Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   P.S.D.-ul cere grațiere si modificarea Codului Penal ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18784)

Copacel 01.02.2017 13:58:11

Citat:

În prealabil postat de Urbanophon (Post 642313)
Ce v-am zis, raman astia fara cordonul de Jandarmi.

https://www.dcnews.ro/mobile/sindica...te_531165.html

Man ai grija ca nimic din ceea ce ti se infatiseaza nu este.Absolut nimic nu este ceea ce se pretinde a fi.Ai grija de tine si stai departe de toate acestea.

Copacel 01.02.2017 13:58:58

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 642317)
Da maestre Corut, sa traiti :)

Si daca se intampla asa , ce faci ? :57:

GMihai 01.02.2017 13:59:48

Politia e una, jandarmii alta.

P.S. Vad acuma ca amicul Iuliu l-a votat și pe Ponta.

Vezi, Iuliu, de aia te-am intrebat daca ai copii: nu ca sa-ti țin vreo lecție de moralitate de genul "gandeste-te la copii", ci pur și simplu ca sa aflu dacă te-ai înmulțit.

iuliu46 01.02.2017 14:02:07

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 642316)
In sfarsit o remarca la obiect.

Deci de gratiere am scapat? De tot? Esti sigur?

Apropo de dezincriminarea abuzului..cum arata textul inainte, cum arata acum sa vedem ce am avut si ce-am pierdut.

Asta nu e un argument, cu argumentul asta poti desfiinta toate legile.

Nu stiu daca de tot si sincer nici nu ma intereseaza. Imi pare bine daca li s-a facut munca mai grea procurorilor si cred ca e un progres. E simplu de ce. Daca in alte tari nu exista infractiunea asta, ma gandesc ca stiu aia de ce nu exista. La fel si cand vorbim despre imunitate. :p

cristiboss56 01.02.2017 14:02:28

Cred ca ordonanțele vor fi retrase :)

Comitetul Executiv Național al PSD a fost convocat joi, ora 12.00, la Palatul Parlamentului, în contextul în care Guvernul a adoptat, marți, OUG pe Justiție de modificare a Codului penal și un proiect de lege privind grațierea, transmis Parlamentului, fapt ce a generat proteste masive în stradă.

Ședința de joi a Comitetului Executiv Național al PSD este prima de după cea convocată pentru validarea de către acest for a lui Sorin Grindeanu ca prim-ministru și a membrilor Cabinetului, ca miniștri.

CristianR 01.02.2017 14:03:18

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642307)
Te-ai uitat macar pe pagina lui Capsali, fost candidat ANR ca sa vezi ca si el sustine aceleasi lucruri pe care le sustin si eu acum aici ? A votat si el PSD ?

Cândva m-am uitat pe pagina lui Capsali. N-am rezistat multă vreme, discursul lui mi-a displăcut și i-am înțeles mai bine pe cei care l-au criticat oarecum aici, pe forum, când eu mă gândeam să-l votez, la europarlamentare mi se pare.

iuliu46 01.02.2017 14:04:40

Citat:

În prealabil postat de GMihai (Post 642322)
Politia e una, jandarmii alta.

P.S. Vad acuma ca amicul Iuliu l-a votat și pe Ponta.

Vezi, Iuliu, de aia te-am intrebat daca ai copii: nu ca sa-ti țin vreo lecție de moralitate de genul "gandeste-te la copii", ci pur și simplu ca sa aflu dacă te-ai înmulțit.

Pana nu-i useristul si un pic fascist nu se lasa. Tu crezi ca partea adversa nu are si ea ingrijorarile ei ? Ca nu va priveste ca pe niste mutanti ? Dar ar trebui sa nu ne dam frau liber tuturor frustrarilor, mai ales pe un forum ortodox. :p
Eu sper sa-ti traiasca toti copiii si mai sper ca macar ei or sa invete sa pretuiasca libertatea si sa discearna adevarul de minciuna. Ca la tine e tarziu. :)

iuliu46 01.02.2017 14:07:32

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 642325)
Cândva m-am uitat pe pagina lui Capsali. N-am rezistat multă vreme, discursul lui mi-a displăcut și i-am înțeles mai bine pe cei care l-au criticat oarecum aici, pe forum, când eu mă gândeam să-l votez, la europarlamentare mi se pare.

