![]() |
Citat:
Si ce spui de sfintii doctori fara arginti poate si ei erau samani... |
Am mai zis ca nu exclud mersul la medic, dar mai mult pentru smerire.
Orice lucru poate face bine sau rau, depinde de motivul pentru care este facut. Tu în ce crezi ca constau practicile medicinale ale Sfintilor fara arginti? Crezi ca aveau o baza stiintifica sau ca includeau proceduri corecte din punct de vedere al medicinei actuale? |
fiecare cu talantul lui Stefan cel Mare nu a fost un pustinc a fost un luptator si e sfant Orice pacatos se poate mantui , orice medic orice om de stiinta Oricare poate avea momente de rugaciune adevarata
|
Privind din alta perspectiva, cea a puzderiei de cuvinte noi inventate de mintea tehnologizata, Sfintul Antonie cel Mare spunea:
"Omule, fereste-te, stapineste-ti limba si nu inmulti cuvintele ca sa nu inmultesti pacatele" |
Cred ca in vremurile noastre o mare importanta trebuie acordata poruncii crestine:
"Iubeste-ti aproapele" iubire care are si ramificatii "stiintifice" din moment ce este scris ca iubirea "nu numai ne conduce inimile dar misca soarele si celelalte stele" |
Citat:
La fel, toata omenirea a crezut in minciuna pierzatoare cum ca Pamantul ar fi rotund, sau ca exista America si Australia. Ba unii chiar cred ca Pamantul s-ar invarti in jurul Soarelui! Suntem pierduti! |
O sa ne lamurim în Ziua Judecatii, nu te grabi sa faci pe desteptul.
|
"Si eu cred la fel.
La fel, toata omenirea a crezut in minciuna pierzatoare cum ca Pamantul ar fi rotund, sau ca exista America si Australia. Ba unii chiar cred ca Pamantul s-ar invarti in jurul Soarelui! Suntem pierduti! " hai ca esti haios:D |
Citat:
|
Daca nasterea este numai lucrarea lui Dumnezeu, iar spermatozoizii,ovulele, sunt inexistente, o inventie a oamenilor de stiinta care nu au ce face, cum se explica fecundarea in vitro?
Trebuie sa recunosc ca m-am amuzat citind acest topic, imi pare rau ca nu l-am descoperit mai devreme. Trebuie sa fim de acord: secolul luminilor a fost dezastrul europei, pamantul nu este rotund, curentul electric nu exista, medicii nu se pot mantui, microbii nu exista, celule, nimic, totul e de la satana! Va rog, continuati |
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:57:22. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.