Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   ce-mi place , ce nu-mi place (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1965)

adrian010155 01.09.2008 22:17:06

Citat:

În prealabil postat de mirelat
... nu toti mancaii se ingrasa ...

:p

antoniap 01.09.2008 22:43:09

Imi place sa ascult cum curge printre pietre apa unui paraias de munte, cum canta privighetorile si greierii, sa privesc fluturii si porumbeii. Nu-mi place cand sunt nevoita sa ma apar de viespi si de tantari.

costel 03.04.2009 21:03:14

Imi place sa vad cum se raspandeste lumina in noaptea de Inviere. Ce nu-mi place? E faptul ca oamenii nu o tin permanent aprinsa in ei.

janina 03.04.2009 21:09:27

Îmi place viața , creația , natura tot ce e frumos ,nu-mi plac oamenii falși .

tigerAvalo9 03.04.2009 22:14:58

nu-mi place de mine ca gandesc cam negativ

imi place tot ce este legat de automobile (pe locul 2 ,sub religie)

patinina34 03.04.2009 22:34:29

Cred fratilor ca eu sint cea mai pacatoasa d epe aici, deorece sint prea multe lucruri cre nu-mi plac

Ce-mi place:
  • sa ma rog
  • sa fiu lasa in pace la orele mele de rugaciune
  • natura - ador natura cu florile, cu raurile, cu muntii, cu pomii si nu ma satur sa laud toata splendoarea creatiei lui Dumnezeu
  • imi plac oamenii sinceri
  • imi plac oamenii cu fata senina - imi spune ca sint impacati cu ei insisi, adica sufletul lor este linistit
  • imi place cind cineva apreciaza daca este ajutat la greu, nu fata de mine, insa fata de Dumnezeu
Ce nu-mi place:
  • injuraturile, vorbirea in desert
  • lipsa de continuitate in a face ceva - lipsa de consequenta
  • lipsa de respect, de bun simt
  • cind cineva este mandru, orgolios si pune pe altcineva la pamint, inainte de a se cerceta pe sine
  • bautura - si cei ce beau fara sat, fara limite
  • cind oameni vin la biserica in mod necuviincios
  • cind cineva vorbeste despre biserica si credinta in general cu o atitudine negativa - atunci ma doare cel mai mult
  • nu-mi place ploaia - cind e prea multa, ma deranjeaza
  • nu-mi place casa in ne-oranduiala, dezordonata
  • cind am vrut sa ajut pe cineva si n-am putut, ma simt doborita
  • cind cineva nu crede in biserica, doar pentru ca a avut o experienta proasta, fara sa incerce sa ajute, sa caute alte posibilitati, sa deschida sufletul sau prin cercetare de mai multe lacasuri
Deci cum am spus la inceput, mie nu-mi plac prea multe lucruri.:25:

coman 03.04.2009 22:43:08

imi place viata(multumesc lui Dumnezeu),parasutismul motocrossul.traiul la tara, nu imi place (chiar ma inerveaza) cei care vorbesc urat si neadevarat de ortodocsi,,,

sia 04.04.2009 03:53:37

Imi place vantul cand imi mangaie fata ,gandesc ca ma mangaie Dumnezeu ..ploaia cu soare ,marea si cerul in amurg.Noptile cu cerul instelat ..scartaitul zapezii sub talpi. Mirosul de tei ,dulceata de nuci verzi . pinguinii si iepurasii ,randunelele si porumbeii in zbor ..toate florile .Sa desenez ,sa ascult limba portugheza si mai nou aramaica .Imi plac puii de om ,oamenii calmi si zambitori.
Ce nu-mi place ?.. ...nedreptatea , minciuna , oamenii plini de ei .

janina 04.04.2009 08:50:35

A! da să zbor cu parașuta

cristiboss56 04.04.2009 23:11:05

varsta e de vina.La 30 fi sigura ca numa la sol iti vei dori sa stai.:69:

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:47:38.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.