![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Lilia,NU FACI BINE CA TE RAZBUNI PE SOTUL TAU...??Dumnezeu,tocmai pentru SUFERINTA TA L-a binecuvantat pe baiat,ca sa fie fericit.Nu ti-e frica de urmarile acestei razbunari?Dumnezeu va poate lasa in seama vrajmasului,si sa aveti CU TOTII numai neplaceri.IA SEAMA SA NU TE AMAGEASCA NECURATUL crezand ca va suferi numai el,SI SA PIERZI SI TOT CE AI CASTIGAT...???.
|
Mihaela75, tu stii mai bine ca oricine ce inseamna traumele psihice; imi pare foarte rau ca ai trecut prin asa ceva. Parerea mea e ca trebuie sa ai o doza de egoism sa dai sfatul unei femei maltratate "rezista". Este usor sa iti dai cu parerea cand nu ai trecut prin asa ceva.
Cunoscandu-mi prietena si gandindu-ma la cum putea ajunge daca mama ei nu lua decizia corecta la timpul potrivit, consider ca nu exista scuza, explicatie, motivatie pentru femeia care permite sa ii fie copilul traumatizat. |
Offtopic:
Salutare! Rog sa ma iertati ca fac acest anunt in acest topic, dar il fac tocmai aici din simplul motiv ca aici posteaza multi useri si este mare sansa ca anuntul meu sa fie vizualizat. Daca are cineva un site simplu care nu ii mai este util, facut in Dreamweaver8 cu toate extensiile tip "html" si ma poate ajuta, il rog frumos sa-mi de-a o mana de sprijin sa-mi dea acces la fisierele siteului si sa le folosesc pentru a invata sa construiesc siteuri, bineinteles numai daca vrea. Daca aveti la dispozitie si doriti sa ma ajutati va rog sa ma contactati pe idu de mess care este tot veilur. Poate chiar este si cunoscator de Dreamweaver, Flash si Fireworks, ar fi cu atat mai bine, poate imi poate da detalii. Multumesc mult pt atentie! :) |
eu am facut pagina pt o firma in Front Page prin 2000 si era ok se lucra usor cu el. Puteai insera imagini jpg, jpeg, chiar gif-uri, melodii scurte, cuvintele cheie trebuiau introduse sa fie vazute de google sau yahoo ca sa iti poata gasi cine cauta pagina ta, pentru legatura cu alte pagini selectai cuvantul cheie si dadeai add hyperlink si dadeai ori o pagina a ta (continuare) ori un site deja facut. Trebuia sa stii limbajul HTML se puneau niste coduri /si o litera nu mai stiu unele insemnau scris cu litere mari, alta bold parca /B si la final la fel se punea pt a finaliza comanda respectiva.
Mie mi se parea f usor de lucrat cu Microsoft FrontPage, HTML-ul il poti avea pe cateva pagini si te uiti acolo la ce ai nevoie iti faci un plan ce vrei scris mare, mic alineat, linii cadrane, poze si cauti acolo cum se face nu sa invati ca papagalul, doar sa ai foile la dispozitie. Apoi publicam pagina pe geocityes parca dar cred ca merge si pe unele romanesti mai nou. Nu am mai facut de mult pagini web, dar stiu ca era usor cu FrontPage asta. |
pt lilia: scuze ca am deviat de la problema ta, dar vreau sa iti spun ca in conditiile in care avea functie mare si cu relatii zdravene (ca altfel nu rezista fiind cu bautura)tu nu prea puteai castiga copilul ca in tara asta nu exista dreptate, e un haos, deci nu ai fost proasta de loc, doar foarte ghinionista dar de fapt cam toti suntem ghinionisti ca ne-am nascut aici unde nu iti poti face dreptate unii mai mult altii mai putin depinde de ce probleme se ivesc. Pentru ca in nici un domeniu nu poti avea succes si sa nu iesi fraierit, in special in cel medical...
|
Citat:
Draga Lilia...divorteaza daca asta simti si esti la capatul puterilor, nu este o crima ci mai ales in cazul tau se cere o astfel de actiune altfel ai sa ajungi o victima care vrea sa fie victima. Si ai grija ce faci in cazul altor relatii. Barbatii de azi sunt prost educati si de familie si de Biserica. Si ai grija de copilul ala sa nu ajunga la fel dupa. Chiar daca "pare" sanatos fizic, psihic este marcat pentru toata viata si te va ura dupa ca l-ai lasat sa se chinuie. |
Mihaela 75: Imi pare nespus de rau ca ai trecut prin asemenea experienta negativa. Drept sa-ti spun, nu ma vad in stare sa dau sfaturi in asemenea situatie. Eu vorbeam mai mult de coborasurile si suisurile dintr-o casnicie. Noi vorbim aici la modul general si nimeni nu se asteapta ca cineva sa execute intocmai sfaturile, fara discernamant.
Exista invatamant obligatoriu, dar acesta nu include si niste cursuri despre viata, despre viata de familie, despre viata de parinte. M-am gandit foarte mult la un asemenea curs pentru elevi, viitorii soti si parinti. Viitorii adulti ar pasi mai echipati in viata. Viata fiecaruia e diferita de viata celuilalt. Avem fiecare o alta traire interioara. Un singur lucru este cert, si anume ca intr-un cuplu vina se imparte, nefiind doar unul vinovat, iar celalalt victima. Si victima isi are partea ei de contributie la conflict. Din pacate se rasfrange asupra copilului, care duce in suflet aceasta povara, dar si o intelepciune, si anume, de a nu face la randului lui acelasi lucru propriului sau copil. Mai multe generatii au fost lipsite de tainele Bisericii si acest lucru se resimte in viata de familie. Oamenii au fost lipsiti de ajutorul Domnului, pe care de obicei il primim (si) prin intermediul preotului. Oamenii nu au stiut sa se roage si mai degraba si-au vorbit de rau partenerul de viata. Greseli, multe si regretabile greseli. Sa consideram acesta ceasul al doisprezecelea si sa ne gasim un duhovnic, un al doilea parinte de suflet, la care sa alergam atunci cand avem nevoie, ca sa nu fim raniti si ca sa nu ranim. Rezolvarea problemelor este intotdeauna in bine nu in rau. Totusi, am citit foarte de curand, ca parintele Arsenie Boca sfatuia pe unele femei sa divorteze de sotii lor betivi, intrezarind un sfarsit tragic. Cine are nevoie de asemenea sfat, trebuie sa-l caute la persoane cu discernamant, si anume la preoti duhovnici. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:01:38. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.