Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Morala Crestina (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5076)
-   -   Viitorul Presedinte al Romaniei. (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=19987)

Iorest 11.04.2025 23:44:55

Citat:

În prealabil postat de cozia (Post 681333)
Pfff, ce-i cu lovitura sub centura in partidul AUR fratioare?
Chiar asa dau cu mucii-n fasole pe ultima suta de metri? Simion nu putea sa astepte?
https://www.youtube.com/watch?v=RIU2pfWKFok&t=705s

Târziu trebuia dat afară de mult, de vreo 3 ani provoacă zâzanie deși și-a negociat postul de europarlamentar cu care va câștiga 500.000 de euro, a pus mâna pe vechiul sediu AUR și și-a băgat și soția pe liste la parlamentare, legislatura trecută.
E curios ce direcție vor lua intelectuali precum Lavric, Neamțu, Dîrlău, Virgiliu Gheorghe care aparent erau cu el, momentan îl susțin pe Simion.

Eu n-am mai văzut niciun președinte de partid să fie tocat non-stop de un ins din interior, vezi că Tîrziu pentru actele de trădare e mediatizat gratuit pe cancan, antena 3, b1, rtv, peste tot doar pt că dă cu rahat în Simion și speră ei ticăloșii sistemului cu care Târziu a bătut palma, să-i sufle câteva procente întreținându-l pe Târziu, pe Șoșoacă pe Terheș.

Nu vezi că toți nemernicii ăștia s-au activat ca la un semn împotriva lui Simion ?

Sper să-și facă și Becali și Târziu și Silvestru Șoșoacă partid și împreună cu Terheș, Diana Șoșoacă să ia între 0,5% și 2-3% că atât e puterea lor la vot, cu toate minciunile infernale strecurate de presă în mințile oamenilor.

Citat:

În prealabil postat de Andrew (Post 681336)
M-am referit ca fiind eretic ce face Georgescu, și anume ca minte cu imunitatea care e venita de la Dumnezeu. Asta e mai mult filozofie panteista prin care identifici ceva care este produs al naturii cu Divinitatea Însăși. Nu merge asa. La urma urmei Dumnezeu nu se numește Atom, sau Anticorp sau sistem imunitar.

Eu am înțeles altfel clipul, vaccinurile, mâncarea toxică, poluarea ne-au distrus sistemul imunitar ca să-l facă dependent de sistemul big pharma și să ne scadă speranța și durata de viață și C.G.-ul promova tocmai acea apropiere primordială de natură pe care o avea Adam.

Citat:

În rest nu am nicio problema cu traiul în natura. Sunt de acord cu mănăstirile unde se fac remedii naturiste.

Just, există rețete de fitoterapie salvate de mănăstiri, pe vremuri se practica empiric și cel puțin pt anumite afecțiuni incipiente își făceau treaba, de altfel și farmaciile vind anumite ceaiuri și remedii doar ca să pună monopol pe tot.

Citat:

Cat despre restul politicii, e opinia ta. Îmi place ca ai luat o decizie și ca mergi pe ea, chiar dacă nu e conform principiilor mele

Mergem până la capăt cu bărbăție, dârzenie și forță, indiferent dacă pierdem, e bine să fii consecvent.

cozia 12.04.2025 06:37:37

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 681340)

Eu n-am mai văzut niciun președinte de partid să fie tocat non-stop de un ins din interior, vezi că Tîrziu pentru actele de trădare e mediatizat gratuit pe cancan, antena 3, b1, rtv, peste tot doar pt că dă cu rahat în Simion și speră ei ticăloșii sistemului cu care Târziu a bătut palma, să-i sufle câteva procente întreținându-l pe Târziu, pe Șoșoacă pe Terheș.

Nu vezi că toți nemernicii ăștia s-au activat ca la un semn împotriva lui Simion ?

Sper să-și facă și Becali și Târziu și Silvestru Șoșoacă partid și împreună cu Terheș, Diana Șoșoacă să ia între 0,5% și 2-3% că atât e puterea lor la vot, cu toate minciunile infernale strecurate de presă în mințile oamenilor.

Auzisem doar franturi din ce povestesti. Multumesc, foarte interesant!

Citat:

Eu am înțeles altfel clipul, vaccinurile, mâncarea toxică, poluarea ne-au distrus sistemul imunitar ca să-l facă dependent de sistemul big pharma și să ne scadă speranța și durata de viață și C.G.-ul promova tocmai acea apropiere primordială de natură pe care o avea Adam.

Cred ca mai toata lumea intelege ce presupune o "apropiere primordiala de natura" la nivel de populatie:). Reducere drastica a resurselor necesare unei existente decente si revenirea in tromba la clasa dominata burghezo-mosiereasca in opozitie cu taranimea iobaga. Alte variante nu au cum sa se formeze.
De fapt situatia este si mai critica in SUA de exemplu unde sunt cu un pas inaintea Europei dpdv al "reintorcerii la natura", pardon la oamenii strazii, clasa sociala in crestere vertiginoasa.

Citat:

Just, există rețete de fitoterapie salvate de mănăstiri, pe vremuri se practica empiric și cel puțin pt anumite afecțiuni incipiente își făceau treaba, de altfel și farmaciile vind anumite ceaiuri și remedii doar ca să pună monopol pe tot.

Nu trebuie folosite ceaiurile culese si procesate de companii. Singuri trebuie sa ne procuram plantele medicinale de prin coclauri.

Citat:

Mergem până la capăt cu bărbăție, dârzenie și forță, indiferent dacă pierdem, e bine să fii consecvent.

Problema este ce faci DACA CASTIGI PRESEDENTIA???
Mi-a placut raspunsul sub forma de intrebare retorica a lui Bcali." Ce ma fac daca castig, ca n-am nici un habar cu sa conduc o tara."

Realizezi brusc ca din acel moment incepi sa te cufunzi in cloaca neagra si sinistra a compromisurilor de tot felul.

Iorest 12.04.2025 08:47:00

Citat:

În prealabil postat de cozia (Post 681341)
Cred ca mai toata lumea intelege ce presupune o "apropiere primordiala de natura" la nivel de populatie:). Reducere drastica a resurselor necesare unei existente decente si revenirea in tromba la clasa dominata burghezo-mosiereasca in opozitie cu taranimea iobaga. Alte variante nu au cum sa se formeze.
De fapt situatia este si mai critica in SUA de exemplu unde sunt cu un pas inaintea Europei dpdv al "reintorcerii la natura", pardon la oamenii strazii, clasa sociala in crestere vertiginoasa.

