![]() |
Citat:
|
Citat:
Dar nu am inteles cum ai ajuns la intrebarea: pai si de ce l-ai uri pe musulman? Eu nu pot sa-ti dau raspunsuri despre ura, pentru ca nu o inteleg. Dar stiu ca atunci cand nu mai e iubire in suflet , apare ura. Daca vrei sa vezi cauzele pentru care s-ar urai oamenii, intreaba-i pe cei care urasc. |
Citat:
Te contrazici atunci cind spui ca a dusmani (uri) pe musulman (sau oricine altcineva) se face cu mintea si apoi spui ca iubesti si urasti cu sufletul. Citat:
|
Citat:
A uri (nu este egal) a nu accepta. Ce vrei sa spui ca ne cunoastem? Nu pune toate legumele in ciorba ca apoi sa zici ca stii ce gust are fiecare. |
Citat:
|
Citat:
Mintea , sufletul si vointa sunt trei stari ce se gasesc in toti oamenii. |
Fratilor, impacati-va! Nu mai aruncati cuvinte rele unul asupra altuia; aveti frica de Dumnezeu.
|
Citat:
|
Citat:
Sint doar curios, nu vreau sa supar pe nimeni si incerca sa vorbesc la obiect, adica teologie si stiinta Deci: stiinta nu are nici o legatura cu sufletul :1: Pentru mine, asa-zisul suflet si, dupa cum spui, vointa, fac parte din minte |
Citat:
Pentru mine nu. E o discutie interesanta, dar din pacate ma pregatesc de weekend. Revin pe marti, miercuri... Toate bune! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:20:16. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.