Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Scad salariile si pensiile (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9372)

AndruscaCIM 12.05.2010 17:05:18

Citat:

În prealabil postat de forfota (Post 247147)
Si faptul ca vinzi la negru, de pe santier, materiale care nu-ti apartin, tot mita se numeste!

Eu cred ca asta nu se numeste mita....:7:

Rodica50 12.05.2010 17:11:09

Un gand de incheiere frumos!

eodor nastasa 12.05.2010 17:13:00

Citat:

În prealabil postat de forfota (Post 247147)
Si faptul ca vinzi la negru, de pe santier, materiale care nu-ti apartin, tot mita se numeste!

Prietene, te intreb : De unde stii tu ca fur de pe santier ?
Ce, eu am afirmat ca tu, ca si simpatizant(ori membru plin) pd-l, jefuiesti tara, impreuna cu pd-l-ul ?
Cum iti permiti sa ma jignesti ? Halal crestin mai esti !
Daca , vindeam de pe santier, nu ma mai jeleam acum, ca si o muiere statuta...neica !
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, si...putina, putintica, minte !:77:

eodor nastasa 12.05.2010 17:16:15

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 247155)
Eu cred ca asta nu se numeste mita....:7:

Tu domnita, vezi-ti de lungul nasului...ca, nasul meu, nu adulmeca nici o urma de "spiritualitate" dinspre caaap'sorul tau blond.(despre ceas ce sa mai zic...)

forfota 12.05.2010 17:23:41

Apartenenta mea politica este secreta pe acest forum. Poti spune ce vrei, nu ma deranjeaza. Dar din moment ce pe "matali" te-a deranjat un adevar scos la lumina, inseamna ca musca e pe caciulita ta.

AndruscaCIM, remarca era doar o provocare pentru a-si da arama pe fata nenea "nastasa". Ai incasat-o pentru ca te-ai amestecat fara sa vezi demersul. Imi pare rau!

Deci, ca sa fie bine in tara sa nu se mai FURE, sa nu se mai ia mita, sa nu se mai dea spaga, sa luptam cu legea in mana pentru drepturile noastre si, incet-incet, se vor schimba si la noi vremurile.

Deschideti ochii, romani!

AndruscaCIM 12.05.2010 17:25:57

Citat:

În prealabil postat de eodor nastasa (Post 247169)
Tu domnita, vezi-ti de lungul nasului...ca, nasul meu, nu adulmeca nici o urma de "spiritualitate" dinspre caaap'sorul tau blond.(despre ceas ce sa mai zic...)

Poftim, dar ce aveti cu mine? Mie aia nu mi se pare definitia mitei...ce treaba aveti cu spiritualitatea mea?:mad:

Si daca tot ma citati, puteti pune ghilimele...:mad:

AndruscaCIM 12.05.2010 17:27:20

Citat:

În prealabil postat de forfota (Post 247175)
Apartenenta mea politica este secreta pe acest forum. Poti spune ce vrei, nu ma deranjeaza. Dar din moment ce pe "matali" te-a deranjat un adevar scos la lumina, inseamna ca musca e pe caciulita ta.

AndruscaCIM, remarca era doar o provocare pentru a-si da arama pe fata nenea "nastasa". Ai incasat-o pentru ca te-ai amestecat fara sa vezi demersul. Imi pare rau!

Deci, ca sa fie bine in tara sa nu se mai FURE, sa nu se mai ia mita, sa nu se mai dea spaga, sa luptam cu legea in mana pentru drepturile noastre si, incet-incet, se vor schimba si la noi vremurile.

Da, pai tocmai ce am vazut cat de urat am fost atacata...:20::mad:

eodor nastasa 12.05.2010 17:32:07

Citat:

În prealabil postat de forfota (Post 247175)

Mai, mai ce mai logica, sahistule/sahisto...Si lasa bla-blaurile, termina cu insultele, ca asta ai dorit, nu mai fanda ca nu-ti sade bine..."nene"...Si ce ai scos la lumina, zici ?
Te mai, intreb inca odata : Am fost amandoi la aceeasi crasma ? Am mancat amandoi din acelasi covrig ? Nu ? Atunci zip !

eodor nastasa 12.05.2010 17:36:39

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 247179)
Poftim, dar ce aveti cu mine? Mie aia nu mi se pare definitia mitei...ce treaba aveti cu spiritualitatea mea?:mad:

Si daca tot ma citati, puteti pune ghilimele...:mad:

Am sa le pun. Scuzele mele, doamna...se pare ca am inteles tocmai pe dos...

forfota 12.05.2010 17:38:33

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 247180)
Da, pai tocmai ce am vazut cat de urat am fost atacata...:20::mad:

Imi pare, sincer, rau!

Domnul sa va mangaie cu darurile LUI!

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:16:18.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.