Adică C.G-ul ne-ar vrea boschetari ? Nu cred treaba asta, clipul cu apa rece era făcut în contextul pandemiei când guvernul amenința să introducă certificatul verde și să condiționeze vaccinarea de a avea pâine, un loc de muncă, bani să plătești taxe sau chirie șamd.
Când toți erau disperați cu vaxinul, un om ironiza subtil acea panică generată de mass media, știu mulți care mi-au zis că nu s-ar fi vaccinat dacă nu era presiune de la locul de muncă, de la colegi sau dacă nu trebuia să plece în străinătate.

Citat:

Nu trebuie folosite ceaiurile culese si procesate de companii. Singuri trebuie sa ne procuram plantele medicinale de prin coclauri.

Nu m-am gândit că și acelea ar fi măsluite, văd că și farmaciile vând ceaiuri de plante, tincturi, creme, acuși o să vândă și cătină, miere la cât sunt de haloși să înghită și nișa cu elemente naturiste.

Citat:

Problema este ce faci DACA CASTIGI PRESEDENTIA???
Mi-a placut raspunsul sub forma de intrebare retorica a lui Bcali." Ce ma fac daca castig, ca n-am nici un habar cu sa conduc o tara."

Realizezi brusc ca din acel moment incepi sa te cufunzi in cloaca neagra si sinistra a compromisurilor de tot felul.

Toate jocurile par a fi făcute pentru Nicușor Dan, și vom avea din nou un președinte aiuristic raportat la fișa postului, va fi o prelungire iohanesiană a mandatelor prezidențiale.

Oricum există consilieri Petrișor Peiu, poate și Mugur Isărescu pe partea financiar bancară sunt mulți oameni care ar ajuta președintele să înțeleagă ce e de făcut, fiindcă deși pare că președintele are rol de politică externă, dacă nu se implică ajung multe aspecte lăsate la voia sorții.

cozia 12.04.2025 20:34:11

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 681342)
Adică C.G-ul ne-ar vrea boschetari ?

Pragmatic vorbind as afirma ca da deoarece deocamdata nu exista alternativa.
De fapt nu ar fi altceva decat o emulare a ceea ce deja in mod AMPLU se intampla in SUA si UE, a modelului vestic dorit/la moda si de urmat a majoritatii populatiei de la noi. Drept exemplu..in tramvaie, autobuze si pe strada in Bucuresti vorbitul in engleza in randul tinerilor a devenit o normalitate.

Din nou gandind practic ceea ce se intampla dpdv al deficitului energetic si al resurselor, Homelesii/boschetarii sunt cei mai economi si lipsiti de putere si ca urmare cei mai doriti de cei din grupul Gretei-WEF.
-n-au caldura, A/Conditionat, nu pot aprinde lumina, n-au gaze, n-au transport personal pe carburanti, n-au case, canalizare, deseori n-au nici familii care sa-i caute in caz ca dispar, samd...efectiv sunt cetatenii ideali"reveniti intr-u totul la natura"...dpdv a celor care vor pentru ei tot mai mult din resursele ramase. Zii ca nu-i asa!:)

Sa nu-mi spui ca CG sau cei 11 are/au vre-o bagheta magica scoasa de undeva... care va industrializa tara peste noapte si ne va scoate tineretul din saracia care-i paste.

Iorest 12.04.2025 20:44:52

Citat:

În prealabil postat de cozia (Post 681350)
Pragmatic vorbind as afirma ca da deoarece deocamdata nu exista alternativa.
De fapt nu ar fi altceva decat o emulare a ceea ce deja in mod AMPLU se intampla in SUA si UE, a modelului vestic dorit/la moda si de urmat a majoritatii populatiei de la noi. Drept exemplu..in tramvaie, autobuze si pe strada in Bucuresti vorbitul in engleza in randul tinerilor a devenit o normalitate.

Din nou gandind practic ceea ce se intampla dpdv al deficitului energetic si al resurselor, Homelesii/boschetarii sunt cei mai economi si lipsiti de putere si ca urmare cei mai doriti de cei din grupul Gretei-WEF.
-n-au caldura, A/Conditionat, nu pot aprinde lumina, n-au gaze, n-au transport personal pe carburanti, n-au case, canalizare, deseori n-au nici familii care sa-i caute in caz ca dispar, samd...efectiv sunt cetatenii ideali"reveniti intr-u totul la natura"...dpdv a celor care vor pentru ei tot mai mult din resursele ramase. Zii ca nu-i asa!:)

Profesorul Călin Georgescu era pro încălzire cu cărbuni e clar că omul nu e cu planul nebunesc de emisii 0 de carbon și alte exagerări, mi se pare o figură ne-davosiană, ba chiar l-am auzit cum denunța modelul davosian.

Șoșoacă minte că planul hrană, apă, energie urmărește sărăcirea populației și transpunerea agendei 2030 în practică, să vină cu probe, pasaje cu similitudini.

Sa nu-mi spui ca CG sau cei 11 are/au vre-o bagheta magica scoasa de undeva... care va industrializa tara peste noapte si ne va scoate tineretul din saracia care-i paste.[/quote]

Iorest 15.04.2025 00:20:06

Emisiune Robert Turcescu Simion

https://www.youtube.com/watch?v=iUthQBjrxJU

cozia 15.04.2025 00:47:39

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 681352)
Profesorul Călin Georgescu era pro încălzire cu cărbuni e clar că omul nu e cu planul nebunesc de emisii 0 de carbon și alte exagerări, mi se pare o figură ne-davosiană, ba chiar l-am auzit cum denunța modelul davosian.

...deocamdata declara asta, cat inca nu are fraiele in mana.
Ca tara mica fara resirse energetice importante nu ai cum sa fi ne-davosian.
Pfff, glumesti?Este cea mai mare onoare pentru orice presedinte sa faca parte din clubul Planului de Dezvoltare a viitorului omenirii.

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 681352)
Șoșoacă minte că planul hrană, apă, energie urmărește sărăcirea populației și transpunerea agendei 2030 în practică, să vină cu probe, pasaje cu similitudini.

Slava Domnului ca te avem pe tine Iorest care urmaresti mai indeaproape declaratiile tuturor.
NU STIAM de chestia asta de-a dreptul fantastica!...

Este fenomenala declaratia Dianei Sosoaca! Prin asta practic cimenteaza categoric faptul ca ea reprezinta o "instalatie" in sistem de INFORMARE, PREVENIRE, scoatere in evidenta, si sa aduca la cunostinta ceea ce NI SE PREGATESTE.
Da, clar asta-i rolul ei pe care il tureaza la MAXIM!

