AlinB |
19.04.2017 11:22:07 |
Citat:
În prealabil postat de gpalama
(Post 646866)
Din punctul meu de vedere prefer sa vad binele si pozitivul intr-un om.
Nu fac lobby pentru Becali, insa nu pot sa acopar lucrurile lui bune cu relele facute de el. In cazul asta chiar afirm ca cineva de Sus cu o balanta dreapta trebuie sa le judece.
|
Mantuirea nu i-o judeca nimeni dar punctual, unele fapte, daca ai cat de cat un bagaj moral nu e greu.
De altfel si tu ai recunoscut ca a furat, n-a fost atat de greu, nu?
Ca incerci sa minimizezi acest aspect moral, gasind justificari penibile gen "mai b ine ca a furat el decat altii" rusine tie.
Citat:
Stii de ce in ochii mei Becali are un plus? Pentru ca a construit multe biserici. Iar bisericile sunt un lucru imens, pentru ca acolo se mantuiesc suflete, sunt ceva de o valoare inestimabila.
|
Hai sa fim serios, biserici s-au construit si au sa se construiasca si inainte si dupa Becali.
Si daca Becali n-ar fi existat sau ar fi fost un oier cuminte si nefuracios, tot aia era.
Sau poate chiar mai bine.
Banutul oierul e mai de apreciat decat punga de galbeni a hotului care dupa ce fura (si nu da inapoi ce a luat) crede ca il poate mitui pe Dumnezeu dand 1% din ce a furat.
Citat:
Nici eu nu il suport prea tare pe Becali pentru stilul sau personal absolut aberant si in afara echilibrului bisericesc. Insa asta este intre el si Dumnezeu.
|
Hai sa nu fim ipocriti ca la cat lobby ai facut pentru el, m-as mira sa nu-i saruti mana daca il vezi.
|