oprit sa-i acopar nasucul piticului ca incepuse vantul...in spatele meu, o fata de cca 16 ani, cu probleme locomotorii mi-a zambit cand am ridicat privirea spre ea....oare asta e din cauza ca sunt reci???? asa cum afirma unii sau ca o fac din falsitate???? cum afirma altii....sau pt ca sunt lipsiti de griji si probleme?????
ia sa fac eu asta in Romania...sa zambesc si sa salut lumea....pt ca asa vreau, pt ca asa mi-a intrat in sange si pt ca asa simt....ma leaga :24:

Pai eu una asta fac mereu si ... mi se raspunde (aproape) intotdeauna.
Dar voi in ce tara locuiti?

AndruscaCIM 12.11.2009 17:33:33

Citat:

În prealabil postat de emanouela (Post 181099)

Mai bine nu simti asa ceva...cand toata lumea se uita urat tu sa te uiti frumos??? esti falsa, bolnava sau ceva trebuie sa ai de zambesti...nu? Aaaaa...ba chiar cred ca unii ar spune ca e si pacat :21:

elizabeta 12.11.2009 17:37:22

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 181101)
Mai bine nu simti asa ceva...cand toata lumea se uita urat tu sa te uiti frumos??? esti falsa, bolnava sau ceva trebuie sa ai de zambesti...nu? Aaaaa...ba chiar cred ca unii ar spune ca e si pacat :21:

Ei hai acuma, fetelor, nu e chiar asa...
E-adevarat, mai sunt si acrituri, dar poate au probleme, sunt oameni nefericiti, se consuma mult, nu poti sa stii...

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:22:08.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.