Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Cine nu crede in Dumnezeu (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11419)

GLAdoS 29.07.2011 15:51:28

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 383611)
Dragule ....inavata sa citesti inainte de a pune la intrebare stupida la un raspuns atat de clar...dar vad ca voi ATEII interpretati asa cum suna voua bine.
Ca nu ai necazuri...poate si-a uitat Dumnezeu de tine...mai cugeta la acest aspect.

Vezi ca te contrazici... ai zis ca necazurile nu vin de la Dumnezeu, ci de la greseli si el le ingaduie doar, dar acum zici ca a uitat de mine pt ca nu am necazuri....

DragosP 29.07.2011 15:52:22

...încă...

ovidiu b. 29.07.2011 15:57:02

Citat:

În prealabil postat de GLAdoS (Post 383618)
Vezi ca te contrazici... ai zis ca necazurile nu vin de la Dumnezeu, ci de la greseli si el le ingaduie doar, dar acum zici ca a uitat de mine pt ca nu am necazuri....

nu ma contrazic dragule...fa o simpla analogie la cele 2 afirmatii facute de mine...daca vrei iti traduc...dar iti mai las tema de gandire...poate pui putin neuronul gandirii in functiune

Fr.Guillaume de Ruszka 29.07.2011 16:12:36

Citat:

În prealabil postat de maria40 (Post 383540)
Tu nu ai nevoie de argumente pentru ca oricate ti s-ar aduce tu NU CREZI! Punct!
Tu nu crezi decat ceea ce vezi si e palpabil! Aici nu e vorba de-a dezbate o idee e cu totul altceva. Nu poti spune ca existenta lui Isus e o idee.

Va spun doar ca faceti o confuzie: "crezi ceea ce vezi" . Este imposibil sa crezi un lucru vazut, fiindca "a crede " presupune facultatea vointei, pe cand "palpabilul"(de ex. ceea ce vad), nu.Deci un lucru vazut nu poate fi in acelasi timp si sub acelasi aspect fi si crezut.

cocacoc 29.07.2011 16:18:16

Citat:

inainte de a pune o intrebare stupida

Citatele tale sunt stupide . Iar cel la care am raspuns eu pe pagina 11, e de-a dreptul imbecil.

GLAdoS 29.07.2011 16:22:14

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 383625)
nu ma contrazic dragule...fa o simpla analogie la cele 2 afirmatii facute de mine...daca vrei iti traduc...dar iti mai las tema de gandire...poate pui putin neuronul gandirii in functiune

vai.... chiar imi traduci? si cum vei traduce un non-sens?

ovidiu b. 29.07.2011 16:24:34

Citat:

În prealabil postat de cocacoc (Post 383645)
Citatele tale sunt stupide . Iar cel la care am raspuns eu pe pagina 11, e de-a dreptul imbecil.

dragule...vino si tu cu un argument cand faci o afirmatie...asa as putea sa-ti raspund si tie in aceeasi masura ...dar nu o fac (pe mine mama m-a invatat sa nu jignesc) ...da nah voi astia cu stiinta "ATEII" ...le stiti pe toate ...dar va lipseste baza

GLAdoS 29.07.2011 16:24:59

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 383620)
...încă...

am zis "putine" dar individul a citit ca nu as avea....

ovidiu b. 29.07.2011 16:29:33

Citat:

În prealabil postat de GLAdoS (Post 383647)
vai.... chiar imi traduci? si cum vei traduce un non-sens?

ti l-ai tradus ...cam greu...si uite ca nu ai dat nici de rezultatul bun...dar daca te plictisesti cauta in alata parte...se pare ca pe voi ATEII constiinta va ma tine aici ...vreti nu vreti tot il pomeniti pe Dumnezeu...asa ca va sugerez sa va faceti un forum unde sa puteti expune ideile....ahhhh dar am uitat voua va plac contradictiile ....de asta sunteti voi aici

GLAdoS 29.07.2011 16:30:46

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 383648)
...dar nu o fac (pe mine mama m-a invatat sa nu jignesc) ...

serios, nu am constatat VVV

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 383648)
da nah voi astia cu stiinta "ATEII" ...le stiti pe toate ...dar va lipseste baza

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 383625)
poate pui putin neuronul gandirii in functiune

Citat:

Dragule ....inavata sa citesti inainte de a pune o intrebare stupida

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:56:31.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.