Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa Romana (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=507)
-   -   Despre sinodul cretan ,pareri (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18762)

suslik 13.03.2017 20:55:54

Biserica a fost intemeiata la Pentecost, cind Apostolii au fost ordinati, de Sus, ca primiii episcopi. De aceea e evident ca "unde e e episcopul, acolo e Biserica" e perfect scrpitural.
Dar, spune-le asta grecoteilor aflati in spatele agitatilor si agitatiilor.
Daca as stapini secrete arcane (eo metafora, fereasca Dumnezeu, nu imi doresc asta), l-as invia pe fostul patriarh Miron Cristea. Asta ar fi oprit nesupunerea in Biserica cum tragi o inspiratie.
Stiti cum definesc eu pe radenisti? Eclesiotefelisti.

suslik 13.03.2017 21:07:46

Popa de la Dochia, Savin, alt cipofob pe linia scapatorului-de-sapun Saccsiv.
Mai sinteti multi, mai nemaipomenitilor?

antoniap 13.03.2017 22:05:29

Citat:

În prealabil postat de suslik (Post 645269)
Popa de la Dochia, Savin, alt cipofob pe linia scapatorului-de-sapun Saccsiv.
Mai sinteti multi, mai nemaipomenitilor?

Abia de acum urmează majoritatea! Tu chiar crezi ca ereziile semnate la Creta trebuie înghițite pe nemestecate? Unii preoți mai așteaptă sa se schimbe ceva. Trebuie sa înțeleagă toată lumea ca păcatul e păcat, indiferent cine îl face. Prin nepomenire, niciun preot nu lupta împotriva unei persoane, ci împotriva ereziilor semnate, pentru a stopa răspândirea ereziei.

catalin2 13.03.2017 23:02:41

Citat:

În prealabil postat de suslik (Post 645230)
Nu exista "vami". E o superstitie greceasca de origine pagina, orfeica mai precis.

Dimpotriva, sursele ortodoxe spun ca e o invatatura ortodoxa, multi sfinti au facut referiri la aceasta invatatura, intr-o forma sau alta. Exista si unii de genul IPS Puhalo (fost stilist) si cei care i-au preluat spusele, care contesta aceasta invatatura.

suslik 13.03.2017 23:23:40

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 645276)
Dimpotriva, sursele ortodoxe spun ca e o invatatura ortodoxa, multi sfinti au facut referiri la aceasta invatatura, intr-o forma sau alta. Exista si unii de genul IPS Puhalo (fost stilist) si cei care i-au preluat spusele, care contesta aceasta invatatura.

Catalin, "ce spun/cred sfintii" nu este intotdeauna si ce spune/crede/profeseaza Biserica, in plenitudinea ei sinodala si pleromica.
Cind acest mit bizar va fi dogma a Bisericii, il voi crede si eu.

iuliu46 13.03.2017 23:48:09

Pai nu spune nici ca nu exista asa cum ai spus tu. Adrian Schengen. :)

suslik 14.03.2017 10:58:47

Schismatici = eclesiotefelei/eclesiotefelisti.
Tefelei/tefelisti...Teufel.
Hm!

iuliu46 14.03.2017 11:03:38

Citat:

În prealabil postat de suslik (Post 645289)
Schismatici = eclesiotefelei/eclesiotefelisti.
Tefelei/tefelisti...Teufel.
Hm!

O ortodoxie in care nu mai ascultam de Parintele Rafail Noica de exemplu. Farurile calauzitoare or sa fie saccsiv, Igor si antonia. :)

antoniap 14.03.2017 11:38:21

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 645292)
O ortodoxie in care nu mai ascultam de Parintele Rafail Noica de exemplu. Farurile calauzitoare or sa fie saccsiv, Igor si antonia. :)

Roaga-te pentru mine, om bun! Si asculta de intelepti, nu de mine! E seceta de cuvantul lui Dumnezeu, iar eu imi dau cu stangul in dreptul si nu fac nimic bun. Caut si eu Adevarul ca si tine. Imi pasa de mantuirea mea. Atat. Si o spun pe forum. Nu pot sa fiu insensibila cand vad asa ceva:
Prigoana Pr.Vasile din satul Dochia. Axion

https://www.youtube.com/watch?v=JFKtCJgxZoQ

stefan florin 14.03.2017 11:53:57

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 645276)

unde spune Hristos sau vreun apostol de existenta acestor vami?

Ora este GMT +3. Ora este acum 23:29:24.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.