Mihnea Dragomir |
15.10.2012 19:49:52 |
Citat:
În prealabil postat de mirela.t
(Post 476631)
Cand am vazut mesajul asta prima data am crezut ca este o gluma.
Mult succes pe meleagurile Loirei, domn' doctor !
|
Mulțumesc, eu chiar sper să nu fie nicio glumă, am vorbit cu oameni serioși de acolo, reuniți în consiliul comunal, și care manifestau dorința de a mă avea printre dânșii și erau dispuși să investească în chestia asta.
Deocamdată, fără familie. Ca un geolog în prospecțiune.
Citat:
Btw, ati gasit vreo biserica de rit bizantin?
|
Nu, biserică catolică bizantină nu e decât la Paris (slujită de un tânăr preot celib, plin de fervoare pentru Domnul, preot care, sper, va fi odată episcop). Dar, în regiunea în care mă duc, nu sunt. În schimb, sunt foarte multe biserici de rit latin. Una este chiar în satul în care voi locui și voi lucra. Am scris deja arhiepiscopului de Angers, care de acum îmi este ordinarius, să îmi recomande o parohie mai tradiționalistă, unde să particip la viața de credință, spre mai marea glorie a lui Dumnezeu. Sunt convins că Domnul îl va orienta pe ostașul Său în acea companie din Biserica Luptătoare în care e mai multă nevoie de el.
P.S.: Avatarul meu îl înfățișează pe PS Vasile Aftenie, vicar al Blajului, ordinar al Vicariatului Bucureștiului și Ungro-vlahiei, cel dintâi chemat dintre episcopii greco-catolici. Ucis din ură față de credință în beciurile Securității din București. Pentru ridicarea sa la cinstea altarelor, Domnului ne rugăm.
|