Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Fenomenul Noul Ierusalim de la Pucioasa (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3666)

mariamargareta 23.01.2009 13:23:55

Pucioșii au câștigat o bătălie, dar nu și războiul!
Apelând la instigare și minciună, pucioșii au reușit să-i convingă pe cei de la Wordpress că blogul [COLOR=blue]noulierusalimnip[/COLOR] plagiază din gros de pe situl lor oficial. Cei de la Wordpress n-au stat mult pe gânduri și au suspendat blogul, pe motiv de viol : cică au fost violați anumiți termeni, care reglementează activitatea curentă de pe blog.
În realitate, toate citatele folosite în blogul[COLOR=blue] noulierusalimnip[/COLOR] specificau și sursa, deci nu era nicidecum vorba ca cineva să-și fi însușit munca altcuiva.
Dar Dumnezeu nu doarme. Pucioșii nu s-au bucurat prea mult de victorie. Spre ghinionul lor, mai erau și alții “pe fază”. Și s-a găsit cineva care avusese inspirația să copieze pe parcurs toate articolele de pe [COLOR=blue]noulierusalimnip[/COLOR] și care n-a suportat maniera “bărbătească” prin care pucioșii au înțeles să se disculpe de toate acuzațile ce li se aduceau. În consecință, și-a făcut un site în care a reprodus toate articolele care fuseseră suspendate. Situl se numește [COLOR=blue]www.noul-ierusalim.info[/COLOR]
Așa că sunt și eu nevoită să mă adaptez la noile realități:
“Citește și apoi gândește: [COLOR=blue]www.noul-ierusalim.info[/COLOR]”
Cu riscul de a fi acuzată și eu de plagiat, mă voi inspira în continuare din acest site, așa cum o făcusem și pe vremea când exista acel blog. Mă gândesc să extrag pentru Vsovi (cel mai înverșunat apărător, de pe acest forum, al pucioșilor) câteva “perle” din gândirea profundă, dar adâncă totuși, a “Marelui Cârmaci” de la Pucioasa. Poate așa se lămurește și el cum stă treaba acolo. Și, ca să fie la temă, voi intitula acest articol “[COLOR=red]Apocalipsa de la Pucioasa[/COLOR]”.
[COLOR=red]………………………………………………………………………..[/COLOR]

mariamargareta 23.01.2009 13:37:08

Apocalipsa de la Pucioasa !! (Partea I)

[COLOR=red]Apocalipsa de la Pucioasa !! [/COLOR][COLOR=red](Partea I)[/COLOR]

Vizitați site-ul [COLOR=blue]www.noul-ierusalim.info [/COLOR]și vă minunați. Nu atât de prostie, cât îndrăzneala, bufoneria și minciuna autointitulată [COLOR=red]Noul Ierusalim de la Pucioasa[/COLOR].

Selecțiuni de pe blogul [COLOR=blue]www.noul-ierusalim.info[/COLOR]
Culegere de panseuri din maximele “Dumnezeului de la Pucioasa”:

[COLOR=blue]Selecțiuni din articolul #20.[/COLOR]( Căsătoria )
[COLOR=blue]4. [/COLOR]Căsătoria este considerată “întinare”, iar soții căsătoriți “trăiesc în păcat”
[COLOR=blue]“ Copilașii Mei, [/COLOR][COLOR=fuchsia]Dumnezeu a interzis căsătoria[/COLOR][COLOR=blue] pentru [/COLOR][COLOR=fuchsia]păcat[/COLOR][COLOR=blue]…”(25 iunie 1979)[/COLOR]
[COLOR=blue]……………………………………….[/COLOR]
[COLOR=blue]8. [/COLOR]Abolirea căsătoriei este esența “legământului cel nou” de la Pucioasa
[COLOR=blue]“ Fiilor, a sosit timpul legământului nou, căci cineva din creștini spune că Dumnezeu a venit să [/COLOR][COLOR=fuchsia]căsătorească[/COLOR][COLOR=blue]. Eu am venit cu neprihănirea și n-am găsit fecior sau fecioară în toată țara ca să nu dorească [/COLOR][COLOR=fuchsia]căsătorie[/COLOR][COLOR=blue] trupească, dar Eu am venit din legea lui Dumnezeu” (7 ianuarie 1966)[/COLOR]
[COLOR=blue]14. [/COLOR]Copiii nu mai trebuie să fie zămisliți
[COLOR=blue]“ … Creștinilor, supravegheați-vă copiii, că Dumnezeu S-a hotărât ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]nici un copil să nu se mai zămislească[/COLOR][COLOR=blue]. ” (21 noiembrie/4 decembrie 1975)[/COLOR]
[COLOR=blue]16.[/COLOR] “Dumnezeu” s-a supărat și nu mai face căsătorii
[COLOR=blue]“ Uitați-vă și nu mai doriți fecioarelor căsătorie, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]Dumnezeu [/COLOR][COLOR=fuchsia]s-a supărat și nu mai face căsătorii[/COLOR][COLOR=blue].” (23 februarie 1976)[/COLOR]
[COLOR=blue]…………………………………………………[/COLOR]

mariamargareta 23.01.2009 13:54:31

Apocalipsa de la Pucioasa !! (Partea a II-a)

[COLOR=red]Apocalipsa de la Pucioasa !! [/COLOR][COLOR=red](Partea a II-a)[/COLOR]
[COLOR=blue]Selecțiuni din articolul #22.[/COLOR] ( “Dumnezeul de la Pucioasa”)

