![]() |
keep going
Citat:
Mulțumim că ne mai ții la curent (și) cu mersul evenimentelor politice din RO. Asta ca să nu ne umflăm în pene aiurea și să trăim (ca) într-un glob de cristal. :26: Că tot se vorbește atâta de primenire, îți fac o dedicație specială :) sper să-ți placă: http://www.youtube.com/watch?v=IlP-jRK3iao |
Citat:
O sa vedem saptamana viitoare cat de curajos e. Probabil va spune iar ceva cu frauda si cu spionii rusi.:71: |
Eh... cand esti incoltit te zbati in toate felurile. Cred ca la acest referendum va primi un pumn in fata destul de grav (daca nu dauna totala). Romanii nu il vor ierta asa usor. Cu siguranta sa va realiza si numarul estimat pentru ca referendumul sa fie legitim. Si chiar daca nu trece, ce te faci daca voteaza DA 8 milioame de romani? Ce credibilitate mai ai? Vom vedea ce se va intampla... Raul facut vine asupra ta mai devreme sau mai tarziu si o patesti grav...
|
Mai.are sa ne sperie ca vine Bau-Bau. Dar noi ne.am.facut "copii mari" si o sa ii cantam "nu mi-e frica, nu mi-e frica de bau-bau" :))
|
Citat:
Dar iti zic eu ca nu ai sanse sa faci oamenii sa isi comute pur si simplu gandurile ,de la realitatea zilnica in care traim ,la realitatea vesnica pt care avem credinta. Un asemenea topic ar putea fi si el util,ca e important in ce directie o vor lua lucrurile ,acestea pot influenta multe destine,si chiar viata bisericii. Dar nu in acest mod partizan,pentru asta e suficient situl realitatea.net si alte situri ,in care cele 2 tabere se balacaresc reciproc. Ar trebui cautata o legatura a faptelor care ni se intampla , cu Dumnezeu,adica sa nu fie doar politica chioara ,caci Dumnezeu este mereu prezent in viata noastra,chiar si in politica. El a trimis sortii peste David ca sa fie imparat al lui Israel Si ar mai trebui ca sa existe postari care sa nu fie de o parte sau de alta,ci cumva neutre. Adica care sa urmareasca adevarul ,mai mult decat ura proprie fata de o tabara sau alta. Pentru ca acest topic e un bun exemplu al judecarii unora si idealizarii altora De exemplu,nimeni nu cred ca il place pe basescu atat de mult. Dar uraste modul celorlalti de a se raporta la basescu.Si invers e la fel de valabil. E celebrul vot negativ ,in care doar sanctionam,dar nu construim |
Parerea mea este ca dl Basescu va fi demis. Ma raportez la persoanele pe care le cunosc (parinti, colegi, prieteni) si cu 2 exceptii pe care le cunosc toata lumea voteaza pentru demitere.
Inteleg intr-o oarecare masura rationamentul si pot fi multe argumente pentru demitere dar cel mai important este ca romani nu sunt despusi sa ierte chiar si atunci cand perspectiva e mai proasta (de fapt nu o vad)...prefera sa viseze la o realitate “roz” (ce sa faci?...ne plac mult telenovelele). Adevarul e ca nu prea ai ce alege si sincer pentru vremurile care se anunta nu ii doresc dlui Basescu sa fie presedinte. Nu mai are contextul...societatea s-a schimbat si nu in bine si va continua trendul… Acum 6 ani erau concursuri nearanjate la nivel central dar erau aranjate la nivel local…acum nu mai sunt nici la nivel central (poate mai sunt si exceptii...eu spun in general)…a ajuns coruptia sa fie peste tot...Tinerii destepti si corecti prefera sa plece din tara si ceilalti ori nu vad adevarul ori nu mai au cu cine lupta. Perspectivele sunt: ori preia UE controlul incet-incet, ori este razboi ori “alta situatie neprevazuta” (pe toate nu ai cum sa le iei in calcul) asta pentru a mai fi ceva sanse pentru cei tineri (care incep de mici sa fie corupti: dai spaga la gradinita, scoala, doctor, faci obligatoriu cezariana ca iese spaga mai bine la “cineva”, gasesti servici cu relatii, cauti partener cu “stare”, etc.) |