Andrew 15.04.2025 10:14:25

Citat:

În prealabil postat de cozia (Post 681380)
Pfff, glumesti?Este cea mai mare onoare pentru orice presedinte sa faca parte din clubul Planului de Dezvoltare a viitorului omenirii.

Slava Domnului ca te avem pe tine Iorest care urmaresti mai indeaproape declaratiile tuturor.

Este fenomenala declaratia Dianei Sosoaca! Prin asta practic cimenteaza categoric faptul ca ea reprezinta o "instalatie" in sistem de INFORMARE, PREVENIRE, scoatere in evidenta, si sa aduca la cunostinta ceea ce NI SE PREGATESTE.

Corect! Georgescu declara asta pentru ca încă nu e la conducere. La urma urmei, toți sunt cu multe promisiuni, dar pana pun mana pe cârma tarii. Când pun mana pe cârma tarii se vede realitatea de fapt.

Iorest 15.04.2025 20:45:10

Citat:

Nu știu faci niște afirmații câteodată de parcă te bucuri să se întâmple cel mai rău lucru posibil din mai multe scenarii, de parcă nea Crin Antonescu care a dat legea aia cu represiunea istoriei interbelice, sau Nicușor Dan sau Ponta nu ar fi cei mai favorabili să ia cele mai aberante și chinuitoare măsuri.

Sau de parcă dacă nu mergi tu la vot, sau dacă desenezi pătrățelul de fapt răul nu se întâmplă să iasă un președinte care alege versiunea cea mai împovărătoare pt popor dintre Crin, Nicușor, Ponta.

Citat:

.Slava Domnului ca te avem pe tine Iorest care urmaresti mai indeaproape declaratiile tuturor.

De fapt Șoșoacă își dă seama că nu va guverna niciodată, nu va trece nici de 15% și atunci singurul ei rol e să mai prindă un 5% în Parlament sau P.E. și să mai ia niște salarii făcând scandal și semănând îndoială și calomnie la adresa lui AUR și Simion.

Singura ei valoare de întrebuințare sau a lui Târziu or Terheș e să dea cu mizerii în suveraniștii care sunt în fața lor, când va dispărea AUR vor dispărea și ei fiindcă rolul lor de parazit nu-și mai are rostul.

Moroco 16.04.2025 10:35:47

Nu fiti patimasi, nu idolizati candidatii la prezidentiale, fiindca toti sunt foarte buni, asa ca lasati poporul sa decida.

Insa dupa cum pare sa mearga lucrurile vom avea turul 2 inapoi, caci CG-Simion va ajunge in turul 2 cu Elena Valerica Lasconi si se va arata dreptea sau se va implini cum a proorocit doamna Hara din America: ”va iesi o femeie blonda”.

De ce se va intampla asta?.. pai pentru ca:
1.Ponta a salvat satele romanesti de dincolo inundadndu-le pe astea de dincoace dupa formula nefasta: ”La ce-ti foloseste sa castigi(mantui) toata lumea daca pe tine sau pe sufletul tau ti-l pierzi?”.. bagandu-l sub ape (pacate) si vrajeala olteneasca. Odata ce ne-ai inundat intentionat nu te mai alege nimeni oricat incerci s-o dregi, deci de la 15-20% va merge spre 10%.
2.Crin degeaba se lauda ca n-a fost colaborator, ca declaratia lui la securitate l-a salvat pe fugarul in america, degeaba se da imaculat ca o floare cand se stie ca a fost ceva mult mai rau decat turnator, a fost pe vremea de dinainte de 89 roker-punkist-satanist, ascultand muzica revoltatoare, pacatoasa de care nu s-a curatit incat pana si azi i se vad ochii aia moroici, bulbucati, rai cum bat din verde in albastru ca la vampiri. Si atunci cine crezi ca te alege, altcineva decat Ciolacu ca sa-l mentii primministru? Deci de la 15-20% merge spre 10% oricat iese la lumina si la soare sa arate ca nu se parleste.
3. Nicoolsor Dandana a tradat bucurestenii prin candidatura sa dovedindu-se incompetent fix la competenta lui matematica uitand ca ”socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ”. Deci nu se poate sa-ti negi uniunea salvati Bucurestiul adica sa nu mai vrei s-o salvezi tocmai atunci cand ai ajuns primar plin. Si daca nu te tii de cuvant dupa ce ai castigat si cu un referendum sa ai bani si sa poti face lucruri mari pentru ei, atunci mai poate crede cineva ca romanii sunt atat de tampiti incat sa te aleaga pentru razgandeala si inconsecventa fix pe post de presedinte? De la 20% coboara spre 5%.

Deci ne mai raman doar Simion-referendumCG si Lasconi care tot cresc si astfel vom avea turul 2 inapoi prin intermediul lui Simion care intra si el in decizia populara, caci poporul va trebui sa aleaga prin referendum intre el, ales presedinte si CG care va trebui sa candideze apoi, daca castiga referendumul, contra la Elena Valerica Lasconi.

Cand doi se bat, al treilea castiga, asa ca EVL are cele mai mari sanse oricat se opune statul paralel si am impresia ca ”va iesi presedinte o femeie blonda”... n-ai ce-i face, ”ce ti-e scris in frunte ti-e pus!”

cozia 16.04.2025 20:00:02

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 681393)

Cand doi se bat, al treilea castiga, asa ca EVL are cele mai mari sanse oricat se opune statul paralel si am impresia ca ”va iesi presedinte o femeie blonda”... n-ai ce-i face, ”ce ti-e scris in frunte ti-e pus!”

Vad ca si Gigi zice ca va iesi Alain Delon. Si eu am aceeiasi impresie, el sau Pontosu va iesi cu siguranta, indiferent de cate sate "a inundat".

Iorest 16.04.2025 21:30:07

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 681393)
Nu fiti patimasi, nu idolizati candidatii la prezidentiale, fiindca toti sunt foarte buni, asa ca lasati poporul sa decida.

Insa dupa cum pare sa mearga lucrurile vom avea turul 2 inapoi, caci CG-Simion va ajunge in turul 2 cu Elena Valerica Lasconi si se va arata dreptea

Posibil să nu intre nici Simion în T2, mai sunt 2 săptămâni de campanie și din câte se vede după 5 campanii din aprilie-mai 2024 -europarlamentare până în mai 2025 deja a obosit și el, nu mai are entuziasmul de la început.

Într-un fel e bine că ne scutește de afișe stradale nesimțite cum au Nicușor și Crin decontate din banii noștri și nici nu dă bani să apară la televiziunile care cer sute de mii.

