![]() |
La multi ani tuturor forumistilor!Fie ca noul an si toate zilele acestuia sa va aduca credinta intru Hristos,dragoste,fericire si implinire si sa nu uitam de liniste si pace!
Te Deum Laudamus-iata o melodie frumoasa care se asculta imediat dupa anul nou sau in cumpana dintre ani. http://www.youtube.com/watch?v=2UN35U5xFZM&translated=1 |
Sa fie un an bun!
|
Lma
La multi ani dragi prieteni virtuali, sa ne aibe Domnul in buna paza pe noi toti si sa ne ajute sa razbim cu greutatile lumesti!
|
Citat:
|
Citat:
|
Buna dimineata tuturor. O noua zi se iveste. De noi depinde sa o facem frumoasa.
Mat. Cap.5 13. Voi sunteți sarea pământului; dacă sarea se va strica, cu ce se va săra? De nimic nu mai e bună decât să fie aruncată afară și călcată în picioare de oameni. 14. Voi sunteți lumina lumii; nu poate o cetate aflată pe vârf de munte să se ascundă. 15. Nici nu aprind făclie și o pun sub obroc, ci în sfeșnic, și luminează tuturor celor din casă. 16. Așa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, așa încât să vadă faptele voastre cele bune și să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri. Doamne ajuta tuturor! |
La multi ani tuturor fratilor!
Fiti binecunvantati cu totii,dragi frati intru HRISTOS!Imi cer iertare pt. ca nu am putut sa va urez in timp util toate cele bune de sarbatori,pt. ca mi-a fost cu neputinta acest lucru.Sa aveti cu totii un an binecuvantat cu H arul lui DUMNEZEU.
|
Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti!
|
Sa aveti sufletele precum frumusetea acestor flori
|
Buna ziua.Veseli?Sanatosi?
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:39:27. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.