Citat:
Prefer ultima parte a mesajului tau: sa preia UE controlul |
Citat:
Toti sunt la fel,toti ne vor dezamagi ,problema nu e la ei,ci la noi , ca asteptam ce nu ne pot da. Politicianul e facut sa conduca o mica parte a vietii noastre ,si sa fure,poate nu el,dar cel de sub el, pentru ca e om,cu aceleasi patimi ca si noi. Acceptati aceasta ,si cautati in alta parte sa va plasati increderea,aurul vostru. Nu mai dati margaritarul increderii voastre porcilor,ca se vor intoarce si va vor sfasia |
http://www.youtube.com/embed/WIvmpHawDlY
si pentru cine intelege, caci nu e subtitrat: http://www.youtube.com/embed/WIvmpHawDlY |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
mesaje subliminale???????? |
Citat:
|
Citat:
Adica,cand vine vorba de politica, alegeti cu ratiunea ,intre 2 rele,raul mai mic. Dar nu va asteptati ca vreodata acest rau sa inceteze,si lumea sa fie altfel decat nedreapta. Caci doar in Imparatia cerurilor va straluci dreptatea,pe pamant ea nu va fi deplina niciodata. Nu dati increderea voastra oamenilor ,caci 100% va veni si dezamagirea. Ci dati increderea voastra lui Dumnezeu, iar oamenilor doar un mandat rational. Daca azi ii votati,de maine chiar, ei pot incepe sa fure,sa isi puna oamenii in posturile cheie ,ca sa planifice mai bine jaful din banii publici. Eu nu militez pt neimplicarea in politica,ci pt obiectivitate . Sa vedeti greselile de ambele parti . Sa votati e drept cu una din parti,care o placeti mai mult, dar de a 2 a zi,sa incepti numaratioarea inversa a zilelor pina cand veti constata ca a-ti fost inselati. Si pt ca sa nu suferiti de dezamagire ,puneti-va increderea in Dumnezeu doar,si impresuratii cu dragoste si intelegere pe toti ,de la stinga la dreapta |
Citat:
|
Nimic nu-i SIGUR. Doar moartea. Si impozitele, vorba americanilor.:4:
""De nimic nu-i mai sigur omul pe pamant, decat de moarte. Ca ai sa traiesti mai mult, nu stii; ca ai sa fii mai bogat, nu stii; ca ai sa fii mai sanatos decat esti, nu stii; dar ca ai sa mori, stii. Si nimeni nu poate contesta acest adevar. Auzi ce a spus Dumnezeu la inceputul lumii : Cu moarte veti muri. Iar dumnzeeiasca Scriptura, la Isus, fiul lui Suirah, spune : Toti murim."" |
Citat:
Sa mergem si sa dam cu banul? Asta trebuie sa fie o alegere tare responsabila.. |
Citat:
Cum altfel nene? Daca nu iese hotzul1 iese hotzul2, care e diferentza? Nu mai pot ei ca nu le iese pasienta anul asta. Daca nu iese anul asta, iese sigur peste 4 ani, ca romanul "penalizeaza" seria trecuta de hotzi si pune pe altii noi. Noi..vorba bine, aia care i-a votat in urma cu 8 ani si i-a "penalizat" in urma cu 4.. |
Citat:
Pai nu s-a otzarat UE ca justitia e varza, coruptia maxima, ca suntem penalizati daca nu se schimba lucrurile? S-a schimbat ceva? Nu. Am fost penalizati? Nu. Ce-i intereseaza pe ei jungla din colonii, atat timp cat iese banul pentru firmele occidentale si politicienii sunt docili fatza de ordinele de la centru, restul sunt detalii nesemnificative pentru ei. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
De fapt asta e si ironia asazisei democratii, ca ar trebui chipurile sa functioneze pe principiul increderii, ala promite, tu il alegi, si ala face ce promite. Dar daca nu face, legea nu-l condamna. A, sa nu uitam, il sanctionezi tu peste 4 ani, il lasi sa te fure doar 4, pe urma e randul celorlalti aspiranti la aceeasi schema. |