Îmi place că e liniștit tocmai ca să nu enerveze electoratul cu ceva împotriva lui, iar ceilalți fug unii de alții că nu știu dacă intră în finală după o dezbatere.

Citat:

În prealabil postat de cozia (Post 681397)
Vad ca si Gigi zice ca va iesi Alain Delon. Si eu am aceeiasi impresie, el sau Pontosu va iesi cu siguranta, indiferent de cate sate "a inundat".

Ponta intră în T2 doar la televiziunea lui Ghiță, că în rest nimeni nu-l dă în T2, șanse mari să termine sub Nicușor, iar Crin să profite de legendarea pozitivă că nu a turnat și de sprijinul a 3 partide guvernamentale cu tot cu activul lor și banii lor de campanie.

cozia 17.04.2025 02:15:57

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 681400)
iar ceilalți fug unii de alții că nu știu dacă intră în finală după o dezbatere.

Sunt convins ca cu adevarat, nimeni nu vrea sa fie Presedinte avand in vedere ce sarcini ciudate, iesite din comun vor avea pe platoul ce li se serveste! Vor cam trebui sa dea socoteala de multe proiectele neplacute care se pregatesc in urmatorii ani. Cam asta-i impresia mea.

Adio plimbareli multiple la ski, si alte destinatii exotice. Nu prea cred ca va fi prea mult timp pentru stat impreuna cu Zambilica langa tine cu burta la soare si divertisment.

rentacarotopeni85 22.04.2025 11:50:13

Suveranistii reprezinta unreal pericol pentru tara si pentru oameni

cozia 23.04.2025 01:47:37

Citat:

În prealabil postat de rentacarotopeni85 (Post 681457)

Reactionezi rar, dar cand o faci esti genial!

Iorest 23.04.2025 03:05:32

Citat:

În prealabil postat de rentacarotopeni85 (Post 681457)

Unreal - înseamnă iluzoriu în engleză, normal că dacă asculți vocea propagandei gândești așa, vezi că și Virgiliu Gheorghe e în AUR și Petrișor Peiu șamd.

După ce trece nebunia asta și iese Crin Antonescu președinte iarăși o să recunoști că te-au prostit ăștia, cum te-au prostit și să nu ieși la Referendumul pt Familie și după s-a constatat că sperietorile lor erau minciuni

La fel cum te-au prostit și în anii 90-2000 să-ți bagi banii la jocuri piramidale Caritas, Fondul Național de Investiții șamd, să-l votezi pe Iliescu că e calea sigură pt România etc.

ALARIC 23.04.2025 09:46:33

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 681465)
Unreal

Unreal e si persoana in cauza ha ha, un biet programel setat sa promoveze niste servicii comerciale la fel ca ala cu mancarea vegana. Nu va suparati pe dansul. Cum se cheama astia, cred ca boti.

Moroco 25.04.2025 11:32:20

Furtuna intrun pahar cu apa.

Un judector din Ploiesti a suspendat anularea alegerilor! Nu e definitiva insa e aplicabila! Se asteapta judecarea recursului la ICCJ peste 5 zile. Practic campania electorala e pusa sub semnul intrebarii.

Suveranistii se bucura crezand ca se reia turul 2. ICCJ va da invers mai mult ca sigur facand campanie in ultima saptamana. Iar daca totusi portocalele de serviciu vor relua turul 2, de frica lui CGSimion-Ponta-Lasconi, atunci va castiga Lasconi turul 2 pentru ca pe CG nu-l mai vrea nimeni, si-au dat seama ca-i tzacanit. Si asa se implineste ce a zis Carmen Hara din America, ”o femeie blonda va iesi presedinte”...

Jocurile se fac si se calculeaza si se tot recalculeaza...

Deci ICCJ va decide daca Elena Lasconi va fi sau nu va fi presedinte!
Dupa decizia asta procentele ei sar de 20%!

Iorest 25.04.2025 12:37:01

George Simion pe Muntele Athos de Izvorul Tămăduirii:

https://www.facebook.com/george.simi.../?locale=ro_RO

Moroco 25.04.2025 13:16:41

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 681485)
George Simion pe Muntele Athos de Izvorul Tămăduirii:

https://www.facebook.com/george.simi.../?locale=ro_RO

Din pacate, sarmanul Simion aduland mereu la CG, devine tot mai tzacanit asa ca maestrul sau FumiGeo Tzacaling-cămăia.

Si cum ne-ar putea scapa de baalaurul statului paralel un discipol al lui, mason privilegiat, in cluburi oculte, care a iesit din ascuns doar ca sa loveasca in Romania pentru a se privilegia pe sine insusi manjind portul national si cantecele traditionale populare cu indemnurile sale dementiale? (trezire in constiinta, faceti hore, chemrea in lucrare, el e poporul si trebuie sa ne unim cu el guru ca misa-pisa facand spirale la mare la nudisti)

”Simioane nici nu stii cat de mic incepi sa fi... tot mai mic asa ca CG, un sharlatan!!”

(Simioane n-ai ghicit, defapt CG e baalaurul si cu tine daca-l slujesti!)
(Nu c-as fi io mai bun...)

Iorest 25.04.2025 16:31:49

Interesant e și ce zicea Radu Moraru, că prin decizia de suspendare practic actuala campanie electorală încetează și nu va mai avea 30 de zile cum e la lege, deci s-ar putea invalida și actualele alegeri pe motiv că nu au beneficiat candidații de 30 z de campanie.

Poate e făcută treaba să se prelungească interimatul prezidențial...

cozia 26.04.2025 06:58:59

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 681487)

Poate e făcută treaba să se prelungească interimatul prezidențial...

Oare o fi adevarata intelegerea asta de care se comenteaza pe Trenduri?

"Poate ati observat ca Simion nu vorbeste despre ce va face el ca presedinte, daca castiga alegerile ci, doar de “turul 2 inapoi”, Si poate face asta, daca castiga!
...Odata ce a reinstituit oarecum ordinea in justitie, declara ca totul, inclusiv pozitia sa ca presedinte, este ilegal si prin autoritatea pe care o va avea, aduce turul 2 inapoi si devinde presedinte, Georgescu, care de altfel chiar a fost ales, atunci cand au fost alegerile!

Toata tarasenia, se poate rezolva cu cheltuieli minime, in cel mult o luna, daca cuplul Georgescu+Simion, are deja lectiile facute. Si eu, cred ca le are!

Mai departe, lucrurile incep sa intre in matca normala.

