Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Ilogica (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11588)

calator prin ploaie 08.02.2011 11:40:51

pt Camy_d

Citat:

În prealabil postat de Erethorn (Post 321725)
Nu văd de ce ar fi o întrebare "indiscretă". Eu dau mai puțin decât ar trebui și mai puțin decât aș dori. Și dintre toți banii pe care îi dau, sunt cei după care îmi pare cel mai puțin rău.

Uite, acest raspuns mi-a placut cel mai mult...Scurt si la obiect....Si...mi se potriveste si mie...

ai2 08.02.2011 13:42:51

Citat:

În prealabil postat de Ana.Maria. (Post 334487)
si daca mori cu banii in buzunar ce-ai castigat? cu ce esti mai bogat?
dar de ce nu evidentiezi ca daca Exista Dumnezeu, dupa ce mori pierzi mai muuult decat cativa bani, poate iti pierzi chiar sufletul. (am zis poate (da sau nu) sa nu intelegi ca te condamn eu in vreun fel)

Cine a zis ca alternativa e sa mori cu banii in buzunar?

Inteleg ca daca exista D-zeu pierd mult. Totusi, tinand cont de caracteristicile zeului crestin, unul dintre miile de zei existenti si carora li se poate aplica pariul lui Pasca, prefer sa pierd. Nu de alta, dar pentru mine, iadul n-ar fi mai rau decat raiul langa crestini. Tortura psihica e mai rea decat cea fizica.

tailgunner4A 08.02.2011 20:07:34

Allahu Akbar, count me in!

Citind cu atentie acest topic, eram gata sa devin credincios, fiind atras de perspectiva de a castiga un loc in Rai, destinatie ce se bucura de recomandari calduroase. Totusi, cu smerenie recunosc ca prefer sa accept oferta concurentei (religia islamica) care in cazul meu (barbat necasatorit) ofera ca bonus 40 de virgine! Iata de ce de azi inainte il voi iubi pe Mohamed.

Slavit fie numele lui Allah, am ales o solutie logica! Sau nu?

Dumitru73 08.02.2011 20:14:43

Citat:

În prealabil postat de tailgunner4A (Post 334865)
Citind cu atentie acest topic, eram gata sa devin credincios, fiind atras de perspectiva de a castiga un loc in Rai, destinatie ce se bucura de recomandari calduroase. Totusi, cu smerenie recunosc ca prefer sa accept oferta concurentei (religia islamica) care in cazul meu (barbat necasatorit) ofera ca bonus 40 de virgine! Iata de ce de azi inainte il voi iubi pe Mohamed.

Slavit fie numele lui Allah, am ales o solutie logica! Sau nu?

problema este ca cele 40 de virgine, nu vor fi virgine vesnic.
bonusul asta dureaza maxim 40 de zile, asta daca te vei multumi cu una pe zi.

tailgunner4A 08.02.2011 20:19:54

fie si cu una pe zi

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 334868)
problema este ca cele 40 de virgine, nu vor fi virgine vesnic.
bonusul asta dureaza maxim 40 de zile, asta daca te vei multumi cu una pe zi.

Bah, tu vrei sa ma abati de la credinta mea? Vezi ca te spun lui Mohamed!

Inca o data, multumiri camy_d ca mi-ai deschis ochii in privinta logicii si am putut sa aplic in cazul pacatosului Tailgunner pariul lui Pascal adaptat. Allah sa te aibe in paza!

Dumitru73 08.02.2011 20:23:55

Citat:

În prealabil postat de tailgunner4A (Post 334869)

Inca o data, multumiri camy_d ca mi-ai deschis ochii in privinta logicii si am putut sa aplic in cazul pacatosului Tailgunner pariul lui Pascal adaptat. Allah sa te aibe in paza!

chiar ma intrebam, ce o sa se intample cu bietele virgine, dupa ce nu o sa mai fie virgine.
o sa fie omorate cu pietre, pentru ca nu mai sunt bune pentru stapanul lor?

camy_d 08.02.2011 20:32:37

Citat:

În prealabil postat de tailgunner4A (Post 334869)

Eu te-am convins să te convertești la islam și să fii depravat? :20: Nu se poate, nu mai folosesc în viața mea logica.

camy_d 08.02.2011 20:38:00

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 334870)
chiar ma intrebam, ce o sa se intample cu bietele virgine, dupa ce nu o sa mai fie virgine.
o sa fie omorate cu pietre, pentru ca nu mai sunt bune pentru stapanul lor?

Bravo, Dumitru!!! :1:Cel mai mult urăsc depravarea și misoginismul, mi-ai atins un punct sensibil aici. Știam eu că ești băiat bun, dar mi-ai depășit orice așteptare.

camy_d 08.02.2011 20:41:47

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 334716)
Uite, acest raspuns mi-a placut cel mai mult...Scurt si la obiect....Si...mi se potriveste si mie...

Exact ce am zis și eu, dar mai scurt.;)

camy_d 11.02.2011 16:25:49

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 334878)
Eu te-am convins să te convertești la islam și să fii depravat? :20: Nu se poate, nu mai folosesc în viața mea logica.

Bine, am exagerat un pic, dacă mie Dumnezeu mi-a dat talantul gândirii logico-matematică, nu pot renunța la logică, numai că nu mai trebuie să fac abuz.

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:59:49.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.