Citat:
Nu cred ca neparticiparea e o solutie, cel putin Base zice ca n-ar fi satisfacut cu varianta asta. Eu parca l-as vota daca as sti ca mai baga niste PSD -isti la puscarie, chiar si doar pentru 0.00001% din ce au facut. Si cand termina cu mandatul, sigur ii vine si lui randul. Acum, de n-ar fi toata treaba un circ bine pus la punct... |
Citat:
America, chipurile destul de crestina in statistici, l-a ales pe Obama cu toate ca tipul n-avea nici o treaba cu crestinismul ba chiar dimpotriva, crezand ca o sa le deschida o noua epoca de glorioasa bunastare (stomacul intai, morala dupa) Si au facut exact cum zice romanul: "au fugit de dracu si au dat de masa". Acum la noi nu stiu cati sunt bugetari si cred ca PSD le va mari salariile sau va mari pensiile sau e doar razbunare oarba, dar ca de obicei, cand dai cu capul in zid ca berbecul, nu zidul se sparge. |
Citat:
Ce sa zic, impresionant la prima vedere pana cand vezi ca tipul are o obsesie pentru "companiile farmaceutice si chimice" si daca te intrebi de ce apar ele peste tot si fara o evidenta legatura cu evenimentele istorice anuntate si cauti nitel pe google, vezi care e treaba.. Si anume ca "naturistii" nu sunt cu nimic mai prejos decat "chimicalistii" si nici ei nu s-ar da inapoi de la nimic ca sa faca un ban in plus din naivitatea si ignoranta oamenilor, chiar si daca e sa-i coste viata pe clienti lor. http://en.wikipedia.org/wiki/Matthias_Rath |
@AlinB off to bed!!!
|
Citat:
|
Uau, câtă cunoaștere a realității. Si câtă profunzime...
@Alin: de ce nu i-au băgat la răcoare din 2004 până acum? Sau măcar din 2008? În orice caz: AMR 7. |
...
Citat:
SUNT FOARTE CURIOS DE UN LUCRU:..... dacă ar fi fost USL la guvernare in perioada de aceasta (așa zisă) ''criză'' (deci intentionat indusa la nivel global, știm noi de cine), ce măsuri ingenioase or fi luând ei..? Aș vrea sa va gândiți la ceva....CUM ARĂTA ȚARA, DIN punct de vedere ECONOMIC ÎN 89 CÂND PSD A PUS MÂNA PE PUTERE..... ȘI CUM ARĂTA ĂN 2004 CÂND AU PREDAT EI CONDUCEREA (SAU MAI BINE ZIS 2007, CACI PÂNĂ ATUNCI AU FOST ÎNCĂ MULȚI PSD LA GUVERN, DAR SĂ NU MAI PUNEM ASTA) CONDUCEREA PDL-ULUI....? deja aceștia - pdl - au preluat-o în proporție de 70% 'dezmembrată' economic.... |
Și au lăsat-o 90%.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
E sarcina de la partid sa scrieti asa ? :1: |
Citat:
Citat:
Pentru cine a uitat, PDL a devenit de "dreapta" dupa alegerile din 2004.Iar Basescu a fost la putere cel putin la fel de mult ca Iliescu in astia 22 de ani. |
Citat:
Unii oameni nu vrea sa vorbește cu tine..............:1: |
Citat:
Daca esti asa documentat, ia fa o lista cu cine era FSN -ist si acum e PSD -ist si cine era FSN -ist si acum e PDL -ist sa vedem ce si cum. Nici Basescu nici PDL -ul nu s-or fi ridicat deasupra FSN-PSD -ului, dar sa zici ca acum PSD -ul e solutia.. chiar e memorie scurta. |
Citat:
|
Citat:
"Este o performanță uluitoare, pe plan mondial, să transformi un fost nomenclaturist, un colaborator și o persoană care a condus o agenție, în mod evident, sub acoperire, unde se desfășurau acțiuni de spionaj, într-un luptător împotriva comunismului și a Securității. Și o persoană dovedită prin rechizitoriu într-un personaj împotriva corupției." Emil Constantinescu. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:43:49. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.