AndruscaCIM |
22.10.2009 14:12:00 |
Citat:
În prealabil postat de alizee
(Post 175314)
da, sunt si eu deacord cu tine pana la un moment dat, dar:
Apocalipsa 3:16 "Dar, fiindcă ești căldicel, nici rece, nici în clocot, am să te vărs din gura Mea. "
eu cred ca cei care sunt buni prin fortele proprii sunt mult mai periculosi decat cei "reci", deoarece ei zic ..sunt bun, nu am dat in cap la nimeni, nu injur...de ce sa am nevoie de Dumnezeu?
|
Pai stai putin, de unde se deduce ca cei caldicei raman caldicei si cam atat, practic nu toti crestinii se straduiesc in felul lor sa devina mai buni???
Na, eu clar ma consider " caldicica"...sau cum sa ma consider induhovnicita si sa arat de sus cu degetul spre cei cu o treapta mai jos, caldiceii ?:39:
Numai Dumnezeu stie cum stam cu spiritualitatea, dar eu nu inteleg pozitia celor care ii considera pe altii caldicei, cand de fapt ar trebui sa stim ca intotdeauna mai avem de lucrat la noi cu ajutorul lui Dumnezeu :39:.
Da, e foarte probabil ca pe parcursul vietii sa se mai ajunga la mandrie, asumarea unor merite...dar e vorba ca eu incerc sa privesc din afara aceasta ierarhizare facuta intre crestini si constat ca ea e facuta cam la modul asta: buni=caldicei => rai si cumva ca cei fara nici o conduita morala( desi crestini)= o mai mare posibilitate de a deveni mai buni decat cei caldicei...si nu inteleg ce sta la baza acestei prezumtii????
|