Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Sfintele Pasti - Invierea Domnului (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5070)
-   -   Lumina de la Ierusalim (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12830)

cristiboss56 21.10.2012 22:24:57

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 477624)
Sa nu ne asteptam la unirea intr-o singura Biserica inainte de vreme, adica inaintea venirii Antihristului, ca sa nu avem parte de dezamagire, Cristian. Iar vremea aceea, chiar daca e pe aproape, inca nu a venit. Raul se lucreaza in lume- vedem cu ochii nostri -, deci este sigur ca Antihristul va veni si multi, poate ultimii, vor lua cununa. Abia apoi putem sa gandim la unirea in adevar a Bisericii. Oare noi vom prinde acele vremuri? Vom vedea...

Eu cred ca nu ! Am depasit si eu juma de secol de acum sase ani . . . , asa ca eu nu am speranta !

Miha-anca 22.10.2012 00:22:15

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 477637)
Eu cred ca nu ! Am depasit si eu juma de secol de acum sase ani . . . , asa ca eu nu am speranta !

Cristian, cand eram de varsta ta, tinere, un batran de 90 ani pe care il ingrijeam, mi-a spus ca sunt tanara; iar eu, franta de atata munca si efort, abia ma taram de colo, colo. Adevarul e, ca totul e relativ.

Miha-anca 22.10.2012 00:26:36

Citat:

În prealabil postat de andra_v (Post 477540)
Sper din totul sufletul ca, anul acesta, nici Domnul Flutur, nici alt om politic (vizat un anumit domn de la PNL, dar nu este nici pe departe singurul) nu va mai folosi lumina de la Ierusalim in scop politic/electoral.

Sa ne facem ca nu vedem acest scop politic/ electoral, dar sa permitem celor care pot, sa faca un gest frumos.

cristiboss56 22.10.2012 22:10:38

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 477656)
Cristian, cand eram de varsta ta, tinere, un batran de 90 ani pe care il ingrijeam, mi-a spus ca sunt tanara; iar eu, franta de atata munca si efort, abia ma taram de colo, colo. Adevarul e, ca totul e relativ.

Da , aici in asta lume , da !
Un singur ADEVAR nu este relativ , in rest ai mare dreptate . De , am de invatat multe de la tine , caci sunt inca tinerel . . .:9:

Miha-anca 23.10.2012 03:00:08

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 477833)
Da , aici in asta lume , da !
Un singur ADEVAR nu este relativ , in rest ai mare dreptate . De , am de invatat multe de la tine , caci sunt inca tinerel . . .:9:

Hihihihi. Si eu sunt la faza de invatare; cum sa te invat pe tine sau pe altcineva ceva?!? :103:

Kanedel 29.11.2012 11:28:57

Parerea mea este(referitor la aparitia Sfintei Luminii) ca,daca, atatia au verificat posibilitatea trucului,si nimeni,din cate stiu eu,nu a negat ca ar putea fi ceva necurat la mijloc,inseamna ca Lumina aceasta chiar are origine Divina.Imi este greu sa cred ca nu ar fi iesit la iveala "trucurile " si astfel ar fi aflat de ele o lume intreaga de a lungul atator secole.

Dumitru73 29.11.2012 16:25:41

Citat:

În prealabil postat de Kanedel (Post 484902)
Parerea mea este(referitor la aparitia Sfintei Luminii) ca,daca, atatia au verificat posibilitatea trucului,si nimeni,din cate stiu eu,nu a negat ca ar putea fi ceva necurat la mijloc,inseamna ca Lumina aceasta chiar are origine Divina.Imi este greu sa cred ca nu ar fi iesit la iveala "trucurile " si astfel ar fi aflat de ele o lume intreaga de a lungul atator secole.

din păcate au cam ieșit la iveală.

addavv 29.11.2012 22:23:04

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 484970)
din păcate au cam ieșit la iveală.

AdrianAamz a adus explicatii si argumente stiintifice logice - am citit acum tot subiectul. A fost foarte interesant.
Pacat, Dumitru ... te incapatanezi sa persisti intr-o parere numai pentru ca tie ti se pare inacceptabil sa fie altfel.

Dumitru73 01.12.2012 14:07:10

Citat:

În prealabil postat de addavv (Post 485087)
AdrianAamz a adus explicatii si argumente stiintifice logice - am citit acum tot subiectul. A fost foarte interesant.
Pacat, Dumitru ... te incapatanezi sa persisti intr-o parere numai pentru ca tie ti se pare inacceptabil sa fie altfel.

el a adus doar partea de explicație care îi confirma credința.
interesant ... da.
concludent ... nu.

cristiboss56 01.12.2012 14:14:18

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 485400)
el a adus doar partea de explicație care îi confirma credința.
interesant ... da.
concludent ... nu.

Credinta este concludenta in sufletul fiecaruia , iar Dumnezeu nu are nevoie de avocati lumesti .
Lumina este un dar pentru cei ce vor sa o primeasca !:1:

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:53:41.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.