cristina2012 |
28.09.2009 11:49:07 |
Citat:
În prealabil postat de felixlivadaru
(Post 168846)
Poate sunt vinovat, si multi m-au criticat dar pur si simplu mi-a placut aceasta fata si am luat-o de nevasta . Mi-a placut felul ei de a fi, modul ei de a se comporta. Mi-a placut faptul ca este o persoana foarte modesta, asta nu exagerat, si are un foarte mult bun simt. Cu toate ca era aceasta pata urata din trecutul ei eu mi-am dorit sa fiu cu ea. Unii si-au ales jumatatea si aceluia/aceleia ii lipsea o mana sau un picior,sau era chior de un ochi sau era de alta religie si s-au lasat chiar de religia ortodoxa. Noi, slava domnului, tinem post impreuna si mergem impreuna la biserica.
Ba chiar am aflat ca motivul principal pentru care nu a vrut sa facem dragoste pana la casatorie a fost ,, ca sa nu fiu dus de val" stiut fiind faptul ca dragostea trupeasca te orbeste oarecum.
Sunt vinovat ca am facut asta? Ca m-am casatorit cu ea?
|
Esti cam tot atat de vinovat ca si hristos care a stat a iertat-o pe femeiea desfranata, care a stat la masa cu vamesii si pacatosii care l-a luat pe talharul cel bun cu sine in rai... si care trage de noi toti pacatosii sa ne aduca cumva in rai.
Ai facut un pas mare, ai avut motivele tale si o mare tarie. Cu Dumnezeu inainte! Chiar daca un borcan cu muraturi crapat are mai mari sanse de a se sparge decat unul indemn, un borcan lipit, intarit si vegheat de Hristos, are cu sigurnata o viata mult mai lunga si mai de cinste decat unul nefolosit niciodata.
Sa nu te indoiesti niciodata, cu nimic nu ai gresit! Pentru fiecare dintre noi, oamenii si lucrurile au valoarea pe care suntem noi capabili sa le-o dam. Nesimtitul care a facut acel comentariu nepotrivit a putut vedea in iubita ta doar atat cat a incaput in inima lui bicisnica, tu ai fost capabil de mai mult... Unde fariseii vdeau o desfranata, Hristos putea vedea o sfanta...
"Nesimtitul" a fost capabil sa-i rapeasca doar putin sex, atat a putut el, in nimicnicia lui, vedea in ea, tu ai putut sa creezi cu ea o viata, o familie, o mica biserica a Lui Hristos...
Mergeti sanatosi pe drumul vostru! Sa va traiasca fetita, sa fie santoasa si sa va bucure!
DOAMNE AJUTA!
|