![]() |
Ha ha ha... Numai dragoste fata de aproapele nu a avut preotul respectiv... Sau daca asa intelegi tu dragostea fata de aproapele, te rog - nu te apropia de mine...
|
Nu a fost crucificata.Crucificarea presupune sa i se bata cuie in maini si in picioare.Atentie la exprimare,ca de asta se ajunge la aberatii inutile.Fata refuza sa manance,am inteles,pt.ca stia saracuta, ca numai cu post si rugaciune poate scapa de cei rai, daca intr-adevar erau in ea.Asta n-am eu de unde sa stiu.Trebuie ca cineva sa tina post aspru, dar nu neaparat negru, pt.ca sa iasa cei rai.De aceea, cand i-au administrat cele 6fiole de adrenalina, dupa cum am auzit peste tot,de slabita ce era,a intrat in soc cardiac sau de care o fi fost,ca nu a mai avut puls.Pe ea decat a legat-o,atata tot,ca sa nu isi faca rau si sa nu faca rau si altora,pt.numele Lui Dumnezeu,pricepeti odata pt.totdeauna,ca de asta a legat-o.Nu a avut deloc intentii criminale.Asa a fost sa fie pana la urma,ca sa afle si altii care nu cred ca boala asta este contemporana noua tocmai ca sa se adevereasca ca cel rau exista si oamenii sa dea slava LUI DUMNEZEU si sa nu se abata de la calea LUI.
|
Din partea mea, stai linistit ca n-am mancat pe nimeni pana acum,dar mai stii,cand mi-o veni vreo idee din asta,fii atent ca esti primul pe lista de bucate,multumesc pt.o idee asa de geniala.
|
Stii cum este vorba aceea:te iubesc asa de mult ca imi vine sa te mananc.Odata i-am intrebat pe niste copii daca iubesc animalele iar ei mi-au raspuns:da.Eu i-am mai intrebat:si atunci de ce le mancati?de mult ce le iubiti?I-am crezut numai in privinta cainilor,pisicilor,ca stiu sigur ca din astea nu mananca.In legatura cu celelalte,le-am spus ca mint,intrucat le consuma.Asa si cu tine acum.
|
Sorry,am mintit fara sa vreau,am mancat pe cineva,pe MANTUITORUL la SFANTA IMPARTASANIE,pt.ca IL iubesc asa de mult incat imi vine sa IL maninc:SFANTUL TRUP si SFANTUL SANGE ale DOMNULUI si DUMNEZEULUI nostru.Vezi cum greseste omul fara sa isi dea seama,apropos de iubire.Asa ca tu urmezi de imi tot dai idei geniale.
|
:)Sebastiana imi place cum scrii.Doamne ajuta!
|
Multumesc la fel,aveam nevoie si de asa ceva,ca pana acuma m-am luptat cu morile de vant ca Don Quijote si Sancho de la Pancha.
|
Mirean nu cred ca a murit nici de la ritual (care pana la urma inseamna niste rugaciuni si nu tin trei zile) si nici de la faptul ca a fost legata (chiar daca in acest timp nu a mancat ). Dau mai multe sanse la un soc cardiac produs de adrenalina . Acuma posibil ca efectul adrenalinei sa fi fost astfel tocmai pentru ca ea era foarte slabita (si era slabita ca nu i s-a dat si iar ajungem la responsabilitatea maicilor) Diferenta este ca responsabilitatea nu e totala. Cam toti bolnavii psihici cu accese de furie/violenta si risc de automutilare sunt legati asa ca asta nu tine de mila sau alte chestii ci e singurul lucru ce se poate face (plus administrare de calmante). E inuman sa legi un om dar cand o faci in contexul in care el nu constientizeaza pericolul si devine pericol pentru ceilalti sau pentru el atunci e foarte uman. Stiu cazul unei femei a carei sot suferea de mania persecutiei (credea ca este urmarit ) si pe fondul consumului de alcool (deci cand era baut) avea crize si credea ca sotia le trimite informatii urmaritorilor. A stat si in spital lovita de el. Aveau un caine si i-a taiat coada crezand ca are un cip in ea ( prin care evident e urmarit).
E adevarat insa ca am semne de intrebare privind treaba cu duhurile rele care bantuie omul. Cum orice moneda are doua fete insemna ca ar trebui sa fie si reversul adica niste duhuri bune (ingeri) care sa ne posedeze pe cei buni...Acesti oameni posedati au comportamente normale in general? si fac urat numai in prezenta a ceva sfant? Am intalnit des o forma perversa (in sensul ca e ascunsa) de rautate la persoanele habotnice si care destul de usor zic despre ceilalti ca sunt posedati de cel rau (dupa ei si homosexualii sunt posedati etc) |
Citat:
Crucificarea nu presupune, in mod obligatoriu, baterea in cuie.La romani cei crucuficati erau legati cu funii, pe cruce, si "spanzurati" pe cruce, dar nu li se bateau intotdeauna si piroane in palme si picioare. De altfel, palmele prin care trec cuiele nu ar putea susþine intreaga greutate a corpului. este un fapt demonstrat ca cei de pe cruce mureau asfixiati, iar cei care supravietuiem o perioada mai lunga de trimp eraui ucisi pentru a nu ramane pe cruce de la o saptamana la alta. In sensul asta li se zdrobeau fluierele picioarelor... Legat de ce a cerut ea. Nu a cerut carne. A cerut apa si o "macar o lingura de fasole". Pana si Iisus a cerut apa pe cruce, nu? In cazul asta popa e mai rau ca sutasul roman, nu? |
Citat:
Popa a fost condamnat pentru lipsire de libertate în mod ilegal, urmată de moartea victimei. Abureala cu adrenalina este "teza" pe care a mers apararea, incercand sa arunce vina pe cadrele medicale, pentru a usura pedeapsa preotului si a maicutelor care l-au ajutat. Necropsia contrazice teza apararii, motiv pentreu care popa a si luat 14 ani de inchisoare. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:25:05. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.