Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Atentie la "predicile" si "sfaturile" lui PF Daniel (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9014)

andreicozia 06.05.2010 17:12:40

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 243826)
nu. ei erau din Israel, dar de ce intrebi toate astea? ce importanta are?

Are, pentru ca ea este din Israel :)) ..si incearca sa te "citeasca".
o-taranca, aceste lucruri se fac pe privat nu aici aiurea in papusoi

maria-luisa 06.05.2010 17:20:38

Citat:

În prealabil postat de o_tzaranca (Post 243829)
iar aceasta familie ..e mai corecta si mai credincioasa decat familia ta..ortodoxa (cum ziceai) in care te-ai nascut?

Intrebarea ta e deplasata ( imi cinstesc tatal si mama), dar iubesc corectitudinea, iar faptul ca imi iubesc familia, nu face din mine o antisemita, sau un om care inchide ochii la calitatile unor oameni sau care nu vede defectele acolo unde e cazul. Imi iubesc familia in care m-a lasat Dumnezeu, dar si mai mult il iubesc pe Dumnezeu, care este drept. Iar daca ceva este nedrept, sub niciun chip nu vreau sa accept.

maria-luisa 06.05.2010 17:24:04

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 243830)
Are, pentru ca ea este din Israel :)) ..si incearca sa te "citeasca".
o-taranca, aceste lucruri se fac pe privat nu aici aiurea in papusoi

Ciudate strategii. Chiar nu le inteleg rostul.

o_tzaranca 06.05.2010 17:28:07

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 243833)
Intrebarea ta e deplasata ( imi cinstesc tatal si mama), dar iubesc corectitudinea, iar faptul ca imi iubesc familia, nu face din mine o antisemita, sau un om care inchide ochii la calitatile unor oameni sau care nu vede defectele acolo unde e cazul. Imi iubesc familia in care m-a lasat Dumnezeu, dar si mai mult il iubesc pe Dumnezeu, care este drept. Iar daca ceva este nedrept, sub niciun chip nu vreau sa accept.

si ultima intrebaredin chestionar:)crezi si in Diavol?

maria-luisa 06.05.2010 17:29:38

Citat:

În prealabil postat de o_tzaranca (Post 243838)
si ultima intrebaredin chestionar:)crezi si in Diavol?

Impulsul rau din om e diavolul ce trebuie invins in fiecare. :)
Scopul intrebarii fiind ?

Jane Says 06.05.2010 17:32:26

De ce se tot aduce in discutie antisemitismul aici, aproape la fiecare postare a mariei luisa, ca nu era nimeni antisemit. Fixul asta ma zgarie pe creieri :)

o_tzaranca 06.05.2010 17:34:29

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 243841)
Impulsul rau din om e diavolul ce trebuie invins in fiecare. :)
Scopul intrebarii fiind ?

are dreptate fratele andrei..
umplem serverele de postari aiurea..cred ca nu mai e altceva de spus:)

maria-luisa 06.05.2010 17:36:38

Citat:

În prealabil postat de Jane Says (Post 243844)
De ce se tot aduce in discutie antisemitismul aici, aproape la fiecare postare a mariei luisa, ca nu era nimeni antisemit. Fixul asta ma zgarie pe creieri :)

Pai, intreab-o pe o_tzaranca de ce-mi tot pune intrebari de genul, intreaba-i pe altii de ce fac alergie cand le spun ca-mi place acest popor, etc. Unde este problema?

Jane Says 06.05.2010 17:37:42

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 243849)
Pai, intreab-o pe o_tzaranca de ce-mi tot pune intrebari de genul, intreaba-i pe altii de ce fac alergie cand le spun ca-mi place acest popor, etc. Unde este problema?

Nu face nimeni alergie, hipersensibilitatea e la tine nu la cei care pun intrebarile.
Si daca faceai apologia etiopienilor sau scandinavilor cred ca ti s-ar fi pus aceleasi intrebari :)

maria-luisa 06.05.2010 17:40:03

Citat:

În prealabil postat de Jane Says (Post 243850)
Nu face nimeni alergie, hipersensibilitatea e la tine nu la cei care pun intrebarile.
Si daca faceai apologia etiopienilor sau scandinavilor cred ca ti s-ar fi pus aceleasi intrebari :)

asa sa fie, sa ne-ajute Dumnezeu ! :)

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:04:34.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.