Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Romano-Catolica (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5029)
-   -   Papa Benedict (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14847)

celestial_pottery 11.02.2013 15:33:34

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 502785)
Mă, uite că la asta cu "a fost demis" nu m-am gândit.
Dar dacă e așa, e trist. În primul rând pentru ce înseamnă "papă".

Dragos, ma stii ca nu sunt omu' cu cipurile si conspiratia lu' peste, dar o anume conspiratie, nu la dimensiunile paranoice si antisemite ale teoriilor de mosi jucind table in parc, chiar exista. Si evident, e a celor patologic de bogati, care vor control total. Biserica la sta ca un scorpion in ochi. Dupa 1789/1792, 1848, 1945, 1989, etc., stii povestea: masele, in loc sa se intoarca la credinta (oricare ar fi ea, numai sa pastreze "valorile lui Dumnezeu", sa zic asa: mai tehnic: parametrii cu care noi si planeta am fost creeati) in genunchi, au continuat sa se prosteasca moral. Si au continuat sa "voteze" niste gunoaie care trebuiau mutilate in bataie, nu votate la cirma statelor. Mai ales nu la cirma aia invizibila si cu adevarat eficienta.
"Afacerile sunt afaceri", nu? Cei care arunca valorile traditionale la gunoi sunt consumatorii perfecti, adica idioti si apostati.

celestial_pottery 11.02.2013 15:36:00

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 502787)
Nu a mai rezistat presiunilor camarilei. Presimt un nou film hollywoodian- santaj la Roma.

ioanna, ridem noi, dar nu-i bine. Chiar ca e anul Sarpelui...

ioanna 11.02.2013 15:39:27

Citat:

În prealabil postat de celestial_pottery (Post 502791)
ioanna, ridem noi, dar nu-i bine. Chiar ca e anul Sarpelui...

Anul Sarpelui chinezesc e de bine :) Sincer, cred ca efectiv s-a saturat sa fie marioneta tuturor, oricand disponibil pentru o reclama la noile gadgeturi sau ce-i mai pretindea camarila, in functie de donatiile facute BC. Si-o fi spus: vreti actor? Nu-s genul.

Crestin_Simona 11.02.2013 15:40:37

Citat:

În prealabil postat de celestial_pottery (Post 502790)
... Si au continuat sa "voteze" niste gunoaie care trebuiau mutilate in bataie, nu votate la cirma statelor. ...

Ma sperii de ce expresii folosesti. Dar banuiesc ca esti tanar inca, caci doar atunci ai impresia ca daca cineva merita pe buna dreptate o ,,scarmaneala" atunci poate si sa o primeasca...

eliza-georgiana 11.02.2013 15:42:29

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 502787)
Nu a mai rezistat presiunilor camarilei. Presimt un nou film hollywoodian- santaj la Roma.

nu e niciun film, e realitatea cruntă: unirea tuturor religiilor - să crezi ce vrei cât timp nu deranjezi, nu vii cu texte ca "este periculos să..."; "morala creștină nu permite să...."; Dumnezeu ne vrea așa și pe dincolo... ce-s astea? unde-i toleranța față de vicii?? pardon, alegeri :D

Crestin_Simona 11.02.2013 15:43:19

Citat:

În prealabil postat de celestial_pottery (Post 502791)
Chiar ca e anul Sarpelui...

Poate pentru tine!
Tu chiar nu ai aflat inca ca esti atat de minunat creat si chemat ca sa fi Dumnezeu in har?

celestial_pottery 11.02.2013 15:44:14

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 502793)
Anul Sarpelui chinezesc e de bine :) Sincer, cred ca efectiv s-a saturat sa fie marioneta tuturor, oricand disponibil pentru o reclama la noile gadgeturi sau ce-i mai pretindea camarila, in functie de donatiile facute BC. Si-o fi spus: vreti actor? Nu-s genul.