Nici eu nu sunt 100% de acord cu el, cred ca ii sare tandara repede dar asta e alta problema. Poate era normal sa nu-l votezi. Eu l-am votat ( adica am votat ANR desi nici despre ANR nu cred ca ar fi vreo alternativa reala ci astept sa se creeze alte partide romanesti) pentru ca era singurul partid cu care as fi putut vota. Sincer am avut dubii cand MM a inceput sa spuna cum o sa blocheze el cu PNL, PSD sa ajunga la putere, dar am zis sa fiu cinstit si totusi l-am votat daca am promis. :p

iuliu46 01.02.2017 14:13:55

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 642315)
Si chiar dacă ai votat cu ei nu-o bai , e dreptul tău .
Da , poate am fost cam categoric si cam dur in exprimare si imi cer scuze .
Eu recunosc ca din 90 de pe vremea lui Câmpeanu am votat cu P.N.L si sunt si membru cotizant al partidului la filiala sector doi :)

Pe asta nu l-ai vazut pe pagina mea ?

"Pe timpuri securistii aveau nume de foioase si conifere: Gorun, Brad si asa mai departe. Acum de cand s-au taiat padurile, am ramas cu Grindeanu. Tot e bine ca nu am exportat tot materialul lemnos." :)

Eu nu am fost niciodata membru la nici un partid. M-am dus o singura data in anii 90 la PAC, am impaturit niste brosuri, m-am plictisit si am plecat. :)

CristianR 01.02.2017 14:22:11

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642327)
Nici eu nu sunt 100% de acord cu el, cred ca ii sare tandara repede dar asta e alta problema.

Că-i sare țandăra era, poate, ultima dintre probleme. Opiniile lui nu mi-au plăcut.

iuliu46 01.02.2017 14:24:25

Pai nu era normal sa nu-ti placa ? Si eu daca intru pe pagina lui Nicusor ma simt probabil cum te-ai simtit tu pe pagina lui Capsali. :)

cristiboss56 01.02.2017 14:26:18

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642328)

"Pe timpuri securistii aveau nume de foioase si conifere: Gorun, Brad si asa mai departe. Acum de cand s-au taiat padurile, am ramas cu Grindeanu. Tot e bine ca nu am exportat tot materialul lemnos." :)

Eu nu am fost niciodata membru la nici un partid. M-am dus o singura data in anii 90 la PAC, am impaturit niste brosuri, m-am plictisit si am plecat. :)

Toate cele bune si cu folos :)

Urbanophon 01.02.2017 14:28:39

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 642321)

Stai linistit ca sunt un om foarte pacifist. Sunt anti-galerii, anti-huiduit,...ce mai, un ardelean get-beget. Este doar aici un domn care ar reusi sa imi arda sigurantele daca ar afisa si fata in fata dispretul pentru romani si ratiune. Dar in rest, chiar sunt un om al pacii. :P

iuliu46 01.02.2017 14:39:02

P.S: Vad ca prevederile din OUG-ul ala cu dezincriminarea oricum intra in vigoare dupa 10 zile de la publicare. Daca or intra. Eu sper sa intre si cred ca dezincriminarea este un lucru bun. Imi cer iertare celor carora le-am mai tras cate un dos de palma dar hai sa ne oprim aici. Eu sper sa puteti privi intr-o zi lucrurile astea mai detasat si poate le veti intelege altfel.

Urbanophon 01.02.2017 14:41:30

3. Îi felicit pe cei care au reacționat prompt, în stradă, suportînd mîrlăniile experților în teoria conspirației, ale cîtorva gazetari plătiți să fie proști făcînd pe deștepții și ale unui bătrîn milițian care sugerează deschiderea focului ca măsură democratică de restabilire a ordinii.

http://adevarul.ro/news/politica/and...355/index.html

AlinB 01.02.2017 15:00:12

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 642321)

Si daca nu se intampla asa, ce faci?

Te lasi de meseria asta? :21:

AlinB 01.02.2017 15:02:01

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642323)
Nu stiu daca de tot si sincer nici nu ma intereseaza. Imi pare bine daca li s-a facut munca mai grea procurorilor si cred ca e un progres.

"Nu stiu, nu ma intereseaza dar imi pare bine si e un progres ca [insereaza aici idee aleatoare]" - asta spune tot :21:

Mi-ai distrus tot optimismul, incepusem sa cred ca-ti revii :)

Si chiar credeam ca o sa reusim sa discutam la obiect pe tema asta..

Nu am nici o problema in a-ti da dreptate daca poti sa demonstrezi ca ai, sa stii.

Nu am ore la dispozitie sa ma documentez exhaustiv vizavi de orice subiect, asa ca e posibil ca la unele capitole sa am goluri, nu am probleme in a recunoaste asta.

Dar pot si sa recunosc cand altul habar n-are despre ce vorbeste sau incearca doar sa deturneze discutia.