Dar NUMAI daca mergem cat mai multi la vot si NUMAI daca-l votam pe Simion!

Daca-l vreti pe Georgescu presedinte, votat-l pe Simion, e simplu!"
(Anonim X - 4)

Iorest 26.04.2025 20:51:45

Citat:

În prealabil postat de cozia (Post 681494)
Oare o fi adevarata intelegerea asta de care se comenteaza pe Trenduri?

"Poate ati observat ca Simion nu vorbeste despre ce va face el ca presedinte, daca castiga alegerile ci, doar de “turul 2 inapoi”, Si poate face asta, daca castiga!
...Odata ce a reinstituit oarecum ordinea in justitie, declara ca totul, inclusiv pozitia sa ca presedinte, este ilegal si prin autoritatea pe care o va avea, aduce turul 2 inapoi si devinde presedinte, Georgescu, care de altfel chiar a fost ales, atunci cand au fost alegerile!

Toata tarasenia, se poate rezolva cu cheltuieli minime, in cel mult o luna, daca cuplul Georgescu+Simion, are deja lectiile facute. Si eu, cred ca le are!

Mai departe, lucrurile incep sa intre in matca normala.

Dar NUMAI daca mergem cat mai multi la vot si NUMAI daca-l votam pe Simion!

Daca-l vreti pe Georgescu presedinte, votat-l pe Simion, e simplu!"
(Anonim X - 4)

Nu mi se pare un scenariu plauzibil, în primul rând Simion ar fi bine să se bată în finală cu Ponta sau Nicușor ca să aibă șanse, cu Crin vor exersa partidele clasice binecunoscutele scheme de furt și fraudă.

Ar fi o șansă pentru România o finală fără PNL-PSD-UDMR, să lăsăm în afară mașinăria asta infernală care a nenorocit România 35 de ani.

Dacă nu mergem la vot sigur NU intră Simion în Turul 2 și ne întoarcem la nivelul anilor 2000 când câștigă Iliescu și o apucăm iarăși într-un haos și furt ca pe vremea lui Adrian Năstase - Calea Sigură pt România era tot sloganul lui Iliescu.

Iorest 28.04.2025 21:10:53

Fază monumentală - George Simion înmânează un buchet Elenei Lasconi finalista în T2 și apoi se retrage de la dezbaterea candidaților din respect pentru democrația călcată în picioare și pentru marele absent, Călin Georgescu.

https://r3media.ro/video-george-simi...elena-lasconi/

Iorest 30.04.2025 00:31:05

Mă uit peste comentariile de la o dezbatere inutilă (fiindcă temele s-au discutat în 2024) și văd o armată de postaci care au scopul de a spune că votează cu Nicușor Dan la comentarii, același lucru l-am văzut pt Lasconi pe youtube în noiembrie 2024.

https://www.youtube.com/watch?v=5rh7G2EEXmg

Foarte puține comentarii spre deloc pt independenți sau alți candidați pe care-i descoperă abia acum deși teoretic e mult fragmentată piața electorală.

Singurul lucru bun după o astfel de dezbatere e că pică strălucirea de pe candidații iepuri aruncați să inducă în eroare tabăra suveranistă Funeriu, Terheș, practic ăștia ciupeau 2-3-4 procente aiurea de pe culoarul suveranist, măcar o parte nu vor arunca cu votul care trebuie dat UTIL.

Moroco 30.04.2025 08:59:27

Superb. Bravo Romania!

Confruntarea de pe TVR a fost superba... mi-a fost drag de fiecare candidat si cred ca fiecare merita in felul sau sa ajunga in turul 2 cu George Simion, care n-a participat ca sa nu incurce dezbaterea inutil vrand ca un altruist sa dea sansa sa se afirme ceilalti mai mult... timp.

Sper ca prin alegerile astea de un inalt nivel sufletesc, intelectual si democratic vom iesi din epocile tradarilor tradatorilor deserti si vom intra cu tara stralucirii in Raiul si Biserica de Credinta a Domnului... caci pare ca insfarsit am fost iertati de Tatal cu Duhul intru Cuvant.

Prctic nu mai stiu cu cine am sa votez fiindca de fiecare imi place si mi-e drag, fiind bun de presedinte, fiecare in felul sau. Toti sunt destepti, credinciosi, luminosi, curajosi... sigur ca au facut pacate si greseli dealungul vietii, dar pare ca au reusit sa iasa din cadere si tradare ca sa se reintoarca la o viata normala onorabila, la Credinta si la slujire divino-umana... a strainului conlocuitor si a cetateanului român de pretutindeni indiferent de nationalitate, rasa, culoare, varsta sau sex... cu empatie pentru batrani si copii cat si pentru defavorizatii soartei.

Iorest 01.05.2025 22:39:15

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 681534)
Prctic nu mai stiu cu cine am sa votez fiindca de fiecare imi place si mi-e drag, fiind bun de presedinte, fiecare in felul sau. Toti sunt destepti, credinciosi, luminosi, curajosi... sigur ca au facut pacate si greseli dealungul vietii, dar pare ca au reusit sa iasa din cadere si tradare ca sa se reintoarca la o viata normala onorabila, la Credinta si la slujire divino-umana... a strainului conlocuitor si a cetateanului român de pretutindeni indiferent de nationalitate, rasa, culoare, varsta sau sex... cu empatie pentru batrani si copii cat si pentru defavorizatii soartei.

Bă aproape că aș vota Nicușor numai să nu ajungă în finală Căcă, cred că ăsta ar fi votul Util, practic ar mai fi 10 ani în stilul nesimțirii lui Iohannis cu eventuale accente dictatoriale vezi legea lui Antonescu, profesor de istorie care incriminează și sfinții închisorilor și te face pasibil de cercetare penală dacă-i evoci pozitiv, deoarece au avut în trecutul lor din tinerețe episoade scurte când cochetau cu idei legionare.

Măcar Nicușor Dan nu urmărește să bage oamenii la închisoare, pare prea pămpălău să se țină de sforării nerușinate și de urzeli diabolice.

Iarăși o să câștige Iliescu, am văzut că până și Băsescu trage ultimele tiruri în direcția CăcăRaw, poate s-o trezi electoratul e clar că jocurile erau pentru Antonescu în ultimele 2 săptămâni.

