Penticostalul Traditional |
13.11.2017 22:30:09 |
Citat:
În prealabil postat de Iorest
(Post 654416)
Nu cred că jonny are nevoie de apărare dar pentru corectitudine ideea completă transmisă:
Nu mi se pare nicio aglutinare sub steag, ori că ar fi lăudat păcatele personale ale episcopului, în sensul că a făcut bine episcopul făcând acele păcate ori fugind, n-a transmis această idee, e o deformare.
|
Nu a zis nimeni ca Jonny ar fi laudat pacatele personale, nu mai deformati!
Am zis ca Jonny a laudat pocainta Episcopului de Husi. " AM GRESIT ,ma pocaiesc!" zice Jonny ca ar fi exclamat Cornelus.
Poate ne spui unde si cand s-a pocait episcopul, Iorest.
Un link, ceva. Astept.
Citat:
În prealabil postat de Jonnyw2013
(Post 654417)
Hai uimeste-ne!
|
Voi incerca sa te uimesc: eu NICIODATA nu l-am aparat pe Buia.
NU am spus ca a procedat ca un crestin. Cu atat mai putin ca un episcop crestin.
Nu am informatii de prima mana legate de Buia. Stiu, la fel ca si tine, din presa. A fost acuzat de molestare sexuala a unor minore. Daca e adevarat, e o canalie care trebuie sa se pocaiasca pe ultima banca a bisericii. Daca acuzatiile au fost mincinoase, Dumnezeu ii va pedepsi de faptasi. Omul a fost revocat din orice slujire. Politia americana a cercetat cazul si l-a gasit nevinovat. Unii ziceau ca, daca ar fi dat in judecata pe acuzatorii lui sau biserica, cu dovada de la politie in mana, ar fi putut scoate cateva milioane bune de dolari.
Dar iti repet, sunt departe de America, nu cunosc miezul problemei. Dar daca omul e vinovat nu-i tin spatele nicio secunda, trebuie sa plateasca cu varf si indesat.
|