![]() |
Spiritele s-au cam încins. Era inevitabil. Eu zic să fim mai atenți la cuvinte. Sigur, la câte argumente i s-au adus până acum lui Iuliu ar fi trebuit să fie în stradă la guvern, însă nu cred nici că merită castane, nici jigniri; chiar dacă el nu s-a ferit să-i jignească în masă pe cei din stradă.
|
Deci eu spun ca SRI are o gaura de 300 de milioane pe care nu o poate justifica, tu spui ca nu-i mare lucru ca altii fura miliarde dar eu sunt cel care zic ca si altii sunt hoti si ceea ce sustin miroase a porpaganda de la organe. :)
Exact! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Tu pur si simplu vrei sa deturnezi discutia. Sub argumentul tau, inclusiv fapte asta poate fi dezincriminata. Eu dimpotriva, sustin ca toate trebuie pedepsite. |
Citat:
Intr-o democratie autentica, guvernul n-ar da niciodata legi de genul asta mai ales cand este evident ca exista un curent important impotriva. Stiu, si data prin Parlament, ar putea sa treaca, ca e usor sa formeze o majoritate, dar macar sa lase aparentele democratiei. Dar stii care e problema? Se pot spala foarte usor pe maini daca apar consecinte, guvernele se schimba ca sosetele, daca legea ar trece votata de majoritate PSD -ista, imaginea asta nu se mai spala niciodata. Oricum, nu-i nici o problema, au timp suficient ca sa se compromita (desi pentru cei care au cat de cat memorie sunt deja compromisi) si fara indoaiala ca au sa o faca, dar mai vor sa amane momentul sau cel putin sa nu fie atat de "concentrat" in timp. |
Citat:
Chestiile astea merg la nivel de presa, prin cercurile de pensionari, pe un blog moderat intens de "formatorul de opinie" nu intr-o discutie punctuala cu oameni cu inteligenta peste medie care au in mod egal drepturi de exprimare. Chiar nu te-au invatat chestiile astea? :) |
Nu am ajuns la avansati ca tine, eu inca invat. :)
|
Citat:
|
Citat:
Uite ca sa va dau o mostra de om moral - CTP care vede bezna cazand peste Romania : Inainte de comisia aia cu plagiatul: "„O astfel de ideologie poate deturna fenomenul unic al luptei anticorupție dusă de organele de Justiție în ultimii ani: coruptul este de fapt străinul, este neromânul, este diferitul, este necredinciosul, iar bunii români sunt victimele lui Kovesi, alt nume care nu e daco-roman. Și asta se poate întâmpla fulgerător (deturnarea fenomenului unic al luptei anticorupție – n.a.), de pildă, dacă un singur rând din lucrarea de doctorat a șefei DNA ar fi declarat oficial ca plagiat”. „Ia imaginați-vă, de pildă, că un singur rând din teza de doctorat a doamnei Kovesi este calificat, declarat oficial drept plagiat. Un singur rând, nu-i nevoie de mai multe! În acel moment doamna Kovesi își va da demisia, nici nu stăm de vorbă aici, și, mult mai rău decât atât, acest fapt va contribui la răsturnarea luptei anticorupție, așa cum am încercat să vă spun”. Dupa : „Nu pot să spun decât că mă bucur că doamna Kovesi rămâne în funcția de procuror șef DNA. Atât! Cred că ar fi fost o pierdere dacă doamna Kovesi ar fi fost nevoită să-și dea demisia. Pentru că trebuia să și-o dea. Dacă era un verdict de plagiat atunci trebuia să-și dea demisia”. :) Sigur ca CTP e o secatura de prima mana in comparatie cu altii. Dar reprezinta omul nou pe care eu il urasc chiar mai mult decat pe omul vechi pesedist, care nu ma deranjeaza chiar asa rau. Desi mi-as dori ca ambii sa dispara, primul care as vrea sa dispara ar fi omul nou. Dar nu cred ca este posibil asa ca oricum ma lupt cu morile de vant. :p |
Citat:
|
Am pus o poza pe fb cu Turcescu atunci cand a recunoscut ca lucra la secu si a facut o emisiune cu colegii lui de la B1. Si am scris " Prima sanctiune in cazul lui Turcescu! Mustrare in fata colectivului. " :)
|
Citat:
|
Citat:
Ca poate totusi demonstrezi ca nu poti pricepe si esti scuzat. Citat:
Este despre o gratiere care nu rezolva nici o problema. Este despre dezincriminarea coruptiei. Dar ce sa faci, iarasi tehnica de deturnare a discutiei in combinatie cu tehnica placii stricate.. |
Citat:
|
Citat:
Iar demonstrațiile stradale fac parte din democrație. Ele sunt interzise doar în societățile totalitare, care nu vor țină seama de vocea poporului, ci să-l controleze. |
Citat:
