Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Despre bioterapie (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=8836)

kiralina 17.03.2010 22:36:33

Citat:

În prealabil postat de arwein (Post 225037)
cabinet, adica un loc destinat practicarii acestei...actiuni, acreditat, cu program etc?

Cu autorizare de functionare,gratuit,cu lume multa,de alta religie decat ortodoxa,dar care in multe cazuri descopera ortodoxia si se mai si converteste!si interesant ca energiile mele nu lucreaza mai mult la un ortodox decat la un protestant sau ateu!Dumnezeu e acelasi parinte ptr toti!

arwein 17.03.2010 22:42:47

Treaba asta e mai mare decat pare la prima vedere, nu e de mirare ca o aperi cu atata ardoare!Totusi, chiar daca ti se pare greu, fa un efort si incearca sa citesti din postarile de pe topic- pe cele care ti se par ostile, in special. Esti pe forum pentru dialog, nu pentru justificare sau reclama. Poate ca asta e sansa oferita tie de Dumnezeu!

mirabela 17.03.2010 22:47:59

tu nu poti vb in numele meu !!!!!!! tu nu stii ce conteaza pt mine.

Deci te rog nu-ti mai da cu parerea in ceea ce priveste persoana mea, sau altii.

Stii pilda lui Iov??????????

Gandeste-te ca prin ceea ce faci tu, ii opresti pe unii oameni de a cauta adevarata cale catre Bunul Dumnezeu, prin efort personal, rugaciune si post, prin care sa se vindece. Boala fizica e rezultatul pacatului pe care Bunul Dumnezeu o trimite, ca acea persoana sa se indrepte.

Ce ushor ar fi sa credem toti si sa alegem calea ta, ne-am ruga putin, sau poate chiar deloc si am spune, las ca ne face bine ea din mainile ei, nu????

Esti constienta de faptul ca esti direct raspunzatoare pentru acei oameni care vin la tine si pt pacatele lor???????????

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 225026)
Nu toti se pot vindeca prin post prin rugaciune,ptr ca nu au rabdare sa aleaga o astfel de metoda.eu nu am ales-o ptr ca eram masochista-e f grea calea asta de vindecare,mai ales cand ai o boala grea,-ci ptr ca nu am avut de ales!nu am gasit pe nimeni prin care sa ma vindece Dzeu ,nu ptr ca nu exista,ci ptr ca nu am cautat suficient!nu uita ca Dzeu lucreaza si prin oameni,nu doar prin slujbele lui.nu imi spune ca daca ai avea nevoie de proteza de sold nu te-ai opera,ci doar te-ai ruga si posti ani in sir!nu ai avea rabdarea asta!Dumnezeu randuie cum sa se vindece fiecare!ptr tine exista doar slujbele,nu si oamenii prin care lucreaza Dumnezeu!

kiralina 17.03.2010 22:53:23

Citat:

În prealabil postat de arwein (Post 225044)
Treaba asta e mai mare decat pare la prima vedere, nu e de mirare ca o aperi cu atata ardoare!Totusi, chiar daca ti se pare greu, fa un efort si incearca sa citesti din postarile de pe topic- pe cele care ti se par ostile, in special. Esti pe forum pentru dialog, nu pentru justificare sau reclama. Poate ca asta e sansa oferita tie de Dumnezeu!

reclama de ce,ca nu am nevoie!justificare iar de ce?prezint doar o situatie de viata in care un copil de 15 ani,curat si chinuit, a primit la un moment dat un dar de la Dumnezeu pe care ,in timp,l-a dat altora spre insanatosire trupeasca si sufleteasca!nu am de ce sa ma laud,darul e al lui Dumnezeu,daca vrea maine nu il mai am!nu am postat pentru a cere parerea nimanui,ci ptr a oferi o alta varianta teoriei cum ca bioterapia e doar de la dracul!

arwein 17.03.2010 22:58:55

Ca noi toti, ai venit singura pe FORUM. Considera asta o sansa oferita tie si CUGETA! Poate fi inceputul schimbarii tale!

kiralina 17.03.2010 23:00:54

Citat:

În prealabil postat de mirabela (Post 225047)
tu nu poti vb in numele meu !!!!!!! tu nu stii ce conteaza pt mine.

Deci te rog nu-ti mai da cu parerea in ceea ce priveste persoana mea, sau altii.

Stii pilda lui Iov??????????

Gandeste-te ca prin ceea ce faci tu, ii opresti pe unii oameni de a cauta adevarata cale catre Bunul Dumnezeu, prin efort personal, rugaciune si post, prin care sa se vindece. Boala fizica e rezultatul pacatului pe care Bunul Dumnezeu o trimite, ca acea persoana sa se indrepte.

Ce ushor ar fi sa credem toti si sa alegem calea ta, ne-am ruga putin, sau poate chiar deloc si am spune, las ca ne face bine ea din mainile ei, nu????

Esti constienta de faptul ca esti direct raspunzatoare pentru acei oameni care vin la tine si pt pacatele lor???????????

REpet:Dumnezeu stie fiecare cat se poate ruga si posti si cat poate intelege din asta!nu suntem toti trasi la indigo sa functionam la fel!nu opresc pe nimeni sa caute calea lui Dumnezeu,ii trimit pe toti la rugaciune,dupa puterile lor!inteleg ca esti o adepta a sacroterapiei,si eu sunt,insa nu toti pot lua calea asta!intelegi lucrul asta?nu sunt raspunzatoare ptr pacatele nimanui,doar ptr ale mele!pe langa altele,vad cauza spirituala a bolii lor trupesti,vad de ce-ul bolii lor si le spun ce sa indrepte.nu e grozav?nu iti convine,cearta-te cu DUmnezeu!eu ma rog lui zilnic de zece ani!de era de la dracul darul meu,in zece ani de rugaciune se evapora!logic!

Jane Says 17.03.2010 23:02:29

Editat, Dumneze sa ne ierte pe toti si sa surpe tot ce nu e de la El.

kiralina 17.03.2010 23:02:41

Citat:

În prealabil postat de arwein (Post 225051)
Ca noi toti, ai venit singura pe FORUM. Considera asta o sansa oferita tie si CUGETA! Poate fi inceputul schimbarii tale!

GAta,arwein,maine inchid cabinetul!iar domnului cu metastaza care mi-a multumit azi ca l-am eliberat de dureri de saptamani de zile am sa ii spun sa te caute pe tine sa ii oferi o solutie mai buna!

kiralina 17.03.2010 23:04:16

Citat:

În prealabil postat de Jane Says (Post 225054)
Pai si de ce l-ar fi retras, ca doar colaborati atat de bine :61:
Ce, e prost?

Si o ruga de zece ani nu alunga un drac,oricat de mare ar fi?mai ai multe de aflat,soro!atat de tare tii cu dintii de drac,incat stau si ma intreb care din noi e ''ocupata''

kiralina 17.03.2010 23:11:01

JAne si mirabela,va doresc ca Dumnezeu sa randuiasca sa va vindece prin mainile unui terapeut inzestrat de Dumnezeu,sa va lamuriti cum sta treaba!nu aveti nici un pic de experienta in domeniu,doar teorii neverificate si citate.iar experinta altuia nu face 2 lei ptr voi!va doresc numai bine!

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:51:59.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.