[COLOR=blue]4.[/COLOR] “Dumnezeul de la Pucioasa” nu pare a fi Atotputernic, căci are probleme serioase cu echilibrul interior
[COLOR=blue]“O, tată, tată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]sunt beat[/COLOR][COLOR=blue], tată! O, Maica Mea, [/COLOR][COLOR=fuchsia]sunt beat[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR][COLOR=fuchsia]M-am îmbătat[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR][COLOR=fuchsia]M-am îmbătat[/COLOR][COLOR=blue] ca omul care bea vin! N-am băut cu ceașca, nici cu cana, nici cu găleata, nici cu vadra, că aceste măsuri Îmi sunt prea mici, căci sunt fără măsură lacrimile pe care le-am băut.” (16/29 mai 1065)[/COLOR]
[COLOR=blue]9. [/COLOR]“Dumnezeul de la Pucioasa” nu pare a fi Atotștiitor, căci a pierdut noțiunea timpului
[COLOR=blue]“ Vino la Mine! [/COLOR][COLOR=fuchsia]Nu se știe cât timp are să mai fie de acum[/COLOR][COLOR=blue]. Vino, tată, vino! Căci căminul e mititel…”(7 ianuarie 1977)[/COLOR]
[COLOR=blue]10. [/COLOR]“Dumnezeul de la Pucioasa” nu pare a fi îndelung răbdător, căci nu se mai poate stăpâni
[COLOR=blue]“Fiilor, [/COLOR][COLOR=fuchsia]sunt mai rău decât lupul[/COLOR][COLOR=blue] când îi este foame. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mi-e foame[/COLOR][COLOR=blue], creștine, [/COLOR][COLOR=fuchsia]sunt plin de foame[/COLOR][COLOR=blue]. Dă-Mi să mănânc. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mi-e foame[/COLOR][COLOR=blue], poporul Meu. Creștine, dă-Mi să mănânc ce este scris în legea Mea și nu ce ai tu în legea ta! (14 ianuarie 1966)[/COLOR]
[COLOR=blue]“…Vino, vino. Să nu vă duceți la blocuri. Este piatră care se va sfărâma în curând. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Nu mai poate Dumnezeu să rabde[/COLOR][COLOR=blue]…” (7 ianuarie 1977)[/COLOR]
[COLOR=blue]12.[/COLOR] “Dumnezeul de la Pucioasa” îndeamnă fățiș la violență
[COLOR=blue]“Acest Turculeț [/COLOR][COLOR=fuchsia]merită bătut, merită bătut[/COLOR][COLOR=blue], tată” (26 octombrie/8 noiembrie 1967)[/COLOR]
[COLOR=blue]15. [/COLOR]O lipsă serioasă și totodată jenantă a “Dumnezeului de la Pucioasa” este lipsa de curaj, chiar lașitatea mărturisită
[COLOR=blue]“…Fiilor, voi veni iarăși pe pământul acesta, dar nu-l veți mai cunoaște…[/COLOR][COLOR=fuchsia]Nu mai pot să mă pitesc[/COLOR][COLOR=blue] după nimeni, că se dă la o parte și [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mă lasă[/COLOR][COLOR=blue]. E vreme de război, tată, fiți atenți în această armată să nu cădeți în mâna călăilor. Pentru aceasta am venit Eu la voi, că nu știți clipa când va sta inamicul înaintea voastră……” (4 septembrie 1966)[/COLOR]
[COLOR=blue]21. [/COLOR]“Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” renunță cu greu la servitoarele lui de pe pământ
[COLOR=blue]“…Daniele, fiicele de la templu, împreună cu Maria, vor să ia serviciu la fabrica de marmeladă, pentru că sunt în lipsă pământește. Dar în lipsurile duhovnicești, ce să facem noi? [/COLOR][COLOR=fuchsia]Cine mă servește la templu[/COLOR][COLOR=blue]? Dacă poate să servească și pe Domnul și serviciul, să meargă. Când o veni de la serviciu și voi zice să facă ceva, nu se supără? Dacă poate să împlinească lucrul Meu, le dau voie să meargă.” (20 mai /2 iunie 1973)[/COLOR]
[COLOR=blue]25. [/COLOR]“Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” e depășit de situația tragică de pe pământ a copiilor, și de aceea se tânguiește și plânge, dar s-ar bucura dacă nu s-ar mai naște nici un prunc
[COLOR=blue]“Măi copii, pentru păcatul care este azi la voi, [/COLOR][COLOR=fuchsia]Dumnezeu Se bucură dacă nu s-ar mai naște nici un prunc[/COLOR][COLOR=blue], că numai iadul se bucură de aceste nașteri, și Dumnezeu Se tânguiește și plânge” (27 august/9 septembrie 1973)[/COLOR]
[COLOR=blue]30. [/COLOR]“Dumnezeul de la Pucioasa” este numit “escroc”din cauza “poporului lui”
[COLOR=blue]“…Poporul Meu, pentru tine sunt batjocorit și sunt numit [/COLOR][COLOR=fuchsia]escroc[/COLOR][COLOR=blue]. Așa zic unii credincioși, că voi sunteți [/COLOR][COLOR=fuchsia]escroci [/COLOR][COLOR=blue]și lucrarea Mea. Cine zice așa? Toți care nu sunt în acest loc. Pentru tine poporul Meu care nu asculți cuvântul Meu, Mi-au pus nume de [/COLOR][COLOR=fuchsia]escroc[/COLOR][COLOR=blue]…” (21 aprilie 1974)[/COLOR]
[COLOR=blue]31. [/COLOR]“Dumnezeul de la Pucioasa” nu știe cât va mai fi și cît va mai trăi
[COLOR=blue]“ Poporul Meu și bun și rău, Mă uit din slăvile senine când îți schimbi firea din creștin în păgân. Mă uit la tine, și de aceea îți spun popor bun și rău. Poporul Meu, când vine timpul să-ți zic: poporul Meu bun? [/COLOR][COLOR=fuchsia]Oi mai trăi[/COLOR][COLOR=blue] să zic că sunteți numai buni? [/COLOR][COLOR=fuchsia]Oi mai fi [/COLOR][COLOR=blue]lângă voi ca să văd pe Maria și Marta și Lazăr, cel înviat din morți? [/COLOR][COLOR=fuchsia]Oi mai trăi[/COLOR][COLOR=blue] lângă voi? Ia spuneți.” (29 aprilie/12 mai 1974)[/COLOR]
[COLOR=blue]33. [/COLOR]“Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” se împleticește în cuvinte, dând vina pe “trâmbiță”, pe motiv că e prea mică
[COLOR=blue]“Scrieți pe hârtie. Fiți desăvârșiți, că iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mă încurc la vorbă[/COLOR][COLOR=blue], că sunt mare în cuvânt și trâmbița e mică”[/COLOR][COLOR=blue] (19 ianuarie 1975)[/COLOR]
[COLOR=blue]35. [/COLOR]“Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” e vecin cu nea’Petrică Neacșu
[COLOR=blue]“Fiule Petrică, te-ai întrebat pe tine pentru ce [/COLOR][COLOR=fuchsia]te-am adus aici[/COLOR][COLOR=blue]? Fiule am vorbit cu tine ca să mă servești pe Mine, [/COLOR][COLOR=fuchsia]vecine[/COLOR][COLOR=blue]. Ce n-ar da cineva să fie [/COLOR][COLOR=fuchsia]vecin cu Mine[/COLOR][COLOR=blue]! Te-am adus ca să fii servul Meu.” (19 mai/1 iunie 1975)[/COLOR]
[COLOR=blue]“ …Am adus pe cineva [/COLOR][COLOR=fuchsia]lângă Mine[/COLOR][COLOR=blue]( Petre Neacșu, n.r.)[/COLOR][COLOR=blue] și l-am ajutat [/COLOR][COLOR=fuchsia]să-și ridice casă[/COLOR][COLOR=blue]. Și acum ești dator să împlinești ceea ce-ți cer. Îți cer să primești oițele Mele sub acoperământul tău, ca să împlinească Dumnezeu numărul Său. N-am adus acești creștini la voi ca să fie certați, ori să fie mustrați, ori să fie neprețuiți de voi. Îi lăsam în comuna lor, dar i-am adus, creștine, la tine, că tu ești prietenul Meu.” (22 feb./6 martie 1980)[/COLOR]
[COLOR=blue]38. [/COLOR]“Dumnezeul de la Pucioasa” tânjește să facă dragoste în “travesti
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Dacă aș fi o domnișoară[/COLOR][COLOR=blue], toți M-ați iubi, căci își lasă omul o casă de copii pentru o domnișoară și pentru o femeie naturală. Nu am venit nici domnișoară, nici femeie, ci v-am spus cine sunt, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]nimeni nu face dragoste cu Mine[/COLOR][COLOR=blue].” (19 octombrie/1 noiembrie 1975)[/COLOR]
[COLOR=blue]45.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” îi amenință cu moartea pe dezertorii de la NIP și își oferă serviciile gratuite de cioclu
[COLOR=blue]“…Ce facem cu cei care au părăsit numărul? Ce facem cu cei care au părăsit țara sfântă? Eu aș avea ce să fac: [/COLOR][COLOR=red]să le pun o cruce la cap![/COLOR][COLOR=blue]... ” (20 septembrie 1977)[/COLOR]

mariamargareta 23.01.2009 13:58:00

Apocalipsa de la Pucioasa !! (Partea a III-a)