Daca nu pricepi, esti scuzat, dar in cazul ti-as recomada un consult neurologic, pentru ca nu cu multa vreme in urma erai alt om. |
Citat:
|
off topic necesar
la sfarsitul lui iunie 90 a avut loc un congres al studentilor, la acest congres lui CT Popescu i s-a interzis accesul in sala. acesta a publicat un articol/protest in "adevarul', articol in care nu s-a multumit doar cu reprosul adresat studentilor, scriind pe larg despre evenimentele din 13-15 iunie scrie la un moment dat, citez exact: "nu toti meritau tratamentul minerilor" pasajul respectiv i-a permis lui basescu sa-i spuna lui CTP ca i-a aplaudat pe mineri. CTP i-a replicat lui basescu ca...Minte! ;) , dar basescu nu mintea, ca un veritabil "animal politic", poate singurul demn de aceasta titulatura din romanica asta a noastra, stie sa speculeze astfel de lucruri. |
Citat:
|
Citat:
Dar cu lozinca asta postata de tine , cum e ? Recunoști că esti PSD-ist :))) |
Sa zicem ca maine se apuca Dragnea de drept si termina in 6 ani si in 7 isi da si doctoratul. Si il pun astia procuror sef la DNA. Si tu vii si imi zici ca nu e normal, ca omul ala are bube in cap, ca nu e normal sa imparta el justitia in buni si rai. Si eu iti zic - pai nu vezi ca l-a condamnat pe Iohannis ? Ditamai penalul ? Discutia nu e despre Dragnea, e despre Iohannis, tu vrei sa scape penalii de aia tot vii cu placa asta stricata cu Dragnea. :71:
|
Citat:
Prietenii mei de pe facebook stiu mai bine ce glume fac eu. Si stiu si ca am votat ANR, nu trebuie sa-ti dau tie socoteala acum. :p |
Citat:
Argumentatia in directia asta fiind unde? Ca ar fi primul lucru util si la obiect care il scrii.. |
Pai nu a fost data vreo OUG privind gratierea asa ca ai ramas in urma. Iar dezincriminarea abuzului in serviciu nu inseamna dezincriminarea coruptiei pentru ca dupa cum singur ti-ai dat cu stangul in dreptul ai vazut ca Secureanu poate fi anchetat si fara sa fie acuzat de abuz in serviciu. Eu am sustinut masura asta si nu de acum, pentru ca nu am incredere in procurori.
Basescu spunea acelasi lucru pe timpul lui Nastase. Ca este purtat pe la PNA pentru o acuzatie care poate insemna orice. Si avea dreptate si el atunci, chiar daca eu cred ca si el e un hot care merita sa ajunga alaturi de Nastase, Dragnea sau Iohannis la puscarie. Dar nu pentru orice. Sa puna mana sa faca aia dosare bune si sa-i bage pe toti pentru 20 de ani, nu vreau sa traiesc in tara unde Al Capone e regula. :p |
Citat:
Esti un escroc si un mare mincinos amice :) |
Poc! Iuliu, asta este sinteza zecilor de citate... :))
|
Cristiboss nu inteleg care e problema ta. De cand imparti tu lumea in escroci si oameni cinstiti sau mincinosi si oameni onesti ?
Ma cunosti ? Stii ce am scris eu in timpul campaniei sau cum am votat ? Te-ai uitat macar pe pagina lui Capsali, fost candidat ANR ca sa vezi ca si el sustine aceleasi lucruri pe care le sustin si eu acum aici ? A votat si el PSD ? De ce nu poti sa crezi ca si daca nu i-am votat, ii pot considera un pericol mai mic decat USR de exemplu ? Doar pentru ca tu esti in galerie la aia si oricine nu gandeste la fel ca tine e escroc si mincinos ? Ce o sa te faci daca or sa fie alegeri iar si daca PSD o sa castige chiar la un scor mai mare decat acum ? O sa crezi ca poporul e idiot si ca voi, turma mica asta care se indigneaza la ordin ori de cate ori favoritii lor din presa si organele le cer sa se indigneze sunteti singurii care nu-s escroci si mincinosi ? Vom vedea la judecata aia mare cine e mai escroc si mincinos. Deocamdata nu putem decat sa agitam cate un asternut alb pe strazi si sa le murdarim asternuturile celorlalti. Numai Dumnezeu stie cum arata asternutul nostru. :p |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Dar de unde ideea asta ca daca am facut o gluma as fi votat psd ? Nu mi-ar fi fost rusine sa recunosc dar nu l-am votat. Spre exemplu iti spun ca intre Iohannis si Ponta l-am ales pe Ponta. Chiar daca am fost total dezamagit de prestatia lui ca PM, de faptul ca a fost o sluga docila a stapanilor mai mari sau mai mici, a fost modul meu de a ma disocia de "revolutia" de atunci. Asa cum spunea si Cristian, noi nu avem prea multe lucruri in comun.
