Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Despre Biserica Ortodoxa in general (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=506)
-   -   ORTODOXIA SI ECUMENISMUL (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=524)

ancah 04.01.2008 20:12:37

Mirean:tu esti din diaspora

Chiar daca nu locuiesc in Romanaía, tot nu am rupt legatura nici o clipa. Poate nu sunt atat de informata despre toate, dar nu vorbesc despre ce nu stiu.

Ref. la ascultare, cred ca ai inceput sa exagerezi: trebuie sa-ti spunem despre ascultarea duhovnicului nostru?!? Cam intinzi coarda, nu crezi?
Anonimatul, de care tu faci uz pe deplin cu nick-name-ul tau, ne da posibilitatea sa sarim peste asemenea intrebari personale. Dupa intrebarile pe care iti permiti sa ni le pui, as zice cateodata ¨ca esti cel putin loctiitor de patriarh.:rolleyes:

ancah 04.01.2008 20:20:54

Marius_Daniel: ascult de parintele Gheorghe

Felicitari pentru duhovnicul pe care ti l-ai ales. Predicile Pr. Gheorghe au fost o mare alinare pentru mine, atunci cand ma simteam singura cu problemele mele. Ascultandu-le am inteles ca nu erau doar probleme personale, ci probleme ale tuturor credinciosilor. Dintr-odata nu mai eram singura. Am de aceea intotdeauna un sentiment de reunostinta, atunci cand aud numele Pr. Gheorghe.

mirelat 04.01.2008 20:31:51

care parintele Gheorghe? este vreo celebritate si n-am aflat si eu?... scuze de off-topic:)

Mirean 04.01.2008 20:32:34

Citat:

În prealabil postat de ancah
Mirean:tu esti din diaspora

Chiar daca nu locuiesc in Romanaía, tot nu am rupt legatura nici o clipa. Poate nu sunt atat de informata despre toate, dar nu vorbesc despre ce nu stiu.

Ref. la ascultare, cred ca ai inceput sa exagerezi: trebuie sa-ti spunem despre ascultarea duhovnicului nostru?!? Cam intinzi coarda, nu crezi?
Anonimatul, de care tu faci uz pe deplin cu nick-name-ul tau, ne da posibilitatea sa sarim peste asemenea intrebari personale. Dupa intrebarile pe care iti permiti sa ni le pui, as zice cateodata ¨ca esti cel putin loctiitor de patriarh.:rolleyes:

Nu ma interesa duhovnicul ci Biserica/ierarhul/patriarhul.
Cum am spus eu: BOR/PF Daniel/. TU?
:)

Mirean 04.01.2008 20:44:55

Toti "antiecumenistii" care au fost intrebati de cine fac ascultare (Biserica/ierarh/patriarh) au refuzat sa raspunda sau au dat raspunsuri "viclene"...
Ma intreb de ce o persoanele care se declara vajnice aparatoare ale Ortodoxiei, "antiecumenisti", care nu se sfiesc sa atace BOR, ierarhii, patriarhul, evita sa raspunda la o intrebare atat de simpla...dar care ar aduce lumina in multe privinte....
Inca mai astept un raspuns...

ancah 04.01.2008 20:59:15

Mirean: Cum am spus eu: BOR/PF Daniel/. TU?

Acesta e cel mai facil raspuns, cel pe care il fai tu, Mirean.
Raspunsul meu: si eu tot BOR/PF Daniel.

Esti plin de acuze. E cazul sa ne mai arati si dragoste, nu numai dintii, care apara BOR si pe ierarhi. Ortodoxia se apara cu dragoste!
Esti provocator, ceea ce iar nu e dovada de dragoaste. Deci, asteptam si un semn de dragoste crestineasca din partea ta.

ancah 04.01.2008 21:14:39

Citat:

În prealabil postat de mirelat
care parintele Gheorghe? este vreo celebritate si n-am aflat si eu?... scuze de off-topic:)

Mirela, nimeni nu se poate lauda ca le stie pe toate, sau ca stie tot ce e demn de stiut. Deci nu-ti fa probleme ca nu-l cunosti pe Pr. Gheorghe. Ai auzit acum de el. Este un parinte din Moldova, un adevarat traitor al ortodoxiei.

Mirean 05.01.2008 00:12:35

Citat:

Esti plin de acuze. E cazul sa ne mai arati si dragoste, nu numai dintii, care apara BOR si pe ierarhi. Ortodoxia se apara cu dragoste!
Esti provocator, ceea ce iar nu e dovada de dragoaste. Deci, asteptam si un semn de dragoste crestineasca din partea ta.

Pe cine am acuzat eu? Eu nu-mi aduc aminte, poate imi arati tu unde, concret, unde am acuzat pe cineva!
Altii sunt cei care au acuzat ierarhii de "ecumenism", iar eu am indemnat la ascultare pentru a evita dezbinarea...

ancah 05.01.2008 00:19:23

Nici usturoi n-am mancat, nici gura nu-mi miroase.

Fie cum zici tu, Mirene!

Mirean 05.01.2008 00:22:13

Citat:

Nici usturoi n-am mancat, nici gura nu-mi miroase.

Fie cum zici tu, Mirene!

Pai daca ma acuzi ca am acuzat, argumenteaza, nu ti se pare normal? :hmmm:

Ora este GMT +3. Ora este acum 17:03:46.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.