[COLOR=red]Apocalipsa de la Pucioasa !! [/COLOR][COLOR=red](Partea a III-a)[/COLOR]
[COLOR=blue]Selecțiuni din articolul #22.[/COLOR] ( “Dumnezeul de la Pucioasa”)

[COLOR=blue]50.[/COLOR] “Dumnezeul de la Pucioasa” e neputincios. El n-a reușit să facă ceea ce și-a propus și a ce proorocit că o să fie
[COLOR=blue]“… Israele, în tot felul M-am trudit cu tine , dar iată, a sosit sfârșitul și [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu am reușit[/COLOR][COLOR=blue] ce am scris în carte să se împlinească.(9/22 martie 1978.)[/COLOR]
[COLOR=blue]51.[/COLOR] “Dumnezeul de la Pucioasa” are pretenția să fie remunerat pentru timpul pierdut în mijlocul “poporului” său
[COLOR=blue] “Fiilor, [/COLOR][COLOR=fuchsia]acest timp[/COLOR][COLOR=blue] pe care Eu îl petrec în mijlocul poporului Meu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]se plătește[/COLOR][COLOR=blue]…” (11 mai 1978.)[/COLOR]
[COLOR=blue]53.[/COLOR] “Dumnezeul de la Pucioasa” cântă cântări de vremuri grele
[COLOR=blue]“O, tată, s-au împlinit toate câte sunt scrise în carte. Nici tu nu vezi, măi creștine. Nu trebuie să știi, măi creștine, că s-au împlinit toate câte s-au făcut. Ia cântați voi: [/COLOR][COLOR=fuchsia]“Amărâtă-i ziua amară”[/COLOR][COLOR=fuchsia]. Ia cântați, că e cântată și de Mine[/COLOR][COLOR=blue].” (28 februarie/13 martie 1974)[/COLOR]
[COLOR=blue] “ Amintiți-vă de această vreme, tată, că iată, vă [/COLOR][COLOR=fuchsia]cântă Dumnezeu vremea de azi: “Vremuri grele mai trăim, și noi nu ne pocăim”[/COLOR][COLOR=blue]. (6/19 iunie 1978.)[/COLOR]
[COLOR=blue]57.[/COLOR] “Dumnezeul de la Pucioasa” este ranchiunos și nu voiește să se împace cu cei care i-au greșit, dar s-au pocăit
[COLOR=blue]“…Adevărat este că mulți din cei certați cu Mine, voiesc să se împace. Dar cine-i primește? Nu-i primește nimeni, tată.”(17/30 ianuarie 1979)[/COLOR]
Asta nu-i totul. El merge cu ranchiuna mai departe, interzicându-le și creștinilor pucioși să-i primească pe cei care au greșit, dar care s-au pocăit:
[COLOR=blue]“ Dacă cineva dintre voi va primi pe cineva dintre aceștia, își ia pedeapsă grea.” (17/30 ianuarie 1979)[/COLOR]
[COLOR=blue]60.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” a mai avut încercări de a se infiltra printre creștinii din România, dar toate au eșuat
Cunoscut prin anii ’60 ca “Dumnezeul de la Maluri” (până ce o alunecare de teren i-a dărâmat casa Verginicăi, încât a fost nevoită să se mute cu familie cu tot la Pucioasa), “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” mărturisește că a mai avut încercări de a se infiltra și stabiliza printre creștinii autohtoni, dar toate au fost zădărnicite. Creștinii s-au entuziasmat la început, apoi i-au abandonat repede pe noii “Dumnezei” care promiteau multe dar nu finalizau nimic. Cea mai tulburătoare problemă era chiar nesiguranța că l-au ales bine pe “Dumnezeu”, deoarece erau mai mulți care pretindeau același titlu, deși apăreau prin locuri și timpuri diferite (Maglavit, Vladimirești, Parepa, Maluri, Pucioasa, Ionești, Arad, Tecuci, etc.). Paradoxal este că majoritatea acestor “lucrări” sunt revendicate de către același “Dumnezeu de la Pucioasa”, care se plânge că a fost nevoit să le abandoneze din cauza dușmăniei și fărădelegilor oamenilor:
[COLOR=blue]“ Copilașii Mei, băgați bine de seamă, că multe lucruri sunt oprite pe loc. Uite mănăstirea [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vladimirești[/COLOR][COLOR=blue], e oprită pe loc. Cine a oprit slujba sfântă? Tot prin cei de acolo, prin cei ce au lucrat fărădelegea. Și a intrat dușmănia între ei și au început să vândă, și atunci s-a încuiat. Dușmăneau oile pe păstor, îl dușmăneau ca de tâlhărie, că maicile de acolo nu erau mulțumite. Acolo s-a întâmplat cum s-a întâmplat cu îngerii din cer. Așa se întâmplă când intră dușmănia și încăpățânare în popor. Ce s-a întâmplat în locul de la [/COLOR][COLOR=fuchsia]Maglavit[/COLOR][COLOR=blue]? S-a oprit. Prin cine? Prin cei ce au vândut și au dușmănit din cei de acolo. Așa și cu casa noastră, care s-a dărâmat când s-a iscat ura, mișelia și tâlhăria.[/COLOR]
[COLOR=blue]Și la fecioara de la [/COLOR][COLOR=fuchsia]Parepa[/COLOR][COLOR=blue], am zidit temelia acelei locuințe până la jumătate și s-a oprit pentru că toți din familia aceea s-au răzvrătit, și lucrul s-a oprit. Nu se ridică la temelie și la acoperiș dacă poporul este încăpățânat. La zidul templului Meu strigă cărămida la Mine!” (13/26 iulie 1973)[/COLOR]
“Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” n-a abandonat visurile lui mai vechi, de a prelua sub control și alte locuri și mănăstiri:
[COLOR=blue]“…Mănăstirea [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vladimirești,[/COLOR][COLOR=blue] Domnul Iisus se luptă ca să o dezrobească de ființele stricate care sunt în ea, și să se descuie. Dar pentru că Veronica urăște de moarte pe Verginica, Domnul Iisus a prelungit, că Veronica, lucrarea Mea o urăște. Lucrarea Mea a lucrat și prin ea și nu Verginica i-a luat-o, ci surorile din acea curte. Și nu surorile, ci monahiile” (23 feb.1976)[/COLOR]
[COLOR=blue]62.[/COLOR] “Dumnezeul de la Pucioasa” promovează ura în locul iubirii
[COLOR=blue]“ Cine nu vă ascultă pe voi, pe Mine nu Mă ascultă; și cine vă urăște pe voi, pe Mine nu Mă ascultă [/COLOR][COLOR=fuchsia]și Eu îl urăsc pe el[/COLOR][COLOR=blue].” (28 octombrie 1979)[/COLOR]
[COLOR=blue]65.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” îi învață pe creștini să nu mai meargă la biserică
[COLOR=blue]“ Fiilor, nu vă îndoiți că [/COLOR][COLOR=fuchsia]am coborât Eu și n-ați putut merge la biserică[/COLOR][COLOR=blue], că Eu sunt mai mare decât biserica și [/COLOR][COLOR=fuchsia]tot biserică e și când stați de vorbă cu Mine[/COLOR][COLOR=#00ccff]…[/COLOR][COLOR=blue]” (8 decembrie 1985) [/COLOR]
[COLOR=blue]66.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” e un secerător aducător de moarte: îi seceră pe cei mici cu milioanele
[COLOR=blue]“Prin nouă țări [/COLOR][COLOR=fuchsia]am dat moarte peste cei mici[/COLOR][COLOR=blue]. Știți cum [/COLOR][COLOR=fuchsia]secer[/COLOR][COLOR=blue]? [/COLOR][COLOR=fuchsia]Cu miile și cu milioanele[/COLOR][COLOR=blue] vin la cer. De ce? Ca să nu mai sufere cei mici prăpădul. Credeți?”(28 mai 1987)[/COLOR]
Nu, nu credem această minciună. Afirmația ar fi fost valabilă dacă prăpădul “proorocit” ar fi venit în maxim 2-3-4 ani. Dar așa, când el încă nu a venit nici după 21 de ani, înseamnă că “cei mici“ au murit degeaba, într-un înfiorător genocid. Dacă trăiau, ar fi avut acum 21-25 de ani, deci ar fi fost în floarea vârstei. Cine se scuză, se acuză.
[COLOR=blue]72.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” s-a umplut de venin până la refuz
[COLOR=blue]“ V-am spus că [/COLOR][COLOR=fuchsia]M-am umplut de venin până la refuz[/COLOR][COLOR=blue].” (24 decembrie 1989 )[/COLOR]
[COLOR=blue]……………………………..[/COLOR]

