mirabela |
17.03.2010 22:47:59 |
tu nu poti vb in numele meu !!!!!!! tu nu stii ce conteaza pt mine.
Deci te rog nu-ti mai da cu parerea in ceea ce priveste persoana mea, sau altii.
Stii pilda lui Iov??????????
Gandeste-te ca prin ceea ce faci tu, ii opresti pe unii oameni de a cauta adevarata cale catre Bunul Dumnezeu, prin efort personal, rugaciune si post, prin care sa se vindece. Boala fizica e rezultatul pacatului pe care Bunul Dumnezeu o trimite, ca acea persoana sa se indrepte.
Ce ushor ar fi sa credem toti si sa alegem calea ta, ne-am ruga putin, sau poate chiar deloc si am spune, las ca ne face bine ea din mainile ei, nu????
Esti constienta de faptul ca esti direct raspunzatoare pentru acei oameni care vin la tine si pt pacatele lor???????????
Citat:
În prealabil postat de kiralina
(Post 225026)
Nu toti se pot vindeca prin post prin rugaciune,ptr ca nu au rabdare sa aleaga o astfel de metoda.eu nu am ales-o ptr ca eram masochista-e f grea calea asta de vindecare,mai ales cand ai o boala grea,-ci ptr ca nu am avut de ales!nu am gasit pe nimeni prin care sa ma vindece Dzeu ,nu ptr ca nu exista,ci ptr ca nu am cautat suficient!nu uita ca Dzeu lucreaza si prin oameni,nu doar prin slujbele lui.nu imi spune ca daca ai avea nevoie de proteza de sold nu te-ai opera,ci doar te-ai ruga si posti ani in sir!nu ai avea rabdarea asta!Dumnezeu randuie cum sa se vindece fiecare!ptr tine exista doar slujbele,nu si oamenii prin care lucreaza Dumnezeu!
|
|