![]() |
Ei, acum, din prostie sau nu, este o problemă juridică extrem de interesantă...
|
Citat:
|
Păi d'aia-i interesantă.
|
https://www.youtube.com/watch?v=Lz66...=share&t=9m08s
Parintele Calistrat imi confirma afirmatiile, Parintele Calistrat imi confirma afirmatiile, na na na.... na na na, Parintele Calistrat imi confirma afirmatiile si banuielile, na na na. Yeas, direct la tinta. Ce i-am ginit pe banditii care-i manipuleaza pe aia din piata victoriei...:16::16: Exact cum spunea Hristos: 'Oile mele asculta glasul meu si imi urmeaza mie....". Hihi. |
Citat:
|
Citat:
Aoleu sa vezi mai incolo in video ce le-o reproseaza celor trecuti de 50 ani ca au pus botul la prostiile din piata victoriei. :26::36: |
Citat:
|
Citat:
Atâta timp cât nu ai cei 7 ani de acasă totul e in zadar , devine ridicol , iar credința se face după ureche , un "credincios" urechist, precum un copacel fără frunze , crengi si rădăcini , o adevărată caricatură :))) |
Citat:
Vorba parintelui: Ce minte trebuie sa ai ca la 50 de ani sa pui botul la manipulari clasice de cand lumea si pamantul ? Aia tineri au o scuza ca inca nu au trecut prin viata, dar tu crocodil la pensie, nu ai nici o scuza. :)) Ia aminte ce spune parintele ca mi-a dat dreptate absolut in toate privintele. Eu asa mai golansh te-am cipit , insa parintele in mod diplomat vi-a tras-o la ficati rau di tot . :65::65: |
Citat:
"sunt atatea metode", sa ne spuna si noua una singura, de fapt nu noua, s-o spuna guvernului. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:43:28. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.