Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Minunile Sfantului ARSENIE BOCA (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10525)

OmuBun 31.08.2010 18:23:44

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 284063)
apropo de zile de nastere:tata e nascut o data cu ceausescu,mama o data cu iliescu,eu o data cu guviernu groza!suntem condamnati la comunism!

Hm! Nu ma enerva! Eu sunt nascut in aceeasi zi cu Hitler. Dar si cu Gica Petrescu! Asta nu inseamna ca o sa provoc al treilea, al patrulea si al cincilea razboi mondial (ca nenea Gica, a trait cat sa provoace mai multe razboaie intr-o viata!)

Adriana Cluj 31.08.2010 18:28:33

Ce bine!

Citat:

În prealabil postat de OmuBun (Post 284066)
Hm! Nu ma enerva! Eu sunt nascut in aceeasi zi cu Hitler. Dar si cu Gica Petrescu! Asta nu inseamna ca o sa provoc al treilea, al patrulea si al cincilea razboi mondial (ca nenea Gica, a trait cat sa provoace mai multe razboaie intr-o viata!)

Ce bine ca s-au imprastiat norii, si apare cate un zambet!

kiralina 31.08.2010 18:28:44

Citat:

În prealabil postat de OmuBun (Post 284066)

draga,nimic nu e intamplator!pune musteata pe mufa si la atac!macar la ala de care am vorbit in privat!privat in sensul de particular,nu de toaleta!

OmuBun 31.08.2010 18:37:34

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 284067)
Ce bine ca s-au imprastiat norii, si apare cate un zambet!

Daca ar sti monahul ce ispite il asteapta la manastire, nici unul nu ar mai veni la calugarie. Dar daca ar sti mirenii in ce slava se afla monahul inaintea lui Dumnezeu, inca din lumea aceasta, toti ar veni la calugarie! Conditia este lepadarea de sine. - Arsenie Boca - Margaritare duhovnicesti

Nu ne lasa ei, (duhovnicii mari ai acestui pamant) sa fim cuprinsi de nori si furtuna! Doar ca trebuie sa avem putintica rabdare! Nu-i asa kiralino, draga mea?

kiralina 31.08.2010 18:44:32

Citat:

În prealabil postat de OmuBun (Post 284072)
Daca ar sti monahul ce ispite il asteapta la manastire, nici unul nu ar mai veni la calugarie. Dar daca ar sti mirenii in ce slava se afla monahul inaintea lui Dumnezeu, inca din lumea aceasta, toti ar veni la calugarie! Conditia este lepadarea de sine. - Arsenie Boca - Margaritare duhovnicesti

Nu ne lasa ei, (duhovnicii mari ai acestui pamant) sa fim cuprinsi de nori si furtuna! Doar ca trebuie sa avem putintica rabdare! Nu-i asa kiralino, draga mea?

mai o comunista-eu,mai un nazist-tu,si salvam tot forumelul de la inec!

OmuBun 31.08.2010 18:46:25

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 284068)
draga,nimic nu e intamplator!pune musteata pe mufa si la atac!macar la ala de care am vorbit in privat!privat in sensul de particular,nu de toaleta!

O sa incerc! Promit!! Intr-un fel, inceputul a fost facut cu cateva zile in urma, iar acum incep sa se vada efectele. Nu credeam sa apara atat de repede.
Oameni buni, cand mai mergeti la manastiri, nu neglijati un lucru: pe langa acatistele de 40 de zile pe care le dati, cereti si pentru Psaltire 40 de zile, oricat ar fi de "scump". Efectul este coplesitor. Eu nu stiam, dar stand trei zile printre monahi, am invatat cate ceva!

Doamne-ajuta!

kiralina 31.08.2010 18:51:18

Citat:

În prealabil postat de OmuBun (Post 284076)
O sa incerc! Promit!! Intr-un fel, inceputul a fost facut cu cateva zile in urma, iar acum incep sa se vada efectele. Nu credeam sa apara atat de repede.
Oameni buni, cand mai mergeti la manastiri, nu neglijati un lucru: pe langa acatistele de 40 de zile pe care le dati, cereti si pentru Psaltire 40 de zile, oricat ar fi de "scump". Efectul este coplesitor. Eu nu stiam, dar stand trei zile printre monahi, am invatat cate ceva!

Doamne-ajuta!

In timp ce tu te rugai prin manastiri,cineva visuia ptr tine......e si asta un raspuns....

cristian67 31.08.2010 19:01:58

intrebare

@omu bun,merci de informatie,acum lamuriti-ma domne' si cu psaltirea,povesteste putin ca promit ca nu o sa-mi mai pun cenusa-n cap :)

cristian67 31.08.2010 19:06:15

[quote=kiralina;284063]
Citat:

În prealabil postat de OmuBun (Post 284058)
Pai puteai sa spui simplu: "Pe Parintele Teofil Paraianu, ar fi trebuit sa-l trag de mustati pentru ce mi-a facut si mult timp nu l-am iertat, dar mai tarziu am inteles ca toate vin de la Dumnezeu si mi-a parut rau pentru gandurile mele si vorbele grele la adresa lui! Iarta-ma Parinte Teofile, ca ma mai ia gura pe dinainte! Si pune si pentru mine o vorba buna la Mantuitorul, daca te-ntalnesti cumva cu El pe la vreun bairam!..."

Cristian, scuze de intarziere! Nu vad nici un motiv pentru care sa nu-i trecem pe Parintii nostri dragi, care-au insemnat ceva in viata noastra. Dimpotriva, se pare ca este chiar indicat sa nu-i facem uitati, daca o vorba sau un sfat de-al lor ne-a schimbat intr-un fel sau altul cursul vietii![/
M-a iertat,dragutul,dovada ca mi-a dat o galeata plina cu apa intr-un vis!mi-a dat viata!si il iert,ca e nascut in aceeasi zi cu mama!apropo de zile de nastere:tata e nascut o data cu ceausescu,mama o data cu iliescu,eu o data cu guviernu groza!suntem condamnati la comunism!

si eu in aceeasi zi cu Alexandru Ioan Cuza

kiralina 31.08.2010 19:07:37

in manastiri calugarii citesc psaltirea ptr oameni!ori trimiti pomelnicul prin posta si scrii pe pomelnic-psaltire -40 de zile-,ori dai pomelnicul personal!ajuta enorm in probl f grave!

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:38:31.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.