Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Atentie la "predicile" si "sfaturile" lui PF Daniel (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9014)

Jane Says 06.05.2010 17:42:43

Te-as mai intreba si daca scandinavii si etiopienii au aceleasi nobile sentimente si admiratie pentru tine pe care le ai si tu fata de ei, sau te considera de calitate nitel inferioara :) Sau asta e o intrebare antiscandinava si antietiopiana? :P

anna21 06.05.2010 17:45:44

Citat:

În prealabil postat de Jane Says (Post 243854)
Te-as mai intreba si daca scandinavii si etiopienii au aceleasi nobile sentimente si admiratie pentru tine pe care le ai si tu fata de ei, sau te considera de calitate nitel inferioara :) Sau asta e o intrebare antiscandinava si antietiopiana? :P

"nitel", doar?
:21:

maria-luisa 06.05.2010 17:46:43

Citat:

În prealabil postat de Jane Says (Post 243854)

Pai asta ar trebui sa-i intrebi pe ei. Nu stiu ce ti-as putea raspunde ei aici. :)

o_tzaranca 06.05.2010 17:46:43

sa zicem si noi..antiromanism.tiganii sunt romani? sunt..scrie ROM pe buletin:)
ai jignit tiganu`..vine banu`

am scapa tara de imprumut FMI via Israel

maria-luisa 06.05.2010 17:50:29

Citat:

În prealabil postat de o_tzaranca (Post 243858)
sa zicem si noi..antiromanism.tiganii sunt romani? sunt..scrie ROM pe buletin:)
ai jignit tiganu`..vine banu`

am scapa tara de imprumut FMI via Israel

Ca sa te lamuresc: Nu am probleme cu "capra vecinului", in special cand si-o merita. Ma preocupa in primul rand sa fiu eu om cu oamenii. ( desi un bun prieten mi-a spus: fii doamna cu domnii si poarca cu porcii, nu vreau sa ajung sa-i dau dreptate.) Inca mai sper si cred ca toti oamenii sunt oameni.

o_tzaranca 06.05.2010 17:55:28

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 243859)
( desi un bun prieten mi-a spus: fii doamna cu domnii si poarca cu porcii, nu vreau sa ajung sa-i dau dreptate.)

asta e varianta moderna a legii talionului?

maria-luisa 06.05.2010 17:58:05

Citat:

În prealabil postat de o_tzaranca (Post 243861)
asta e varianta moderna a legii talionului?

Adica? Nu, e un sfat primit de la un prieten care imi vrea binele.
Totusi intrebarile astea, e mai bine sa le pui prin privat message. Nu toti sunt interesati de astfel de discutii.

anna21 06.05.2010 18:03:39

@ Tzaranca

Las-o, nu o mai tachina.
Nu faci decat sa o superi.

Ce conteaza ce zice si ce admira? A ajuns la concluziile ei, asta este.
(si eu era sa sar pe ea cand a spus ca a treia porunca dumnezeiasca este: ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face... stiti, sloganul moralitatii ateilor :1: ridicat la rang de porunca... dar asta este. Crede ca are iubirea de partea ei si nu greseste. Si ca ea sunt multi pe acest forum. Sa nu facem discriminari: ori ii "taxam" pe toti, ori pe nici unul)

maria-luisa 06.05.2010 18:14:20

Citat:

În prealabil postat de anna21 (Post 243865)
Las-o, nu o mai tachina.
Nu faci decat sa o superi.

Ce conteaza ce zice si ce admira? A ajuns la concluziile ei, asta este.
(si eu era sa sar pe ea cand a spus ca a treia porunca dumnezeiasca este: ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face... stiti, sloganul moralitatii ateilor :1: ridicat la rang de porunca... dar asta este. Crede ca are iubirea de partea ei si nu greseste. Si ca ea sunt multi pe acest forum. Sa nu facem discriminari: ori ii "taxam" pe toti, ori pe nici unul)

"ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face" ... stiti, sloganul moralitatii ateilor
Esti sigura de asta? Mai intereseaza-te putin de unde vine.

Va doresc numai bine. Trebuie sa plec acum. Mai vorbim.

o_tzaranca 06.05.2010 18:15:04

ultimul mesaj ..scurt si la obiect
eu am stat inchisa (la domiciliu.) cu oameni de alta religie in jurul meu si nu m-am lasat impresionata de nimic..este Dumnezeu in inima noastra ,dar Dumnezeul meu e impartasibil

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:24:35.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.