![]() |
Citat:
[COLOR=green]Siropul de conuri de brad se folosește în bolila aparatului respirator, în anemii, convalescentă, în perioada de primăvară și toamnă pentru pregătirea organismului la trecerea în alt anotimp. [/COLOR] |
Ma intereseaza o anumita planta pentru cancer la ficat.
Stiti cumva care o fii acea planta? |
Eu am auzit ca solutia salina face minuni la ameliorarea ficatului,in special in cancer,pentru regenerarea acestuia.Am vazut odata o emisiune foarte interesanta despre aceasta,dar a trecu mult timp de-atunci.Oricum,s-au facut experiente pe oameni,voluntari,bine-nteles,si s-au dovedit a avea rezultate surprinzatoare,rezultate bune.
Eventual a se cauta pe internet despre aceasta. Despre planta,nu stiu...am inteles ca este la Sibiu un doctor naturist ce ofera solutii de vindecare,sau macar de stagnare a cancerului,doar prin metode naturiste,plante si alte tincturi...chiar si apa. |
In cazul in care aveti dureri de cap urmati pasii de mai jos:
In cele ce urmeaza va prezentam cateva remedii impotriva durerilor de cap, pe care le puteti pregati acasa:
|
Citat:
[COLOR=green]Eu le-aș recomanda să facă, înainte de orice, o radiografie de coloană cervicală. Ani de zile am avut dureri de cap hoțești și, la un moment dat, am găsit un medic al lui Dumnezeu, un om cu răbdare care m-a pus să-i exolic cum și când mă doare capul. Radiografia a arătat că aveam spondiloză cervico-dorsală și ciocuri pe coloană și în zona toracică și așa mi s-a putut stabili o medicație corespunzătoare și tratament în stațiune de profil.[/COLOR] :43: |
Citat:
Dar o tomografie nu e mult mai eficienta? |
Citat:
[COLOR=green]Poate da, dar nu știu dacă prin '95 se făcea tomografie...[/COLOR] :43: |
Citat:
|
Am sa prepar si eu sirop de conuri de brad dupa reteta Antoniei. trebuie sa fie tare bun! mai demult facea tatal meu sirop din muguri de brad cu miere si propolis, dar nu mai stiu reteta, am sa o caut cand merg acasa, era foarte eficienta pentru bolile cailor respiratorii. o s-o caut si o postez. :79:
|
Chiar te rog, Monica; in curand e luna mai si vom avea si muguri si conuri. Voi incerca si reteta antoniei, care pare o experta in domeniu. Multumesc si Antoniei pentru reteta.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:29:43. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.