mariamargareta 23.01.2009 13:59:59

Apocalipsa de la Pucioasa !! (Partea a IV-a)

[COLOR=red]Apocalipsa de la Pucioasa !! [/COLOR][COLOR=red](Partea a IV-a)[/COLOR]

[COLOR=blue]Selecțiuni din articolul #26. [/COLOR](Maxime, cugetări și învățături “adânci”)

[COLOR=blue]1.[/COLOR] Parabola orbului: orbul e orb pentru că nu vede
[COLOR=blue]“De ce, măi oameni, orbul nu vede lumina zilei? Pentru că [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu are vedere[/COLOR][COLOR=blue], de aceea nu vede lumina zilei” (25 decembrie 1964)[/COLOR]
[COLOR=blue]6. [/COLOR]“Domnul” mustră dezordinea și face ordine în casa sa după modelul lumii moderne. Bisericile trebuie organizate după bonuri de ordine
[COLOR=blue]“…– De ce în casa Mea nu se face ordine? Peste tot pământul, toată suflarea de acum merge [/COLOR][COLOR=fuchsia]organizată după bonuri de ordine[/COLOR][COLOR=blue]. Aici de ce nu se face așa?” (19 decembrie 1966)[/COLOR]
[COLOR=blue]15. [/COLOR]Oamenii orăcăie ca vitele, iar vitele orăcăie ca broaștele
[COLOR=blue]“…Veți fi judecați și condamnați de copiii voștri că nu îi lăsați să se ducă la păcat. Vor [/COLOR][COLOR=fuchsia]orăcăi ca vitele[/COLOR][COLOR=blue], dar să știți, să nu le deschideți ușa” (21 iulie 1973)[/COLOR]
[COLOR=blue]17. [/COLOR]Sfântul Apostol Luca s-a făcut fotograf
[COLOR=blue]“Și uite: [/COLOR][COLOR=fuchsia]Luca[/COLOR][COLOR=blue], apostolul Meu, stă și [/COLOR][COLOR=fuchsia]fotografiază[/COLOR][COLOR=blue] tot mersul Meu și tot ce Eu lucrez. Și ce vei face? (4 august 1973)[/COLOR]
[COLOR=blue]“Israele tată, copilașul Meu, s-a fotografiat timpul când ai vorbit și când ai petrecut cu Dumnezeu. S-a fotografiat masa și mâncarea. S-au fotografiat. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Uite fotograful[/COLOR][COLOR=blue], mai e un pic. Iată fotografiile, le vei vedea de la tot începutul până va fi sfârșitul. Crezi? [/COLOR][COLOR=fuchsia]Totul[/COLOR][COLOR=blue], și viul, și mutul [/COLOR][COLOR=fuchsia]s-a fotografiat[/COLOR][COLOR=blue]. Și vrednicul și puturosul și somnorosul…” (8 noiembrie 1973)[/COLOR]
[COLOR=blue]“…Această lucrare [/COLOR][COLOR=fuchsia]este fotografiată[/COLOR][COLOR=blue] de sfântul apostol [/COLOR][COLOR=fuchsia]Luca[/COLOR][COLOR=blue]” (6 decembrie 1974)[/COLOR]
[COLOR=blue]“…Să știți că [/COLOR][COLOR=fuchsia]am[/COLOR][COLOR=fuchsia] fotograf pe Sfântul Apostol și Evanghelist Luca[/COLOR][COLOR=blue], care merge și fotografiază și la judecată vă am în toate pozițiile…” (22 decembrie 1975)[/COLOR]
[COLOR=blue]18. [/COLOR]Și Verginica, până și Hristos, s-au făcut fotografi
Ciudat este că, zece ani mai târziu, apostolul Luca nu mai este deloc pomenit. În schimb, acum se pretinde că fotografia ar fi fost făcută doar de [COLOR=fuchsia]amândoi[/COLOR] protagoniștii, adică de Verginica și de Hristos:
[COLOR=blue]“ Verginico, ce faci, vrei să mergi cu Mine sau vrei să mai stai? Să fii cuminte că mai e un pic și vei scăpa. Nu te întrista căci în curând te vei bucura. Îți aduci aminte de fotografia pe care [/COLOR][COLOR=fuchsia]am lucrat-o amândoi[/COLOR][COLOR=blue]?” (11 februarie 1974 – pag.658 )[/COLOR]
[COLOR=blue]19. [/COLOR]Și Maica Domnului s-a făcut fotograf
[COLOR=blue]“[/COLOR][COLOR=fuchsia]Măicuța Domnului a fotografiat[/COLOR][COLOR=blue] crucea și era un ori (X)[/COLOR][COLOR=blue] ” (21 aprilie 1974)[/COLOR]
[COLOR=blue]21. [/COLOR]Lucrarea de la Pucioasa are mulți conducători în cer și se face după o undă electromagnetică, undă care se schimbă pe neașteptate, odată cu vremea
[COLOR=blue]“…Daniele, tâmplăria se lucrează în multe poziții și în multe taine și nu se poate da măsura, pentru că [/COLOR][COLOR=fuchsia]unda acestei lucrări e după vreme[/COLOR][COLOR=blue]. Să spun măsura vremii de azi? Dar dacă [/COLOR][COLOR=fuchsia]unda se schimbă[/COLOR][COLOR=blue]? Fiule, [/COLOR][COLOR=fuchsia]lucrarea Mea[/COLOR][COLOR=blue] care se face aici cu această casă [/COLOR][COLOR=fuchsia]are mulți conducători în cer[/COLOR][COLOR=blue]. Duhovnicește Domnul vorbește. Acest cămin care se face pentru voi, e lucrat și în cer și se face după vreme, tată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]după undă.[/COLOR][COLOR=blue] Crezi? Ca în timpul lui Noe. Atunci erau patru familii, dar acum nu se știe câte sunt. Era de mult dat [/COLOR][COLOR=fuchsia]acest program[/COLOR][COLOR=blue] dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu știe nimeni din cerul sfânt ce undă va fi[/COLOR][COLOR=blue]. Mai așteptați puțin de tot și o să se dea pe față și acest lucru. Daniele, să nu cugeți ceva greșit și să nu zici că [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu știe Domnul ce face[/COLOR][COLOR=blue]. Tâmplarule, fii cu multă răbdare, nu sili vasul Meu să-ți dea măsura fără măsura lui Dumnezeu. Și când vei lucra, să fii bine înarmat cu viața duhovnicească; să nu fii necredincios și cu vreun păcat întinat.” (17/30 august 1973)[/COLOR]
[COLOR=blue]22. [/COLOR] Și fabricile se împușcă, nu-i așa?
[COLOR=blue]“…Fiilor, primul război care se va face întâi, e împotriva curviei și al doilea împotriva beției”. Pe unde se va afla curvă sau curvar se va împușca. Și pe unde se va afla bețiv sau [/COLOR][COLOR=fuchsia]fabrică de alcool, se va împușca[/COLOR][COLOR=blue]. (27 august/9 septembrie 1973)[/COLOR]
[COLOR=blue]24.[/COLOR]Zilele săptămânii sunt însuflețite și au sex (dar nu vor să se reproducă, au rămas mereu aceleași șapte)
[COLOR=blue]“Țineți minte că nu e zi fără viață. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Lunea e bărbat, miercurea e bărbat, și vinerea e femeie[/COLOR][COLOR=blue]. Le veți vedea la cer. Daniele, nimeni nu poate cerceta și judeca lucrul acesta” (20 noiembrie/3 decembrie 1973)[/COLOR]
[COLOR=blue]33.[/COLOR] Maica Domnului îi salvează pe creștinii predestinați, ca să nu fie striviți de furnici
[COLOR=blue]“ …Poporul Meu, e scris numele tău în cartea de pe urmă. Auzi? E scris nu numai într-o carte, ci în multe cărți, în toate cărțile sfinților Mei. Dacă nu erați scriși, erați striviți până acum de trenuri, de mașini. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Și de furnici erați striviți, dar[/COLOR][COLOR=fuchsia]numele vostru este scris și în cartea Născătoarei de Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue], și nu numai numele vostru, ci și al fiilor voștri și al nepoților voștri. (6/19 aprilie 1975)[/COLOR]
[COLOR=blue]36. [/COLOR]Răposații rabdă de foame
[COLOR=blue]“ Dați milă și la săraci. O, dacă ați vedea cum [/COLOR][COLOR=fuchsia]rabdă de foame răposații[/COLOR][COLOR=blue]! De ce nu au? Pentru că nu au crezut în Dumnezeu.” (15 octombrie 1976)[/COLOR]
[COLOR=blue]43.[/COLOR] Hula și cu scula
[COLOR=blue]“ Hula îi omoară, nu Dumnezeu. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Hula e[/COLOR][COLOR=blue] prima [/COLOR][COLOR=fuchsia]sculă[/COLOR][COLOR=blue] care stă la tulpina pomului, care nu a făcut nici un rod…”(9 martie 1977)[/COLOR]
[COLOR=blue]44[/COLOR]. Satana se bagă și el cu scula care-i vine a se potrivi în pucioșii cei mai buni și mai ascultători
[COLOR=blue]“ …Unde vede [/COLOR][COLOR=fuchsia]satana[/COLOR][COLOR=blue] că am suflete [/COLOR][COLOR=fuchsia]mai bune[/COLOR][COLOR=blue], acolo [/COLOR][COLOR=fuchsia]se bagă și el cu scula[/COLOR][COLOR=fuchsia]care-i vine a se potrivi[/COLOR][COLOR=blue]. Nu e vorba de lume, ci e vorba de [/COLOR][COLOR=fuchsia]ai Mei, care Mă ascultă[/COLOR][COLOR=blue].” (26 septembrie/9 octombrie 1989 )[/COLOR]