Are zeci de milioane de afișări la clipurile electorale și are doar până în 10.000 de abonați, i-au pompat vizibilitatea clipurilor cu algoritmi controlați.

cozia 02.05.2025 02:40:21

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 681533)
văd o armată de postaci care au scopul de a spune că votează cu Nicușor Dan la comentarii

Eu aud pe viu in realitate ca mai toti tinerii in special IT istii vor vota Nucusor, adica cei care au dus-o ca n sanul lui Avraam in timpul lui Ioha-Dulapul, acelasi tip de pampalau care le-a facilitat joburi si salarii uriase de 10000-15000RON pe luna. Degeaba zici tu ca este foame...sunt foarte multi tineri care fac saci de bani si cumpara apartamente si terenuri cu BANII JOS! M-am convins cu ochii mei, nu din auzite.

Iorest 02.05.2025 20:37:42

Citat:

În prealabil postat de cozia (Post 681540)
Eu aud pe viu in realitate ca mai toti tinerii in special IT istii vor vota Nucusor, adica cei care au dus-o ca n sanul lui Avraam in timpul lui Ioha-Dulapul, acelasi tip de pampalau care le-a facilitat joburi si salarii uriase de 10000-15000RON pe luna.

Până la urmă și eu mă gândesc să-l votez că m-am cam săturat de PNL-PSD le ajunge 35 de ani, dacă ies tot ăștia care au anulat turul 2, au comasat locale cu europarlamentare când au fost 1 milion de voturi anulate *toate cele 5 buletine în total - CJ-CL-Președinte CJ - Primar- Europarlamentari înseamnă că pot să facă orice, că oricum lumea e prea permisivă sau proastă și le permite.

S-au pișat de democrație în formă continuată până și Parlamentarele au fost lipite de Prezidențiale în speranța că finala va fi PNL-PSD și va duce tot partidele astea la peste 50% amândouă.

Nu mai vreau PNL-PSD, prefer să văd o finală între 2 tineri Nicușor-Simion, ăștia doi sunt ca niște prieteni din copilărie, unul tocilarul calculat și încetinit dar bine intenționat, altul impulsivul coleric, hiperactiv, dar prietenos și sufletist.

Citat:

În prealabil postat de cozia (Post 681540)
Degeaba zici tu ca este foame...sunt foarte multi tineri care fac saci de bani si cumpara apartamente si terenuri cu BANII JOS! M-am convins cu ochii mei, nu din auzite.

Păi dacă aduni și zona Periurbană - Metropolitană a marilor orașe gen Șelimbăr Sibiu, Moșnița Nouă, Dumbrăvița, Giroc (Timiș) Miroslava (Iași) împreună cu reședințele de județ majore ca și populație, tot nu-ți ies mai mult de 4-5 milioane de oameni cu drept de vot.

Tinerii votează infect de puțin între 18-35 de ani nu votează nici măcar 50%, dacă ar vota 95% între tinerii 18-40 - s-ar termina cu orice alegere mare de Primari, Președinție, Europarlamentare, Parlamentare fiindcă practic s-ar topi ponderea celor peste 65 de ani. Iar 40-60 votează echilibrat, nu doar cu PSD-PNL.

Iorest 02.05.2025 22:04:39

Cred că de la ora 07:00 de sâmbătă 03.05 se lasă ziua tăcerii când nu se va putea vorbi despre candidați, sondaje, coloratură politică ci doar despre prezență.

Am găsit comparativ la prezența față de anul 2019 primul când au fost 3 zile la prezidențiale în prima zi vineri votaseră tot peste 100.000 de oameni.

https://www.digi24.ro/fara-categorie...minica-1212995

Ziua a 2-a Sâmbătă diaspora - votaseră în jur de 300.000 și restul până la peste 900.000 s-au înregistrat Duminică.

În 2025 sunt mai multe sectii de vot în străinătate, decât în 2019 - 838 sectii în 2019 - în 2025 sunt 965 - o creștere de 13%, probabil se va atinge milionul de votanți dar nu se va depăși

cozia 02.05.2025 22:05:21

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 681541)
Iar 40-60 votează echilibrat, nu doar cu PSD-PNL.

Daca stai sa te gandesti din perspectiva celor din 40-50-70 si PSD-PNL(fix cum sunt ei) ofera un echilibru prin amanarea abila si viclean diplomatica a dezastrului(in sens constructiv, de protectie a tarii si poporului) care se apropie. Nu sunt sigur ca as fi de acord in caz de cataclism( economic-social-climateric) sa las fraiele administratiei dezastrului pe mana unor prospaturi verzi, tinerei hashtagisti care inca n-au dovedit nimic, n-au conexiuni, relatii si practic pot functiona numai ca executanti. Aici treaba este foarte naspa unde mai toti strang din buci!...lipsa de experienta in terenul diplomatic REAL.

Iorest 02.05.2025 22:32:23

Citat:

În prealabil postat de cozia (Post 681544)
Daca stai sa te gandesti din perspectiva celor din 40-50-70 si PSD-PNL(fix cum sunt ei) ofera un echilibru prin amanarea abila si viclean diplomatica a dezastrului(in sens constructiv, de protectie a tarii si poporului) care se apropie. Nu sunt sigur ca as fi de acord in caz de cataclism( economic-social-climateric) sa las fraiele administratiei dezastrului pe mana unor prospaturi verzi, tinerei hashtagisti care inca n-au dovedit nimic, n-au conexiuni, relatii si practic pot functiona numai ca executanti. Aici treaba este foarte naspa unde mai toti strang din buci!...lipsa de experienta in terenul diplomatic REAL.

Boss daca lași țara pe mâna PSD-PNL sigur se vor folosi de justiție pt răfuieli cum au făcut după noiembrie 2024 cu Peșchir, tiktokeri români, influenceri, practic a fost un fel de dosariadă a oamenilor cu opinii politice neconvenabile pentru cartelul PNL-PSD.

Problema nu e că votează oamenii 60+, problema e că tinerii care sunt mai dinamici, teoretic mai în putere să meargă până la secția de vot pe jos și au și mașini și carnet nu merg la vot - sunt SUBREPREZENTAȚI iar ceilalți sunt SUPRAREPREZENTAȚI iar România devine doar o țară în care vii să mori sau fără evenimente interesante.

Se vorbește numai despre pensii, nu se mai fac parcuri sportive de aventură, zone de agrement pentru familiile tinere, Aquaparkuri la standarde, se vorbește numai despre spitale, pensii, medicamente - predomină reclamele la farmacii la RTV, Antena3 pt că publicul e îmbătrânit, reclame despre chinezării la suprapreț de la Top Shop pt că pensionarii sunt cei mai sugestionabili să-și cheltuie pensia pe gablonțuri.

