Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   ciudatenie (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12204)

colaps 16.02.2011 20:10:31

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 338589)
Dragul meu au fost , si au fost nepermis de multi...EVREI....ucisi in vremurile cele tulburi....Au disparut familii intregi....crede-ma....Oricum stiu ca desi crestin....nu ii agreezi..Pacat, sunt oameni si ei...

Dom'le, eu n-am nimic cu evreii ! Însă jidanii nu-s evreii tăi oarecare. Ei sunt aceiași care L-au răstignit pe Hristos ca niște farisei și cărturari ce sunt ! Jidanii sunt inamicii creștinismului !

Ei amplifică holocaustul și folosesc această minciună pentru a crea un scut în jurul neamului evreiesc cu scopul de a se proteja pe ei înșiși de criticile lumii. N-ai văzut că toți care zic și cel mai mic cuvânt împotriva minciunii sunt considerați criminali ?

Întreaga societate a luat atitudinea „mai pune pumnu în gura lui să mai tacă”. Nu ai voie să zici nimic ! E doar o altă tactică a lor de a crea o cenzură totalitaristă în pregătirea noii ordini mondiale.

calator prin ploaie 16.02.2011 20:18:50

Colaps.....dragule..i'm a lady...si voi ramane o lady...Evreii nu sunt ai mei...sunt tot ai Lui...cat despre tot restul, sa-l lasam pe EL sa judece....e mai prudent....Numai bine!

Melissa 16.02.2011 21:10:15

Concluzie

DECI DOAMNA DRAGA,CADEREA UMBRELEI NOAPTEA, LA 1.30m DE LOCUL CUIERULUI A FOST UN SEMN RAU, DE LA DIAVOL.
DACA NU MA CREDETI, CITITI ACEST TOPIC, SA VEDETI UNDE A AJUNS discutia DE LA UMBRELA DUMNEAVOASTRA!

Hai sa ne oprim fratilor, sa ne dam mana,sa ne iubim si vorba Calatoarei, SA NE IERTE DUMNEZEU PE TOTI!:53:

mihaila_alin 17.02.2011 10:06:42

Daca o spui cu toata convingerea e bine

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 338623)
DECI DOAMNA DRAGA,CADEREA UMBRELEI NOAPTEA, LA 1.30m DE LOCUL CUIERULUI A FOST UN SEMN RAU, DE LA DIAVOL.
DACA NU MA CREDETI, CITITI ACEST TOPIC, SA VEDETI UNDE A AJUNS discutia DE LA UMBRELA DUMNEAVOASTRA!

Hai sa ne oprim fratilor, sa ne dam mana,sa ne iubim si vorba Calatoarei, SA NE IERTE DUMNEZEU PE TOTI!:53:

ei uite ca pina la urma a venit, si ce asteptam eu de la tine: - sa ne dam mina si sa ne iubim,
sa ne ierte Dumnezeu pe toti.eu pentru aceasta te gratulez cu un brat de garoafe de la codlea.
Domnul sa te binecuvinteze,si sa iti sporeasca iubirea fata de aproapele.Amin.

Yasmina 17.02.2011 10:38:27

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 338623)

Nota 10 Melissa!!!
Chiar ma minunez de ce toate threadurile se lasa cu paruieli virtuale...
Nu numai pe asta...

Dumitru73 17.02.2011 10:44:58

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 338436)
Dom'le, atât vă spun.. Fără Moldova nu i-am fi avut niciodată pe:

- Sfântul Ștefan cel Mare
- Sfântul Mucenic Corneliu Codreanu Zelea
- Sfântul Mucenic Valeriu Gafencu
- Cuviosul Cleopa Ilie
- Părintele Iustin Pârvu
- Părintele Adrian Făgețeanu
- Părintele Sofian Boghiu
- Părintele Paisie Olaru
- Părintele Mina Dobzeu
- Părintele Ioanichie Bălan
- Mihai Eminescu
- Ion Creangă
- Alecu Russo
- Grigore Vieru
- Doina și Ion Aldea Teodorovici

In ce zi sunt trecuti in calendarul ortodox "Sfântul Mucenic Corneliu Codreanu Zelea" si "Sfântul Mucenic Valeriu Gafencu"?

colaps 17.02.2011 10:46:31

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 338720)
In ce zi sunt trecuti in calendarul ortodox "Sfântul Mucenic Corneliu Codreanu Zelea" si "Sfântul Mucenic Valeriu Gafencu"?

În zilele cerești ale calendarului Dumnezeiesc.

Dumitru73 17.02.2011 10:52:17

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 338721)
În zilele cerești ale calendarului Dumnezeiesc.

aaaa, fiecare cu sfintii lui ;)

FiulRisipitor 17.02.2011 11:03:15

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 338718)
Nota 10 Melissa!!!
Chiar ma minunez de ce toate threadurile se lasa cu paruieli virtuale...
Nu numai pe asta...

Se pare ca umbrela a fost trantita de diavol, asta daca ne uitam l-a ce s-a intamplat mai departe pe acest subiect - :66:.

calator prin ploaie 17.02.2011 11:10:30

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 338722)
aaaa, fiecare cu sfintii lui ;)

Cam asa se pare , cam asa....din nefericire!

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:02:49.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.