[COLOR=blue]46.[/COLOR] Limba lumii de astăzi e scumbie afumată
[COLOR=blue]“ Vei vedea la judecată pentru ce nu s-a împlinit ce am spus Eu. Ai să-ți muști limba să se facă scrumbie. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Limba lumii de astăzi este scrumbie afumată.[/COLOR][COLOR=blue]” (3/16 aprilie 1975)[/COLOR]
[COLOR=blue]55. [/COLOR]Ștefan cel Mare și Negru-Vodă nu puneau banii la CEC
[COLOR=blue]“Fii și tu ales creștine, ca să mănânci în casa lui Dumnezeu acea pâine care a mâncat-o [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ștefan cel Mare[/COLOR][COLOR=blue], acea pâine pe care a mâncat-o [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vodă-Negru[/COLOR][COLOR=blue]. Ei [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu puneau banii la CEC[/COLOR][COLOR=blue], ci făceau locașuri sfinte…”[/COLOR][COLOR=blue](3 decembrie 1978.)[/COLOR]
[COLOR=blue]56. [/COLOR]Dracul a intrat în lume și prin “lucrarea de la Pucioasa”
Surprinzătoare și dezarmantă această mărturisire! Predicile predicatorilor pucioși i-au facilitat Dracului furișarea printre creștini:
[COLOR=blue]“ Nu amestecați cuvintele din lume cu cele creștinești, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]dracul a intrat și prin această lucrare[/COLOR][COLOR=blue], adică prin predicile voastre.” (2 ianuarie 1979)[/COLOR]
[COLOR=blue]………………………………[/COLOR]

vsovi 23.01.2009 14:05:37

Citat:

În prealabil postat de mariamargareta (Post 111059)
Pucioșii au câștigat o bătălie, dar nu și războiul!
Apelând la instigare și minciună, pucioșii au reușit să-i convingă pe cei de la Wordpress că blogul [COLOR=blue]noulierusalimnip[/COLOR] plagiază din gros de pe situl lor oficial. Cei de la Wordpress n-au stat mult pe gânduri și au suspendat blogul, pe motiv de viol : cică au fost violați anumiți termeni, care reglementează activitatea curentă de pe blog.
În realitate, toate citatele folosite în blogul[COLOR=blue] noulierusalimnip[/COLOR] specificau și sursa, deci nu era nicidecum vorba ca cineva să-și fi însușit munca altcuiva.
Dar Dumnezeu nu doarme. Pucioșii nu s-au bucurat prea mult de victorie. Spre ghinionul lor, mai erau și alții “pe fază”. Și s-a găsit cineva care avusese inspirația să copieze pe parcurs toate articolele de pe [COLOR=blue]noulierusalimnip[/COLOR] și care n-a suportat maniera “bărbătească” prin care pucioșii au înțeles să se disculpe de toate acuzațile ce li se aduceau. În consecință, și-a făcut un site în care a reprodus toate articolele care fuseseră suspendate. Situl se numește [COLOR=blue]www.noul-ierusalim.info[/COLOR]
Așa că sunt și eu nevoită să mă adaptez la noile realități:
“Citește și apoi gândește: [COLOR=blue]www.noul-ierusalim.info[/COLOR]”
Cu riscul de a fi acuzată și eu de plagiat, mă voi inspira în continuare din acest site, așa cum o făcusem și pe vremea când exista acel blog. Mă gândesc să extrag pentru Vsovi (cel mai înverșunat apărător, de pe acest forum, al pucioșilor) câteva “perle” din gândirea profundă, dar adâncă totuși, a “Marelui Cârmaci” de la Pucioasa. Poate așa se lămurește și el cum stă treaba acolo. Și, ca să fie la temă, voi intitula acest articol “[COLOR=red]Apocalipsa de la Pucioasa[/COLOR]”.
[COLOR=red]………………………………………………………………………..[/COLOR]