Asa ca nu mi-ar fi fost rusine sa recunosc daca as fi votat PSD. Dar nu l-am votat pentru ca : 1) Mi-a fost teama ca Dragnea o sa cada la pace cu Iohannis si nu o sa se schimbe nimic. 2) Cred ca PSD e deja un partid compromis care nu mai poate schimba nimic, tocmai pentru ca a tacut prea mult timp in loc sa se fi batut de la inceput ca sistemul asta numit de unii binom sa ajunga ce a ajuns. Pentru ca acum e tarziu, prostiile pe care le fac zilele astea sunt in opinia mea in beneficiul opozitiei si nu al lor si nu cred ca va trece mult timp pana cand vom avea iar un guvern ciolosist impus de afara. :p Asa ca nu ai dreptate sa ma acuzi. Chiar nu i-am votat si am spus si aici ca eu cred ca pe fond au dreptate adica sistemul asta construit de Basescu si facut cadou ambasadei ar trebui sa cada dar ca nu cred ca ar fi in stare sa o faca. :p Daca era pesedeul ala vechi, chiar al lui Nastase, ii votam fara nici un stres. Ca la mine moralitatea e la pamant, eu ma indignez mai greu. :) |
Citat:
Adica PSD-ul a fost votat de majoriatea si nu poate o minoritate sa decida pentru o majoritate. Cum razboiul este o continuare a politicii cu dar cu arme, nu este exclus un razboi civil cu arme in toata regula.Gandeste-te ca rusii de abia asteapta o astfel de ocazie de anarhie si haos pt a anihila Deveselul. Si cum poate s-o faca? Pai sustin financiar si militar un partid.S-a mai intamplat in trecut se poate intampla si in viitor. Deci nu te astepta la alegeri anticipate sau cine stie ci victorii, asteapta-te la razboi civil( asa cum ii spuneam cu 2 luni inainte lui Oitza_Disperata) |
Ce v-am zis, raman astia fara cordonul de Jandarmi.
https://www.dcnews.ro/mobile/sindica...te_531165.html |
Ce ar fi fost o conspiratie daca nu ar fi amestecati rusii ? Ca dupa ce l-au pus presedinte pe Trump a sosit timpul sa se ocupe si de cei de langa ei si acum fac planuri sa anihileze Deveselul nostru. :)
|
Citat:
Da , poate am fost cam categoric si cam dur in exprimare si imi cer scuze . Eu recunosc ca din 90 de pe vremea lui Câmpeanu am votat cu P.N.L si sunt si membru cotizant al partidului la filiala sector doi :) |
Citat:
Deci de gratiere am scapat? De tot? Esti sigur? Apropo de dezincriminarea abuzului..cum arata textul inainte, cum arata acum sa vedem ce am avut si ce-am pierdut. Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ne urecheaza UE :)
Președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, și prim-vicepreședintele Frans Timmermans, au avertizat Guvernul României să nu submineze lupta împotriva corupției. Comisia Europeană atrage atenția asupra posibilelor regrese și va examina ordonanțele de urgență privind Codul penal și grațierea.
"Lupta împotriva corupției trebuie să avanseze, nu să fie subminată. Urmărim cu foarte mare îngrijorare evoluțiile recente din România. Ireversibilitatea progreselor realizate în lupta împotriva corupției este esențială pentru a permite Comisiei Europene să ia în considerare eliminarea treptată a monitorizării României în cadrul Mecanismului de cooperare și verificare (MCV). Raportul Comisiei privind Mecanismul de cooperare și verificare (MCV), publicat săptămâna trecută, a salutat bilanțul pozitiv realizat de către procurorii și judecătorii din România în abordarea corupției la nivel înalt. Totodată a precizat că orice alte măsuri care subminează acest progres, sau au ca efect slăbirea sau restrângerea domeniului de aplicare al corupției ca infracțiune, va avea impact asupra evaluărilor viitoare. În acest context, Comisia Europeană atrage atenția asupra posibilelor regrese și va examina în detaliu ordonanțele de urgență privind Codul penal și Legea cu privire la grațieri.", au transmis cei doi oficiali europeni printr-un comunicat de presă pe site-ul Comisiei Europene. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:43:22. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.