![]() |
Citat:
Si DRACU gandeste EXACT la fel ! :21: |
Citat:
Sa stii ca si evanghelicii, si multe alte ramuri are crestinismului cred si impun ideea gresita a unui vechi de cateva mii de ani. |
Citat:
Ai boala mare pe ortodocsi, asa-i ? Doar ortodocsii astia iti cam dau peste cap "planurile" in rest ai rezolvat. :21: |
Citat:
N-am boala pe ortodocsi. Am fost crescut ortodox, am traditii ortodoxe, familie ortodoxa. Tot ce critic la ortodocsi este interpretarea literala a vechiului testament, mai ales geneza. Atat. Sunt curios ce fel de "planuri" crezi ca am. |
Citat:
|
Citat:
Revenind la discutie, nu, crestinismul nu este deloc singura religie criticata din lume. Toate sunt, mai mult sau mai putin. Orice idee poate fi supusa criticii. In asta constra dreptul de a avea o opinie. |
Citat:
Dar tu esti pe un forum ortodox si te comporti ca-n tren ... iti dai cu parerea in stanga si-n dreapta, ca doar esti liber sa ne spui ce-ti trece prin cap ... si ai impresia ca mai ne si intereseaza. :21: Realizezi cat esti de penibil ? |
Citat:
Libertatea de exprimare este libertatea politică de a primi sau de a comunica informații ori idei fără amestecul autorităților publice și fără a ține seama de frontiere. Orice idee, fie ea religioasa, sau de alta natura, poate fi supusa criticii. |
Citat:
Daca tu nu intelegi ca pe acest forum ortodox regulile (politica) sunt un pic altele, nu am ce sa-ti mai spun. Poate incerci sa mai citesti inca o data regulamentul acestui forum, ce zici, incerci ? http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3 Ti-am extras cateva dintre reguli ... ca poate ti-e greu sa apesi pe link. 5. Pastrati tema subiectului propus Va rugam sa nu deviati de la subiectul discutiei. 6. Exista mesagerie privata Pentru mesaje care nu au legatura cu tema propusa, folositi mesajele private. 12. Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa. As insista un pic pe punctul 12. Conform DEX - http://dexonline.ro/definitie/denigra DENIGRÁ, denigrez, vb. I. Tranz. - A ponegri, a defăima, a calomnia, a discredita; A DENIGRÁ ~éz tranz. (persoane) A vorbi de rău; a huli; a ponegri; a ponosi; a blama; a defăima; a cleveti; a calomnia; a bârfi Citat:
Hai sa-ti spun ce cred eu ca faci tu, referitor la credinta ortodoxa: o vorbesti de rau, o hulesti, o blamezi, o defaimezi, o calomniezi ... cat poti de mult si prin orice mijloc ... dand impresia ca doresti sa afli anumite raspunsuri. Adevarul este cu totul altul, nu te intereseaza nimic, singurul tau scop este sa defaimezi cat poti credinta ortodoxa - Sfanta Traditie, Sfintii Parinti, Biserica Ortodoxa. Acum ai inteles ? Daca era dupa mine, ar fi trebuit de mult sa fie banat atat abaaaabbbb63 cat si colegul lui, t4ilgunn3r. |
Citat:
Dar eu nu denigrez credinta ortodoxa. Critic un mod de interpretare al acesteia. Tu, prin faptul ca-i critici pe unii ortodocsi care nu vad nici o contradictie intre un pamant de 4.5 miliarde de ani si ortodoxie, consideri ca "denigrezi" credinta lor ortodoxa? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:54:48. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.