deci vezi draga mariamargareta ca pana la urma nu te intereseaza credintza ori sa te lamureshti ori sa pricepi ori sa devi mai buna ci eshti defapt doar o shtirista, un gazetar, o sculishoara, care vrea sa faca un bine facand rau... neshtiind in mana carui slu-goi al carui fur se lasa folosita....

shi mie mi-a parut rau ca le-a blocat site-ul, si la un momentdat am crezut ca e voia Domnului, dar nu cred ca pucioshii mei dragi au cerut, ci pur shi simplu s-or fi saturat aia de la cultura ce uraciuni se debitau pe site si or fi intervenit...

dar eu ma bucurase-m spre binele tau ca a cazut acel site, dar daca dumneata eshti shtirista lor shi asha itzi cashtigi pita, inseamna ca iar o sa-mi aduci pe cap tot felul de dileme shi rautatzi shi barfe false shi eu crezandu-le iar o sa dau socoteala pentru ele, dar nu ma tem, ca Viu este Domnul shi nimeni nu-I poate sta in fatza cand graieshte El...

sau nu-tzi aduci aminte cum ai citit shi cum a grait cand au venit in gradina Ghetsimani oastea ca sa-l prinda?

asha a grait Domnul:

"Iata-Ma"

cat de frumos este raspunsu-l shi cum a venit el ca sa-shi dea viatza pentru Mantuire,

omul avea nevoie de mantuire iar Domnul a raspuns:

"Iata-Ma!"

(nu eu sunt, ci Domnul va fi sa fie candva shi atunci vom plange amandoi ca l-am plagiat shi doar atat caci n-am trait shi n-am ascultat shi nu ne-am pocait shi vremea mantuirii a trecut caci patima a pus stapanire pe noi)

iata draga Maria-Margareta imi cer iertare shi vreau sa ne impacam, cat mai este soarele sus pe cer, ma iarta shi dumneata pentru ca eu cred ca este Hristos-Duhul coborat la noi inca din 1938 la Vladimireshti... shi ca vom arde daca nu ne pocaim, alaturi de toata lumea, shi de satana shi proorocul mincinos, in iezerul cel veshnic ce arde cu Pucioasa... daca nu ne pocaim, shi daca nu ieshim din viatza traita in minciuna, ca sa traim in Dumnezeu.

deci nu m-am suparat ca shi-au facut adversarii Domnului mii de site-uri, ca doar e plina lumea cu adversarii Lui, dar ei shi asha dushmani ii iubeshte shi ii cheama la iubire shi dreptate shi adevar shi calea cea stramta, shi la impacare cu Dumnezeu, shi asha dushmani shi rai, shi suparatzi shi razvratitzi ii cheama... ii cheama mereu... caci iarashi a venit pentru noi...

dar nu vor invia totzi ci doar unii iar restul vor invia cand se vor sfarshi cei 15.000 de ani cat a fost dat omul sa fie pe pamant dupa cadere... caci 10 zile ne-ar fi tzinut satana in pushcaria lui daca nu se milostivea Domnul sa reduca timpul durerilor cu 2.500 de ani. caci altfel cum sa fi curmat acest veac pe la mijloc? Deci daca l-a curmat pe la mijloc dupa 7500 de ani, inseamna ca timpul omului cazut ar fi fost de 15.000 de ani din care 10000 de ani am fi fost in pushcaria satanei, dar iata ca din Mila Lui Dumnezeu ni s-au redus cu 2.500 de ani ratacirile shi pushcaria shi fiecare poate sa ia aminte shi sa-shi spulbere omul faradelegilor care era shi sa invie spre Dumnezeu auzind ce spune Hristos-Duhul... prin cele 7 trambitze ale Sale shi prin cele 7 Biserici ale Sale shi prin cele 7 Stele ale Sale shi prin cele 7 Coarne ale Sale.

Domnul Dumnezeu va Birui, shi este scris! Shi cei ce sunt cu El vor birui shi ei.

deci oricate situri ai sa aduci shi orishicate argumente ai sa ridici,

"cum venira se vor face toate-o apa shi-un pamant"
"shi-or veni shi-n tzara asta de-or cere pamant shi apa"

"o masura de grau pentru un dinar, trei masuri de orz pentru un dinar"

(ps, scuzatzi trufia shi mandria mea, a pacatosului care scriu)

mariamargareta 23.01.2009 14:06:48

Apocalipsa de la Pucioasa !! (Partea a V-a: Peștișori, pitiți-vă!)

[COLOR=red]Apocalipsa de la Pucioasa !! [/COLOR][COLOR=red](Partea a V-a)[/COLOR]
[COLOR=blue]Selecțiuni din articolul #27. [/COLOR](Mesaje contradictorii și exagerări)