Iorest 02.05.2025 23:01:44

Citat:

În prealabil postat de cozia (Post 681544)
sa las fraiele administratiei dezastrului pe mana unor prospaturi verzi, tinerei care inca n-au dovedit nimic, n-au conexiuni, relatii si practic pot functiona numai ca executanti. Aici treaba este foarte naspa unde mai toti strang din buci!...lipsa de experienta in terenul diplomatic REAL.

Ai ascultat analiza lui Aurelian Pavelescu ? Omul subliniază că George Simion are meritul de a ridica primul partid peste PSD la ora actuală, în ciuda tuturor atacurilor, e și vicepreședinte European Conservative and Reformists, cum n-are conexiuni.
https://www.youtube.com/shorts/VaKQeByHqmk

E adevărat că Nicușor nu are conexiuni, dar fiind un președinte fragilizat cu o coaliție PNL-PSD tot nu ar face abuzuri.

Cel mai periculos ar fi Crin Antonescu scos din dospire de către structurile bugetofage și mafiotice pnl-psd-udmr care speră să-și întindă tentaculele hoațe peste resursele României, să mai nenorocească și viitorii 30 de ani ai României, aruncându-le românilor lături intelectuale televizate ca să-i prostească și să le țină mintea animată de nimicuri imbecilizante.

Eventual să ne târască-angajeze într-un război, să instituie cenzura publică, starea de teroare a oponenților politici cu dosare, să ne îndatoreze pt înarmare, pt crize sanitare, să pulverizeze miliarde de la buget în timp ce ne amanetează viitorul și patronează DENATALIZAREA, DEVITALIZAREA, DEPOPULAREA ȘI ÎMBĂTRÂNIREA ROMÂNIEI.

De pe moșiile primarilor PNL-PSD au plecat cei mai mulți români scârbiți de comportamentul de vătafi ai primarilor.

Iorest 02.05.2025 23:23:58

N-aș mai vrea să vorbesc despre partide sau profile de candidați,vreau să vorbesc mai mult despre prezența la urne în T1 și dacă T2 va depăși T1, în cazul în care nu anulează iarăși alegerile.

Până acum prezența e mai mare și decât T1 din 2019, dar au stat mai multe ore secțiile deschise, ritmul a fost cam 10.000 de voturi pe oră în a 2-a jumătate a zilei:

118.205 alegători români au votat la secțiile din străinătate până la această oră.

Iorest 02.05.2025 23:39:16

Prezenta mare în diaspora îl poate propulsa pe Șordan cum îi zic prietenii în T2, dacă diferența între el și Crin e de doar 3 procente în țară, sondajele nu pot măsura votul din diaspora.

La o prezență mult mai mică în T1 în 2024 Elena Lasconi a intrat în finala prezidențială, e posibil ca diaspora să-l trimită și pe Simion în T2 și să fie o diferență foarte mică între primii 3 candidați și de fapt diaspora să facă diferența.

Coaliția de guvernare ar putea lua sub 100k de voturi la o prezență de peste 800k în T1, în diaspora.

Iorest 03.05.2025 19:57:12

Se pare că procentul de votanți se menține la cote ridicate în diaspora, probabil la finele zilei de vot de sâmbătă se va ajunge la 400.000 de votanți, am văzut opinia unui sociolog că nu se va menține ritmul și Duminică.

Adevărul e că se pot deplasa spre turism prin diaspora câteva sute de mii de români să pară că sunt cozi, dar în țară să fie sub 10 milioane de votanți, se va vedea Duminică dacă cifra e umflată artificial.

Cea mai mare prezență în țară a fost de vreo 13 milioane în finala Ponta- Iohannis.

Pe cine va favoriza / defavoriza prezența la vot în diaspora, câte procente pot veni maximal în tolba unui candidat la o prezență de 1 milion de votanți în diaspora ?

Cel mai numeros contingent e și în diaspora la vârsta 45-65 - undeva la 147.810 votanți la ora la care scriu, locul 2 - vârsta 35-44 - 94.779,

Bărbații votează mai mult la toate categoriile de vârstă în afară de 65+ - femeile au o speranță mai mare de viață.

Iorest 03.05.2025 23:19:11

În jur de 397.000 de voturi - aproape 400k înainte de Duminică

Campionii votului sunt segmentul de vârstă 45-65 - 165.339 de voturi, e clar că și-n diaspora e populație majoritar îmbătrânită, la 45-55 nu ești chiar bătrân, dar se pare că în 20 de ani când mor cei din segmentul acesta se va restrânge cu câteva milioane populația românească și din diaspora.

Foarte slabă prezența la 18-24 e aproape de 65+ dar la 65 ai dificultăți mai mari să te deplasezi, poate nu mai vezi bine buletinul de vot în cabină dacă e și întuneric, nu poți sta mult în picioare la cozi, nu mai ai abilități și reflexe de șofat și e greu să te deplasezi zeci de km.

E limpede că sistemul nu vrea ca tinerii 18-40 să vină în număr aproape de maxim la vot și face în mod deliberat din vot, o chestie scârboasă, alambicată, cu tot felul de termeni tehnici și sforăitori care să țină departe tineretul de vot.

cozia 04.05.2025 00:22:44

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 681551)
În jur de 397.000 de voturi - aproape 400k înainte de Duminică

Nu mi se pare deloc un numar mare avand in vedere ca in 35 de ani au taiat-o din tara cel putin 6-7 milioane daca nu mai mult

Citat:

Campionii votului sunt segmentul de vârstă 45-65 - 165.339 de voturi, e clar că și-n diaspora e populație majoritar îmbătrânită, la 45-55 nu ești chiar bătrân, dar se pare că în 20 de ani când mor cei din segmentul acesta se va restrânge cu câteva milioane populația românească și din diaspora.

Cam gandesti in termeni romanesti si nu este asa. In occident pe motiv de conditii calitativ superioare de alimentatie, stress redus si acces marit la RESURSE si medicina de top(in unele privinte, nu in toate) romanii traiesc mult mai mult. Deasemenea acolo fiind isi modifica oarecum mentalitatea de iobag.

Citat:

Foarte slabă prezența la 18-24 e aproape de 65+ dar la 65 ai dificultăți mai mari să te deplasezi, poate nu mai vezi bine buletinul de vot în cabină dacă e și întuneric, nu poți sta mult în picioare la cozi, nu mai ai abilități și reflexe de șofat și e greu să te deplasezi zeci de km.

Evident ca tineretul este pierdut. Alegerile din Romania sunt un absolut nonsens pentru tineri de acolo. Ele niciodata nu pot deveni un subiect de conversatie pentru tinerii crescuti in Diaspora.

