![]() |
Citat:
[SIZE=3][COLOR=green]Q E D![/COLOR][/SIZE] |
"Nu va grabiti sa judecati aproapele; ocara veti arunca asupra lui, fara sa stiti ca maniati astfel pe Dumnezeu".
|
Citat:
|
"Mai bine este a locui in pustie decât cu femeia limbută și certăreață"
sau "Mai bine este a locui in pustie decât cu o persoană limbută și certăreață" Se face referire la sexul persoanei? Nu de alta, dar numai la discriminare sa nu ne gandim. |
Citat:
[COLOR=green]A, e bine ca ai reusit sa te recunosti in citate...[/COLOR] |
Citat:
|
De ce fiii si fiicele Domnului se supara intre ei? Pentru ce atata lupta cand toti suntem a Tatalui?
Tocmai l-am ascultat pe PreaSfintitul Justinian Chira, si mi-au dat lacrimile. |
Citat:
|
"Și de aș împărți toată avuția mea și de aș da trupul meu ca să fie ars, iar dragoste nu am, nimic nu-mi folosește." Corinteni 13-3
"Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește." Corinteni 13-4 Trimit o imbratisare calda, pentru domnul Cristi. |
Citat:
:53::53::53: |
[COLOR=green]Citatul zilei [/COLOR] |
Carte si spirit
[COLOR=#008000]"Întregul proces al vieții spirituale se întemeiază pe carte. Acest instrument delicat deschide orizonturi vaste sufletului nostru și întreaga noastră viață personală se organizează prin el."
Stefan ZWEIG[/COLOR] |
din vorbele fiului meu, David in varsta de 8 ani
Inainte sa ne culcam intr-o seara, David ma intreba daca stiu de la ce vine numele Iisus, iar eu ii raspund ca nu m-am gandit de la ce vine numele Domnului. Dupa cate secunde el imi spune:
"Primul I vine de la Iubire cel de-al doilea I, vine la la Iertare S de la sabia dreptatii, sacrificiu U de la ura nu are Dumnezeu, iar S vine de la Soarele luminos si incalzitor". Plimbandu-ne intr-o zi in parc si trecand pe langa lac, David imi arata apa si imi spune:" Vezi mama lumina fetei lui Dumnezeu?", iar eu il intreb:"Asta vezi tu?" si el imi spune aratandu-mi sclipirile apei:" Da! Lumina fetei lui Dumnezeu se vede in luciul apei!" Era asa de fericit! O alta vorba a lui David: "In lumea asta nu ma pot baza aproape pe nici un om, nu e nici unul de incredere…in cine poti avea incredere cu adevarat?...ma pot baza numai pe Dumnezeu! Aaaa…si pe pamant ma pot baza pe cineva… pe animale, ele sunt in stare sa moara pe mormantul tau!". |
[COLOR=green]"Sunt categoric împotriva trândăviei mentale. Cea fizică poate fi minunată!" :3:[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Elisaberh Hurley[/COLOR] |
|
Citat:
|
Anca-Miha
Citat:
Bine este cuvântat Dumnezeu, cel ce ne miluiește și ne hrănește pe noi din darurile Sale cele bogate, cu al Său har și cu a Sa iubire de oameni, totdeauna, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin. |
Anca Miha
Intelept este Dumnezeu cel mare, iar in copii se vede intelepciunea Lui!
Dumnezeu cu noi toti |
[SIZE=3][COLOR=green]"Sunt lacrimi atât de grele și fierbinți, încat ochii nu le pot plânge; ele zac în inima arzând-o." :17:[/COLOR][/SIZE] |
Citat...