[COLOR=blue]6.[/COLOR] Nu Iisus Hristos, ci Duhul Sfânt a fost în lume, unde Și-a dat trupul Său pentru om
[COLOR=blue]“Tată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]Duhul Sfânt[/COLOR][COLOR=blue] este înrolat asupra ta, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]a fost în lume[/COLOR][COLOR=blue] și [/COLOR][COLOR=fuchsia]a dat[/COLOR][COLOR=fuchsia] trupul Său[/COLOR][COLOR=blue] pentru tine, dar lumea și astăzi este în păcat” (6 octombrie 1965)[/COLOR]
[COLOR=blue]8.[/COLOR] Hrănirea cu carne este azi o problemă greu de rezolvat pentru “Dumnezeul de la Pucioasa”
[COLOR=blue]“[/COLOR][COLOR=fuchsia]De unde[/COLOR][COLOR=blue], fiul Meu Mihail, [/COLOR][COLOR=fuchsia]să iau carne[/COLOR][COLOR=blue]? Căci ei plâng și Îmi cer carne. I-am lăsat să plângă.” (12/25 decembrie 1964)[/COLOR]
[COLOR=blue]14.[/COLOR]Pedeapsa care se spune că vine de la Dumnezeu, omul și-o face singur cu mâna lui
[COLOR=blue]“Pe Gheorghiță de la București [/COLOR][COLOR=fuchsia]l-am dat în mâna oamenilor[/COLOR][COLOR=blue] că el vorbea fără de rost din lucrurile Mele și dădea din lucrarea Mea, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]el singur s-a dat în mâinile lor[/COLOR][COLOR=blue].” (11/24 aprilie 1967)[/COLOR]
Derutant este acest subiect multiplu: “Dumnezeu” îl dă în mâinile oamenilor pe acela care, de fapt, se dă el singur în mâinile lor.
[COLOR=blue]20. [/COLOR]Drumul de la cer la pământ e plin de sticle goale
[COLOR=blue]“…Venind [/COLOR][COLOR=fuchsia]din cer către voi am întâlnit numai grămezi de sticle goale[/COLOR][COLOR=blue] și e scris în carte, că în această zi nu se bea și nu se mănâncă cu unsoare, dar am găsit carne multă. O, piere pământul cu carne cu tot…” (10 aprilie 1974)[/COLOR]
[COLOR=blue]21. [/COLOR]Căsătoria e periculoasă: pe copiii zămisliți din căsătorie îi fură și îi crește lupul
[COLOR=blue]“…dacă Domnul vă ursește căsătoria, doresc din partea ta să fie ca și când nu ai fi căsătorit. Că mai bine a ca femeia să se culce într-un pat și bărbatul într-un pat, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]copiii care se zămislesc, vine lupul și îți ia copilul de la piept, și îl duce să îl crească el[/COLOR][COLOR=blue]…” (10 aprilie 1974)[/COLOR]
[COLOR=blue]22. [/COLOR]Creștinii de la Pucioasa vorbesc cu morții la telefon
[COLOR=blue]“ Mamă, mă cunoști tu pe mine? Mamă, eu sunt [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mihail, care vorbesc prin telefonul duhovnicesc[/COLOR][COLOR=blue]. Nu-mi pare rău că am plecat din lume, că m-am mutat de pe pământ la cerul sfânt… …Când voi împlini șapte ani,să mă scoți și să eliberezi zidurile și să mă bagi în pământ. Auzi, mamă? Și învață și pe altcineva că piatra e grea, și greu de văzut. Nu este de la Dumnezeu ca omul să-și facă mormântul său cu piatră. Acum, mai e cum mai e sufletul, dar la judecată se alege…[/COLOR]
[COLOR=blue]…Mamă a sosit timpul să ne despărțim…[/COLOR]
[COLOR=blue]…Nenea Mișu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]apropie-te de telefon[/COLOR][COLOR=blue]. Ai grijă de mama mea, întărește-o și pe mama mea. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu sunt un fiu ucis de tâlhari[/COLOR][COLOR=blue]. Cu greu m-am despărțit de trup. ” (24 mai / 6 iunie 1974)[/COLOR]
Gura Virginiei se dovedește a fi multifuncțională: când trâmbiță, când telefon…
Întrucât necromanția (vorbirea cu morții) este o formă de vrăjitorie, ea cade sub incidența unor interdicții canonice (24 Ancira, 36 Laodiceea, 7,65,72,83 Vasile cel Mare, etc.)
[COLOR=blue]23. [/COLOR]Morții îi văd pe cei vii prin “telefon”
[COLOR=blue]“… Rafaile arhanghele, du-te și cheamă-l pe Mihail să se răcorească de dorul mamei lui.[/COLOR]
[COLOR=blue]– Mihaile, pleacă-te la picioarele Domnului și [/COLOR][COLOR=fuchsia]sărută de trei ori picioarele Domnului și telefonul[/COLOR][COLOR=blue], în numele tatălui și al Fiului și al sfântului Duh. Amin…[/COLOR]
[COLOR=blue]– …Mamă, să te rogi mereu la Dumnezeu să mă aducă îngerul Rafail [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca să te mai văd odată[/COLOR][COLOR=blue]…[/COLOR][COLOR=blue]” (2/ 15 septembrie 1974) [/COLOR]
Ori “telefonul” era “videofon”, ori e vorba de un număr de iluzionism, ori de spiritism, ori a fost o șarlatanie curată!
[COLOR=blue]34. [/COLOR]Hristos îl mustră pe Iuda că L-a vândut pe Duhul Sfânt, atunci și acum
[COLOR=blue]“ Vai de tine, Iudo, nu cel care [/COLOR][COLOR=fuchsia]L-ai vândut atunci[/COLOR][COLOR=blue], ci cel care ai vândut astăzi [/COLOR][COLOR=fuchsia]pe Duhul Sfânt[/COLOR][COLOR=blue]!” ([/COLOR][COLOR=red]11/[/COLOR][COLOR=blue]24 ianuarie 1977)[/COLOR]
[COLOR=blue]35. [/COLOR]Solomon a rămas singur în iad, ca bată țăruși
[COLOR=blue]“ …Că iată Solomon care [/COLOR][COLOR=fuchsia]rămăsese singur în iad[/COLOR][COLOR=blue], și ce făcea? Că măsura și [/COLOR][COLOR=fuchsia]punea țăruși și bătea[/COLOR][COLOR=blue], că se îngrozeau diavolii de ce face el și ziceau că “prin înțelepciunea sa vrea să ne nimicească pe toți”. ” (27 martie 1977)[/COLOR]
[COLOR=blue]36. [/COLOR]Femeile care nasc opt prunci odată fac o faptă de rușine
[COLOR=blue]“ …Copilașii Mei, [/COLOR][COLOR=fuchsia]rușinos lucru este azi pe pământ, ca o femeie să nască opt prunci.[/COLOR][COLOR=blue] A ajuns partea femeiască să se asemene cu partea dobitocească. La Dumnezeu nu se încape aceste fapte. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Aceasta este de la duhul rău[/COLOR][COLOR=blue], ca să mărească turma pământească. Opriți pofta că e [/COLOR][COLOR=fuchsia]diavolească[/COLOR][COLOR=blue]…”(23 iunie 1977)[/COLOR]
[COLOR=blue]37. [/COLOR]Femeile care nasc șase prunci odată, i-au zămislit “mai rău decît câinii”
[COLOR=blue]“ Se laudă împărații că multe mame au născut câte [/COLOR][COLOR=fuchsia]șase fii[/COLOR][COLOR=blue]. Dar Eu zic: s-au născut [/COLOR][COLOR=fuchsia]șase într-o zi[/COLOR][COLOR=blue] și au murit o sută. Câștig nu va avea tată. Dar el nu vede paguba. Cine naște [/COLOR][COLOR=fuchsia]șase fii[/COLOR][COLOR=blue], nu sunt zămisliți curat, ci [/COLOR][COLOR=fuchsia]sunt zămisliți mai rău decât câinii[/COLOR][COLOR=blue]. De aceea se bucură iadul…”(23 februarie 1978.) [/COLOR]
[COLOR=blue]38. [/COLOR]Femeile care nasc mai mult de cinci copii (dar mai puțin de unsprezece) nu sunt cu Dumnezeu
[COLOR=blue]“ …Femeia [/COLOR][COLOR=fuchsia]însărcinată care are cinci[/COLOR][COLOR=blue], șase [/COLOR][COLOR=fuchsia]până la zece copii[/COLOR][COLOR=blue], nu este cu Dumnezeu…”(17 ianuarie 1979) [/COLOR]
[COLOR=blue]40. [/COLOR]“Oastea Domnului” a dispărut, dar încă mai are dușmani de moarte
[COLOR=blue]“…A fost un popor credincios care se chema [/COLOR][COLOR=fuchsia]“Oastea Domnului”[/COLOR][COLOR=blue] și cânta cântece duhovnicești, până când a venit vremea și [/COLOR][COLOR=fuchsia]a dispărut această turmă[/COLOR][COLOR=blue]. Și astăzi, această lucrare a Mea duhovnicească, [/COLOR][COLOR=fuchsia]are dușmani de moarte[/COLOR][COLOR=blue], că mulți au pierit împușcați, mulți au pierit nimiciți. Și dacă astăzi află că mai sunt undeva de aceștia, e pericol de moarte. Dar nu vă speriați…” (4 aprilie 1978.)[/COLOR]
[COLOR=blue]41.[/COLOR] Creștinii pucioși sunt îndoctrinați că mâncarea semenilor lor din lume este spurcată și otrăvită
[COLOR=blue]“ Nu te duce la cel din lume, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]are masa spurcată[/COLOR][COLOR=blue] și cum vei mânca la masa sa, vei băga [/COLOR][COLOR=fuchsia]otravă[/COLOR][COLOR=blue] în corpul tău, adică în corpul Meu…”[/COLOR][COLOR=blue](11/ 24 decembrie 1978.)[/COLOR]
[COLOR=blue]“ Feriți-vă dacă cineva, afară de turma aceasta, vă va chema la ospăț,că [/COLOR][COLOR=fuchsia]s-au pregătit să vă pună otravă în vin[/COLOR][COLOR=blue].”(17/30 ianuarie 1979)[/COLOR]
[COLOR=blue]46.[/COLOR] Comuniștii au pus hingheri ca să prindă peștișorii
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Au pus comuniștii hingheri[/COLOR][COLOR=blue] să vă prindă pe cale, dar să nu vă temeți, tată, și când Domnul Iisus grăiește: [/COLOR][COLOR=fuchsia]Peștișori[/COLOR][COLOR=blue], pitiți-vă!”[/COLOR][COLOR=blue], să vă pitiți. Mai avem câteva zile și se vor uita după noi când vom pleca dintre ei.” (12/25 iunie 1974)[/COLOR]
[COLOR=blue]……………………………..[/COLOR]

