Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Campania "Stop indoctrinarii religioase in scoli!" (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12179)

Dumitru73 12.02.2011 20:01:54

Citat:

În prealabil postat de dianagroza (Post 336734)
Eee... cate intrebari ... probabil ii cresc aripi instantaneu si devine un pradator :)))
Nu iti va spune decat ca: mediul actual nu este propice evolutiei.
Crede-ma, am auzit de multe ori aceasta explicatie.

nu, nu raspund asa.
evolutia nu a incetat. doar ca un proces ce se manifesta in mii de generatii, nu poate fi observat intr-o viata de om.
tu ce vrei?
sa te duci cu copilul la zoo, iar cand ajungi la cusca cu maimute, sa-ti spuna ingrijitorul: ne pare rau, dar azi-noapte s-au transformat in oameni?

Dumitru73 12.02.2011 20:04:09

Citat:

În prealabil postat de Ana.Maria. (Post 336740)
nu am spus asta deloc... nu intelegi ce intreb eu, nu intelegi care e nelamurirea mea...

care e? detaliaza.

Ana.Maria. 12.02.2011 20:04:26

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 336743)
nu, nu raspund asa.
evolutia nu a incetat. doar ca un proces ce se manifesta in mii de generatii, nu poate fi observat intr-o viata de om.
tu ce vrei?
sa te duci cu copilul la zoo, iar cand ajungi la cusca cu maimute, sa-ti spuna ingrijitorul: ne pare rau, dar azi-noapte s-au transformat in oameni?

tu faci misto de noi, crezi ca suntem foarte ignorante, (ca sa nu zic mai rau), stim ce vrea evolutionismul sa creada, dar mai vedem si erorile de logica pe cale le face.
Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 336746)
care e? detaliaza.

dar de cate ori sa iti mai explic?

dianagroza 12.02.2011 20:05:56

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 336743)
nu, nu raspund asa.
tu ce vrei?

Ar fi interesant. Hai ca esti amuzant.
Pai nu exista nici o gorila din 1900 care acum sa fi chelit, asa ca pentru inceput... ca ma gandesc ca oamenii de stiinta inca urmaresc presupusa evolutie.

Dumitru73 12.02.2011 20:08:37

Citat:

În prealabil postat de dianagroza (Post 336748)
Ar fi interesant. Hai ca esti amuzant.
Pai nu exista nici o gorila din 1900 care acum sa fi chelit, asa ca pentru inceput... ca ma gandesc ca oamenii de stiinta inca urmaresc presupusa evolutie.

nu stiu daca a chelit vreuna.
dar de cea care merge biped ce zici?

cristinadaciana 12.02.2011 20:10:34

...hm..credinta in Dumnezeu si evolutionismul... Chiar trebuie sa se excluda una pe alta ? Eu cred ca nu. Eu cred in Dumnezeu si nu pot sa neg evolutionismul. Exista alb si negru..dar exista si gri.

dianagroza 12.02.2011 20:10:56

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 336749)
nu stiu daca a chelit vreuna.
dar de cea care merge biped ce zici?

Pai nu stiu ce sa zic, am vazut si un caine biped... asta ce inseamna?
Poate e dresata.
Acum serios, se fac tot felul de cercetari, care nu au inceput de acum si nu au nici o finalitate. Doar sf-uri, ca si aia cu "chupacabra".

Ana.Maria. 12.02.2011 20:13:25

Citat:

În prealabil postat de dianagroza (Post 336753)

:)) ce nostim! eu am vazut caini care merg numai pe labele din fata... sa vezi peste cateva mil de ani .... :))

Dumitru73 12.02.2011 20:14:43

Citat:

Poate e dresata.
Acum serios, se fac tot felul de cercetari, care nu au inceput de acum si nu au nici o finalitate. Doar sf-uri, ca si aia cu "chupacabra".

tu esti la fel ca cei ce cred in chupacabra.
oricate"chupacabre" false s-ar gasi, oricate dovezi, tu tot vei crede in chupacabra ta.

cristinadaciana 12.02.2011 20:15:49

Citat:

Poate e dresata.

Da... si Jules Vernes era sf la vremea cand a scris cartile...si ceva timp dupa .

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:46:16.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.