Citat:

E limpede că sistemul nu vrea ca tinerii 18-40 să vină în număr aproape de maxim la vot și face în mod deliberat din vot, o chestie scârboasă, alambicată, cu tot felul de termeni tehnici și sforăitori care să țină departe tineretul de vot.

Poate ca ai dreptate, dar din cate stiu mintea le este PLANIFICAT facuta muci, apatica politic, si scarbita in alte planuri prin care practic singuri isi taie craca de sub picioare...

Iorest 04.05.2025 00:50:55

Citat:

În prealabil postat de cozia (Post 681553)
Nu mi se pare deloc un numar mare avand in vedere ca in 35 de ani au taiat-o din tara cel putin 6-7 milioane daca nu mai mult

Păi sunt secții de vot la 100-200 de km distanță nu la școala aflată la 5 minute de mers pe jos cum e în România, mai ales că împuțiții ăștia au mutat unele secții fără să anunțe, să mergi la vot e o cheltuială de nervi, combustibil, timp în Vest.

https://stirileprotv.ro/alegeri/prez...ve-la-vot.html

Românii care stau în Vest nu se bucură de siesta de Vineri seară Duminică ci muncesc la patron, la negru, peste program pe acolo deci nu au timp.

Citat:

Cam gandesti in termeni romanesti si nu este asa. In occident pe motiv de conditii calitativ superioare de alimentatie, stress redus si acces marit la RESURSE si medicina de top(in unele privinte, nu in toate) romanii traiesc mult mai mult. Deasemenea acolo fiind isi modifica oarecum mentalitatea de iobag.

Dacă ar fi cum zici n-ar mai face muncile de jos de care fug autohtonii, muncind și trăind în condiții proaste, cazat prin barăci, dormind prin clădiri dezafectate, prin share-house-uri cu afgani și alți amărășteni normal că ești mai predispus la boală și scurtarea vieții.

Citat:

Evident ca tineretul este pierdut. Alegerile din Romania sunt un absolut nonsens pentru tineri de acolo. Ele niciodata nu pot deveni un subiect de conversatie pentru tinerii crescuti in Diaspora.

Nu e vorba doar de diaspora, ci de peste tot în țară, deși teoretic tinerii de 18-24 sunt cei mai săraci că mulți nu au o meserie și nici venituri, măcar pensionarii au un venit, ei sunt cei mai puțin implicați, pt că nu înțeleg miza.

Să nu uităm că sistemul pseudo-elitist i-a dresat pavlovian să iasă numai la unele proteste alea contra lui C.G, sau cele cu OUG a lui Dragnia, la marșuri gay, în rest să meargă ca animalul la tăiere la vaccin, mulți prostalăi de teamă că nu intră la cursuri s-au vaccinat și acum umplu camerele de gardă cu tubo-cancere sau AVC.

Se împart din păcate în dresați și oameni care nu înțeleg miza, prea puțini sunt niște vizionari sau curajoși nu în sensul nesăbuinței dictată de sistem.

Oare cum a reușit sitemul să tâmpească simțul acela de nestăvilit al libertății tânărului, practic e o tinerețe pervertită, iar alții nu înțeleg miza civico-politică fiindcă nu se studiază implicarea civico-politică a unui Marian Munteanu după 90 de pildă.

Citat:

Poate ca ai dreptate, dar din cate stiu mintea le este PLANIFICAT facuta muci, apatica politic, si scarbita in alte planuri prin care practic singuri isi taie craca de sub picioare...

Păi și ei stau în zona de confort și așteaptă mângâierile sistemului pe creștet dacă au votat bine au un os, dacă împrumută lupte străine pt cauza lgbt, combaterea încălzismului climatic au alt os, șamd.

cozia 04.05.2025 03:28:53

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 681555)

Se împart din păcate în dresați și oameni care nu înțeleg miza, prea puțini sunt niște vizionari sau curajoși nu în sensul nesăbuinței dictată de sistem.

Oare cum a reușit sitemul să tâmpească simțul acela de nestăvilit al libertății tânărului, practic e o tinerețe pervertită, iar alții nu înțeleg miza civico-politică fiindcă nu se studiază implicarea civico-politică a unui Marian Munteanu după 90 de pildă.

Pai cine sa-i invete pe tineri sa gandeasca critic? Noile platforme de genul Bolognia in mod studiat sunt proiectate sa evite dezvoltarea reala, calitativa a gandirii tinerilor. Este asa de bine tesuta in mod viclean ca la prima vedere si fara ca un bun pedagog sa-ti traga doua palme ca sa te trezesti din visare, nu poti intelege de ce calamitati in educatie au creat aceste "noutati progresiste occidentale" adoptate recent.

In rest ai punctat foarte pertinent situatia in care ne aflam. Multumesc!
As face totusi o mica mentiune referitor la Diaspora pe care eu o consider formata in mare parte din cei plecati DE TOT de multi ani, cu catel si purcel dintre care f multi au scuipat in urma lor si care nu prea mai au/nu vor sa mai aibe vre-o legatura cu "propietatile" din Romania.
Hai sa fim seriosi, sutele de mii de sateni SEZONIERI-PING-PONG, 6 luni aici, 6 luni pe plantatii, plecati la cules de castraveti pe burta care isi trimit imediat economiile in tara nu sunt Diaspora...:))), oricat ar vrea GS si Sosoaca sa-i faca :))

Gandeste-te ca majoritatea amaratilor, practic n-au vizitat nimic, ei vad numai aeroporturile unde aterizeaza dupa care sunt dusi direct pe santiere sau ferme unde stau si baga ore in prostie pina ce arendasul zice pas! dupa care ii suie in autobuze si ii trimit inapoi in satele lor. Daca-i intrebi de Italia, Spania:
-Ba, ai vazut si tu un Gaudi sau un Duomo, ai ajuns si tu la Florenta, Pisa?...Se uita la tine ca la felul 14.

Ca urmare poti sa-i duci si pe Marte, daca s-ar putea ca ei n-or sa faca nici o diferenta. Deci de unde atata diaspora?...

Siinca ceva:
Diaspora nu are probleme cu cresterea TVA-ului si care or mai fi, deoarece realizeaza ca este un trend economic PLANETAR generalizat si ar fi o anomalie iesita din comun ca Romania sa fie o exceptie.
Cu ce ocazie sa fie altfel? Absolut nici una!

Hai sa nu ne mai ascundem dupa degete.
TOTI CA UNUL bat pas de defilare in fata sarcinilor care vin peste tot.

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:40:50.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.