mariamargareta 23.01.2009 14:19:13

Sfat.

Vsovi, articolul era pentru tine, dar de ce te-ai grăbit așa repede să răspunzi, ca fata la măritat? Grăbește-te încet. De ce nu citești totul mai întâi? După aceea te gândești puțin, și abia după aceea dai răspunsurile.:66:

vsovi 23.01.2009 14:28:41

Citat:

În prealabil postat de mariamargareta (Post 111061)
[COLOR=red]Apocalipsa de la Pucioasa !! [/COLOR][COLOR=red](Partea I)[/COLOR]

Vizitați site-ul [COLOR=blue]www.noul-ierusalim.info [/COLOR]și vă minunați. Nu atât de prostie, cât îndrăzneala, bufoneria și minciuna autointitulată [COLOR=red]Noul Ierusalim de la Pucioasa[/COLOR].

Selecțiuni de pe blogul [COLOR=blue]www.noul-ierusalim.info[/COLOR]
Culegere de panseuri din maximele “Dumnezeului de la Pucioasa”:

[COLOR=blue]Selecțiuni din articolul #20.[/COLOR]( Căsătoria )
[COLOR=blue]4. [/COLOR]Căsătoria este considerată “întinare”, iar soții căsătoriți “trăiesc în păcat”
[COLOR=blue]“ Copilașii Mei, [/COLOR][COLOR=fuchsia]Dumnezeu a interzis căsătoria[/COLOR][COLOR=blue] pentru [/COLOR][COLOR=fuchsia]păcat[/COLOR][COLOR=blue]…”(25 iunie 1979)[/COLOR]
[COLOR=blue]8. [/COLOR]Abolirea căsătoriei este esența “legământului cel nou” de la Pucioasa
[COLOR=blue]“ Fiilor, a sosit timpul legământului nou, căci cineva din creștini spune că Dumnezeu a venit să [/COLOR][COLOR=fuchsia]căsătorească[/COLOR][COLOR=blue]. Eu am venit cu neprihănirea și n-am găsit fecior sau fecioară în toată țara ca să nu dorească [/COLOR][COLOR=fuchsia]căsătorie[/COLOR][COLOR=blue] trupească, dar Eu am venit din legea lui Dumnezeu” (7 ianuarie 1966)[/COLOR]
[COLOR=blue]14. [/COLOR]Copiii nu mai trebuie să fie zămisliți
[COLOR=blue]“ … Creștinilor, supravegheați-vă copiii, că Dumnezeu S-a hotărât ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]nici un copil să nu se mai zămislească[/COLOR][COLOR=blue]. ” (21 noiembrie/4 decembrie 1975)[/COLOR]
[COLOR=blue]16.[/COLOR] “Dumnezeu” s-a supărat și nu mai face căsătorii
[COLOR=blue]“ Uitați-vă și nu mai doriți fecioarelor căsătorie, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]Dumnezeu [/COLOR][COLOR=fuchsia]s-a supărat și nu mai face căsătorii[/COLOR][COLOR=blue].” (23 februarie 1976)[/COLOR]
[COLOR=blue]…………………………………………………[/COLOR]

poi nu tzi-e clar?

inca de la Nunta din Cana Galilei era suparat pe Casatoriile trupeshti, dar pentru Rugaciunile Preasfintei Nascatoare a Dat Vinul cel Nou caci cel vechi se terminase deci pacatele lor depashisera cu mult cele ale legii celei Vechi, shi a dat in 6 "butoaie, damigene, amfore" sau ce or fi fost, deci spre iertarea multzimii de pacate savarshite de cei casatoritzi cu ocazia nuntzii ori in toata viatza lor cheltuita in acest scop lumesc... caci casatoria la om nu este dupa Dumnezeu ci este atat de plina de pacate cat cele 6 butoaie cu vin pentru iertarea lor... deci vezi de cat vin spre iertarea pacatelor a fost nevoie?

astfel ca Imparatzia Cerurilor este pentru casatoriile Sfintzite, ce formeaza Trupul Ingeresc shi Duhovnicesc shi merg spre mantuire shi nu sunt pentru toate faradelegile pamantului in casa-bar-bordel a creshtinilor din zilele noastre.

vsovi 23.01.2009 14:34:00

Citat:

În prealabil postat de mariamargareta (Post 111071)
Vsovi, articolul era pentru tine, dar de ce te-ai grăbit așa repede să răspunzi, ca fata la măritat? Grăbește-te încet. De ce nu citești totul mai întâi? După aceea te gândești puțin, și abia după aceea dai răspunsurile.:66:

poi eu ma cutremur cat de corecte sunt raspunsurile Domnului la fiecare titlu rautacios, pus de shtirishti, nici nu mai e nevoie sa raspund, caci cei duhovniceshti precis intzeleg corect!

deci iata ca nu are sens sa-tzi dau raspuns, caci raspunsul este cuprins in Textul citat de la Dumnezeu, pentru cei ce au urechi sa priceapa, eu doar ma infricoshez pentru tine shi pentru indrazneala ta shi a celor care au scris astfel de Batjocuri!

deci nu particip la asha ceva!:20:

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:55:16.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.