Da, dar problema e cu aripa modernista. Nu am chef sa mai aflu cit jubileaza cyborgii aia de adventisti, sau ultrastilistii fanatici, cind unii o sa propuna introducerea, pe usa din dos (asa cum le sade bine) a suboamenilor homosexuali in cler. Sau idioti care confunda Sfinta Liturgie, care e mai presusde tot ce este gindire, lucrare sau nazuinta omeneasca, cu un show cu bufoni, DJ, si altele, doar ca sa faca pe plac popoarelor spalacite si spalate pe creier de consumerism.

ioanna 11.02.2013 15:49:23

Citat:

În prealabil postat de celestial_pottery (Post 502798)
Da, dar problema e cu aripa modernista. Nu am chef sa mai aflu cit jubileaza cyborgii aia de adventisti, sau ultrastilistii fanatici, cind unii o sa propuna introducerea, pe usa din dos (asa cum le sade bine) a suboamenilor homosexuali in cler.

Mai degraba cred ca BC va permite preotilor romano-catolici sa se casatoreasca, insa nu va hirotoni un preot ce se declara homosexual.
Citat:

Sau idioti care confunda Sfinta Liturgie, care e mai presusde tot ce este gindire, lucrare sau nazuinta omeneasca, cu un show cu bufoni
Unele miscari harismatice mi se par mai stranii decat o Liturghie oficiata intr-un decor festiv.

Stii ce ma intreb, daca Papa Benedict a dorit sa-l reabiliteze pe Luther sau a facut-o datorita unor presiuni. O fi avut Luther intentii initiale bune, dar cu consecinte dramatice.

celestial_pottery 11.02.2013 15:50:07

Citat:

În prealabil postat de Crestin_Simona (Post 502794)
Ma sperii de ce expresii folosesti. Dar banuiesc ca esti tanar inca, caci doar atunci ai impresia ca daca cineva merita pe buna dreptate o ,,scarmaneala" atunci poate si sa o primeasca...

Expresiile mele sunt nimic, pe linga urmatoarea situatie: sa zicem ca ai lucra la o multinationala, la Vest de fosta Cortina de Fier, si i se pune pata unei colege pe tine. Si daca o respingi, (mai ales invocind invatatura acelui enervant, pentru cloaca consumerista, individ Isus) manareste sa fii data afara.
Nu din fanatism religios, nici macar din vreo credinta asumata, sustin principiile normalitatii si resping idiotenia consumerista si cultul viciilor/anormalitatii, ci din pragmatism functionalist, sa zic asa. Evoluati sau creeati, e normal sa fim oameni, nu disperati care muncesc si cumpara in nestire, sau detracati sexual? Da. Deci...
Scuze de off-topic.

Crestin_Simona 11.02.2013 16:07:37

Citat:

În prealabil postat de celestial_pottery (Post 502803)
Expresiile mele sunt nimic, pe linga urmatoarea situatie: sa zicem ca ai lucra la o multinationala, la Vest de fosta Cortina de Fier, si i se pune pata unei colege pe tine. Si daca o respingi, ...manareste sa fii data afara.
Nu din fanatism religios, nici macar din vreo credinta asumata, sustin principiile normalitatii si resping idiotenia consumerista si cultul viciilor/anormalitatii, ci din pragmatism functionalist, sa zic asa. Evoluati sau creeati, e normal sa fim oameni, nu disperati care muncesc si cumpara in nestire, sau detracati sexual? Da. Deci...

Bun venit in marea batalie dintre bine si rau!!!!!
Am inteles. Nu esti un tanar, esti o tanara!
Asta e nimic pe langa ce se mai intampla in lume.
Pe toti ne supara si ne enerveaza nedreptatea, rautatea, etc.
Diferenta insa o face atitudinea ta. Nu esti consumatorist, nu esti disperat, etc in schimb esti crud si intolerant, cel putin asa reiese din cuvintele tale. Deci daca continui asa, te intreb eu: cu ce te diferentiezi fata de ei?
Bun venit iarasi in marea batalie dintre bine si rau!!!!!

Citat:

În prealabil postat de celestial_pottery (Post 502803)
(mai ales invocind invatatura acelui enervant, pentru cloaca consumerista, individ Isus)

Iarta-ma, explica fraza in termeni care sa inteleaga si un om muritor...asa cum sunt si eu!

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:19:10.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.