Citat:
În prealabil postat de Parascheva16
(Post 553777)
Badarani sunt peste tot, nu doar in Romania. Stiu multe cazuri de femei agresate si hartuite pe strada, cazuri intamplate in vest. Mentionez asta doar ptr. a nu se crede ca doar barbatii romani sunt asa si asa. Nu stiu de Romania, dar in SUA si Canada sunt mari probleme in campusurile universitare si camine. Studente agresate de colegi, iar universitatea nu face nimic.
*
Saraca fetita. Dumnezeu sa o primeasca la El. In Romania s-a intamplat uraciunea asta?
|
Nu stiu,nu am auzit cazuri in campusuri aici! Depinde si in ce stat ,America este mare.
Acum cateva luni ,am asistat insa la un incident:eram la cumparaturi si cand am terminat si am iesit afara,in fata magazinului era o masina de politie ,o cucoana care tipa/vocifera in fata a doi politisti si un individ mai negricios,care parea perplex(sau doar era Mexican si nu cunostea limba...in fine).
Bineinteles ca am profitat de situatie ca lumea se uita ca la circ si am tras si eu cu urechea sa am o idee de ce este politia acolo.
Femeia,la vreo 40+ era imbracata fooooooarte sexy,in maieu de sport si in colanti stramti,stramti -tocmai ce iesise de la sala de sport din vecinatate(chiar aia pe care o frecventez si eu)si intrase sa-si faca cumparaturile ;acest individ o observase si dupa spusele ei ,a atins-o si i-a spus ca arata bine sau ceva la genul...
Dupa parerea mea,amandoi trebuiau amendati,daca ea ridica problema agresarii sexuale , in primul rand nu avea nici un business sa fie atat de despuiata si de apetisanta pe strada si intr-un magazin sa sminteasca barbatii!
Adica strategia asta de a te pune in centrul atentiei chiar da roade,iar tu ca femeie esti uimita ca un"nesimtit"s-a luat de tine?
Nu le iau apararea nici barbatilor care agreseaza femeile ,numai ca se creeaza confuzie aici ,unele umbla asa pt a agata si a-si rezolva treburile, insa altele vor sa fie admirate si privite.
Ps-intamplarea cu fetita de 10 ani a avut loc in toamna trecuta ,in Romania(Baia-Mare parca ).