[COLOR=green]"Să iubim nebunește tot ce strălucește pe acest pămînt, fiindcă altă viață nu ne este cunoscută." |
"Celor ce se apleacă mai mult spre slujba lui Dumnezeu și cărora fug de supărări, Dumnezeu le trimite o amărăciune, după ce aceștia și-au curățit inima cu rugăciune și umilință și au simțit vreo dulceață. Cei păcătoși și cei dați cu lumea nu suferă asemenea ispite. Deci acestea sunt o hrană bună cu care Dumnezeu ospătează pe cei iubiți. Căci această amărăciune și gândurile torturante ne duc la mai mare smerenie și dragoste de Dumnezeu. La fel a făcut Domnul și cu Apostolul Petru, pe care l-a silit a se lepăda de trei ori, ca să-și poată recunoaște neputința sa și să nu se mai bizuie pe sine."
(Sfântul Nicodim Aghioritul) |
"Toate ispitele sunt spre smerire și spre cunoașterea de sine, deși nu par a fi folositoare. Deci cel aflat în uscăciune să socotească că asta e pentru păcatele lui și, dacă înainte a crezut că e cineva, să nu mai creadă. Acesta e darul făcut de Dumnezeu sufletului în această viață, mai ales celui ce I se consacră smerit ca să-l vindece."
(Sfântul Nicodim Aghioritul) |
Citat...
[COLOR=green]"Adevărata călătorie a descoperirii înseamnă nu a căuta tărâmuri noi, ci a vedea cu ochi noi." :57: [/COLOR] |
"Deoarece ai ochii deschisi crezi ca vezi?" - Goethe
|
"Am urcat munti la care nu le-am vazut varfurile,am strabatut deserturi fierbinti si oceane fara sfarsit,insa din pacate,nu am vazut roua din iarba din fata casei mele". - Anonim
|
|
Religia - o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug, Căci de-ar lipsi din inimi speranța de răsplată, După ce-amar muncirăți mizeri viața toată Ați mai purta osânda ca vita de la plug? Mihai Eminescu, Împărat și proletar |
"Sunt cat se poate de ateu. Mi-a luat mult timp s-o spun. Sunt ateu de ani si ani, dar, oarecum, am considerat ca ar fi fost lipsit de respect intelectual sa spui ca esti ateu, pentru ca presupunea cunostinte pe care nu le aveai. Oarecum era mai bine sa spui ca esti umanist sau agnostic. In final, am decis ca sunt si o fiinta emotionala, pe langa una rationala. Emotional, sunt ateu. Nu am probe care sa demonstreze ca Dumnezeu nu exista, dar banuiesc atat de puternic ca nu exista încat nu vreau sa-mi pierd vremea."
Isaac Asimov |
Citat...
[COLOR=green]"Dacă Dumnezeu nu există, nu pierzi nimic crezând în El, dar dacă El există și nu crezi, atunci ai pierdut totul." :105: |
Citat...
[COLOR=green]"Omul are slăbiciunea de a dori să afle ceea ce ar dori să nu știe." :79: |
[COLOR=#008000]Bărbații au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum să se joace cu el. http://forum.realitatea.net/images/smilies/tongue.gif |
[COLOR=green]"Curiozitatea e o boală a femeilor, de care suferă toți bărbații." :77:[/COLOR] |
Citat:
|
Citate...
[COLOR=#008000]Limbile ascuțite sînt mai de temut decît revolverele. |
"Toti ne mandrim cu sufletul; de trup, ades, ne rusinam"
"Inflatia de prieteni duce uneori la devalorizarea lor" "In randunele nu se trage cu tunul" "Cand vrei sa stii daca un om e fericit, inteaba-l cum doarme" "Hergheliilor de ganduri niciodata nu li s-a putut pune frau" "Unui raufacator privit la microscop nu i se poate scuipa in fata" "O suta de mici sicane fac cat o crima, dar autorii sicanelor nu sunt pedepsiti cum se cuvine." (Ion Velican, Cugetari) |
Citat...
[COLOR=green]“Când este vorba de bani, toți sunt de aceeași religie.” :57: |
Citat...
[COLOR=green] “Te poți împodobi cu penele altuia, dar nu poți zbura cu ele.” |
[COLOR=green]A iubi înseamnă a suferi și cum mulți fug de suferință, puțini știu să iubească! |
|
|
| Ora este GMT +3. Ora este acum 20:57:07. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.