![]() |
Citat:
Hristos ca D-zeu a facut-o de ce nu ai face-o cu femeia care iti va fi mama copiilor vostri CAPITOLUL 13 Iisus spala picioarele ucenicilor Sai la Cina cea de Taina. Arata cine este vanzatorul. Porunca iubirii. Petru Il va tagadui. 14. Deci daca Eu, Domnul si Invatatorul, v-am spalat voua picioarele, si voi sunteti datori sa ca sa spalati picioarele unii altora; 15. Ca v-am dat voua pilda, ca, precum v-am facut Eu voua, sa faceti si voi. 16. Adevarat, zic voua: Nu este sluga mai mare decat stapanul sau, nici solul mai mare decat cel ce l-a trimis pe el. 17. Cand stiti acestea, fericiti sunteti daca le veti face. Acest verset nici nu are loc de interpretare |
Citat:
|
Citat:
hehehhe...nu stiu care e atras acu femeia de barbat ori barbatul de femeie. stiu foarte multe femei care nu doresc sa se casatoreasca dupa divort sau vaduvie crescand singure copii rezultati. Dar nu am vazut nici un barbat sa traiasca singur. In plus e versetul ala cu ...isi va parasi omul tatal si mama si se va uni cu femeia un trup....deci cine paraseste pe cine si pentru cine:)))) mama dar misogin esti nene...te simti bine nu? cred ca ai o problema la biluta...Apropos stii care e miscarea masculina? MIsoginismul si de aici a aparut miscarea feminista. Dar ce s-ai faci...cel care nu isi vede barna cum ar putea sa isi vada paiul... |
DILLEMA
Si eu pana acum ce am zis?!Nu e frumos?Ne-am certat aiurea... |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
faptul ca mai avem si alte preocupari, adica servicii? pai tot din cauza unora ca voi care isi pierd timpul cu internetul in loc sa munceasca pe branci sa aduca bani ca femeia sa nu fie obligata sa isi tripleze crucea: copii, casa, serviciu, barbat. Ai inteles matale? ia si tine gura inchisa ca vorbesti degeaba. faptul ca isi mai petrece timpul la coafor? pai trebuie sa fie si frumoasa ca sa nu te puna pe tine in ispita si sa iti intorci gatul dupa alta. Ca mai sta la barfe cu prietenele?? Pai toata ziua langa acelasi morocanos parca ti se apleaca. Si ce ai mai vrea frate sa iti faca femeia? cred ca acasa nu prea ai cui te spovedi ca femeia iti e autoritara si ai venit aici sa iti versi frustrarile...sau cred ca nu esti insurat. ca vad pe aici si barbati dezghetati....dar de la vorba la fapta e cale lunga. |
Citat:
|
Dilema: Cozia stie foarte bine ce e Cina cea de Taina. Ortodocsii folosesc termenul "Cina cea de taina", in schimb baptistii si alti sectari folosesc termenul "Cina Domnului". Nu vei auzi ortodox sa vorbeasca despre Cina Domnului. De aceea uite, ca si eu te intreb, cu scuzele de rigoare daca te supar cu acest lucru , daca tu esti ortodoxa. Nedumerirea mea vine din indrazneala pe care o ai in adresare. Am cunostinte care sunt baptisti si am recunoscut aceeasi indrazneala in adresare.
Iarta-mi de data asta indrazneala mea, dar as vrea sa stiu cu cine stau de vorba. sper ca nu te-am suparat. Nu asta mi-era intentia. |
Citat:
Sunt ortodoxa si sunt cat se poate de fericita ca m-am nascut in aceasta credinta. Slava Domnului pentru asta! Am vizitat si eu alte culte din curiozitate dar m-au speriat. Nu m-am nascut intr-o familie credincioasa si taicameau a fost in tinerete pocait dupa care s-a botezat ortodox sa fie capabil sa se casatoreasca cu maicamea. Bunica mea D-zeu sa o ierte m-a invatat regulilele elementare ale credintei noastre. Imi aduc aminte cu placere cum bunica ne indemna pe mine si pe verisorii mei cand eram mici sa facem impreuna rugaciunea de dimineata si de noapte. Spre ca a ajuns in Rai. Tatal meu inca mai are acele "toane" de pocait. Nu e religios dar are un suflet de aur. El mi-a insuflat aceasta indrazneala poate pentru faptul ca el a fost mai timid si retras. Apoi D-zeu a oranduit asa viata mea incat l-am putut cunoaste mai bine pe Hristos. Am avut si eu momentele mele de rascruce si inca mai am ..dar slava Domnului ca sunt ortodoxa! Iar cina cea de taina sau Cina Domnului...e acelasi lucru , tot limba romana si acelasi sens. Care e problema? si revenind la indrazneala ..daca am fi avut indrazneala in Hristos poate acum nu ar fi fost asa multe secte iar oamenii ar fi urmat ceal cea dreapta. Problema noastra e lipsa cronica de cultura religioasa si dezinteres. Asta nu inseamna ca ar trebui sa fim fanatici dar totusi... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:25:07. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.