![]() |
Citat:
eu unul nu am nevoie de acest raspuns |
Citat:
|
Citat:
dar nu toate fac minuni. intrebarea mea era, ca daca e deja sfanta, de ce mai trebuie sfintita?! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
ps daca o icoana nu e sfintita de preot, nu te inchini acestei icoane? sau cum tratezi o icoana nesfintita de preot? ....ca pe un simplu tablou? |
Citat:
|
|
Citat:
|
Decat diaree dupa must prefer euforie dupa vin.
P.S. La efectele adverse ale mustului nu v-ati gandit domnule Trice? |
Citat:
|
Citat:
In plus, sucul de strugure este foarte sanatos (mai ales cel rosu - foarte bogat in rezveratrol, fortifiant al sistemului imunitar) si nici nu te zapaceste de cap. Dupa ce bei must poti fi plin de spirit si vorbi cu Domnul. Dupa ce bei vin poti fi plin de spirt si vorbi cu diavolul. |
Citat:
|
Adventistii ar trebui sa scoata din Bibliile lor
...minunea facuta de Domnul nostru la Cana Galileii. Nu de alta, dar e stanjenitor pentru doctrina lor . "Nu se poate sa fi facut Domnul vin din apa, must era, cu siguranta! Traducatorul grecotei, aflat in slujba Babilonului/Bizantului a modificat fara rusine textul"... :24: :24:
|
Citat:
|
Citat:
Ah, "o spun din proprie experienta", scuzati..intrebare retorica :) |
Citat:
|
Citat:
Probabil racolarile in cadrul grupului se fac dominant la intalnirile AA. Nici un pahar - nici pe buze, nici in Scriptura macar sa nu cumva sa fie omul sa fie ispitit sa gandeasca macar ca vinul n-ar fi tocmai asa mare blestem si ca sunt oameni care isi permit un pahar si fara sa ajunga la betie. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
In anul 3700, pe planeta-colonie Adventia
...era un grup mutant, care practica clonarea, pentru a nu se impurifica cu necuratele alea de femei, si dezvoltase doctrina "vinul este incompatibil cu viata umana".
:24: :24::24::24: |
Citat:
|
Nu ma mira; baietii infernului leaga ereziile si pacatele.
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
[quote=osutafaraunu;394111]Corect.:26:[/QUOTE
mda...si carul de foc in care a fost rapit Ilie de "extraterestru" a fost defapt un OZN...Super tare! Uite asa mai invat si eu cate ceva! |
[quote=stefan florin;394112]
Citat:
Totusi, "obiectul" este identificat drept un car de foc. |
Citat:
|
Sa recapitulam:
o parodie de sabat in locul duminicii; nu exista suflet cum il vad Sfanta Scriptura si toti ceilalti, de la catolici la ortodocsi si de la calvini la nestorieni; Isus este extraterestru, si bineintels intreaga Sfanta Trinitate (Doamne iarta-ma), probabil ca si steaua magilor era un ozene; Maica Domnului e si ea o prezenta colo, in fundal, evident cu totul nedemna de preacinstire; ierarhia apostolica a Bisericii, inventie a babilonicilor alora de catolici si ortodocsi, usw., usw.
Daca asta e crestinism, eu sunt de pe Solaria. :D Ca tot vorbim de aiureala asta... |
Citat:
|
Citat:
ps.interesant avatarul , pledeaza cumva pt "evolutie"?!? |
Citat:
Si Vaticanul (sefii dvs. infailibili) crede in existenta unor civilizatii extraterestre. Si nu se refera la ingeri sau fiinte spirituale. http://old.cotidianul.ro/vaticanul_c...tri-45844.html Mai spuneti "ptiu! asta da erezie"? |
Citat:
|
Citat:
P.S. Doriti sa deschidem un topic in care "sa recapitulam" o parte din schimbarile aduse legii lui Dumnezeu de catre Vatican (schimbari preluate, din pacate, si de alte biserici)? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:51:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.