Citat:

E simplu de ce. Daca in alte tari nu exista infractiunea asta, ma gandesc ca stiu aia de ce nu exista. La fel si cand vorbim despre imunitate. :p
Pai ti-as cere sa demonstrezi ca nu exista ceva echivalent (nu e musai sa-l crezi pe jmecherila ala) dar ti-am dat o tema mult mai simpla si ai picat cu brio ;)

AlinB 01.02.2017 15:03:12

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 642325)

Pai batalia aia s-a terminat de mult, tu te-ai dus acolo in pielea goala doar cu ideile preconcepute ? :)

Stii cum se zice, dupa lupta, multi viteji se arata..

Da' oricum, a picat ..nu ca ala ar fi fost cel mai mare rau totusi..

AlinB 01.02.2017 15:09:05

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642328)

Funi, dar daca n-ai bagat si cuvantul "securist" prin postarea aia, n-ai facut nimic ;)

Citat:

Cred ca te asteptai ca pana la pranz sa fii deja pe listele pentru parlamentare doar pentru ca ai impaturit mai multe ca toti ceilalti la un loc :)

cristiboss56 01.02.2017 15:29:50

Coordonatorul Departamentului CENTENAR, secretarul de stat Daniel Șandru a demisionat din Executiv, acuzându-l pe Sorin Grindeanu că, prin aprobarea OUG privind Codurile penale, a transformat serviciul public într-unul dedicat intereselor personale ale unor politicieni cu probleme de natură penală.

"Menționez faptul că recurg la acest gest de onoare întrucât, din poziția pe care o dețineți, ați transformat serviciul public într-un serviciu dedicat intereselor personale ale unor politicieni cu probleme de natură penală, prin adoptarea de către Guvernul României a OUG privind modificarea Codurilor Penale, ceea ce contravine flagrant principiilor în care cred, fidele democrației și statului de drept", se arată în demisia lui Daniel Șandru, adresată premierului Sorin Grindeanu.

El a condus Departamentul CENTENAR în perioada 9 august 2016 - 1 februarie 2017

"Sper ca ziua de 1 Decembrie 2018, momentul aniversării Centenarului marii Uniri, să vă ofere, dle Prim-ministru, un prilej de reflecție asupra răului pe care l-ați produs acestei țări și care va fi consemnat ca atare în istoria României", a adăugat Șandru.

El a mai spus că Departamentul CENTENAR a fost înființat pentru "a celebra România, așa cum o arată deviza sa, nu pentru a o dezonora".

"Pentru activitatea desfășurată de la înființarea sa, din august 2016 și până astăzi, 1 februarie 2017, Departamentul CENTENAR a promovat concepția unei Românii sărbătorite prin modernizare și progres. Credem că o astfel de concepție este incompatibilă cu acțiunile Guvernului Grindeanu. Credem că Centenarul României unite nu poate fi întâmpinat printr-o nefericită întoarcere în timpuri lipsite de speranță și orizont și printr-o abdicare de la valoruile morale ale statului de drept", mai susține Daniel Șandru.

Alături de Daniel Șandru au mai demisionat și directorul de cabinet, Cosmin Popa, precum și consilierii Cătălina Gabriela Bulborea și Ruxandra Ivan.

iuliu46 01.02.2017 16:00:22

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 642336)
"Nu stiu, nu ma intereseaza dar imi pare bine si e un progres ca [insereaza aici idee aleatoare]" - asta spune tot :21:

Vorbeam despre gratiere mai nene. La aia m-am referit atunci cand am spus ca nu ma intereseaza si nu stiu daca va fi sau nu. Despre dezincriminarea abuzului in serviciu cred ca e un progres. E chiar asa de greu de priceput sau vrei sa gasesti motive de cearta cu orice pret ?

AlinB 01.02.2017 16:12:47

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642341)
Vorbeam despre gratiere mai nene. La aia m-am referit atunci cand am spus ca nu ma intereseaza si nu stiu daca va fi sau nu. Despre dezincriminarea abuzului in serviciu cred ca e un progres. E chiar asa de greu de priceput sau vrei sa gasesti motive de cearta cu orice pret ?

Nu e chiar total dezincriminat e mutat gardul mai departe.

Cat si cum sa vedem pentru ce se agita de fapt lumea - asta era discutia.

CristianR 01.02.2017 16:44:43

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 642337)
Pai batalia aia s-a terminat de mult, tu te-ai dus acolo in pielea goala doar cu ideile preconcepute ? :)

Stii cum se zice, dupa lupta, multi viteji se arata..

Da' oricum, a picat ..nu ca ala ar fi fost cel mai mare rau totusi..

Sigur că a fost de mult, însă de actualitate cred că e modul de a vedea lucrurile în politică, pe care Iuliu îl împărtășește în bună măsură cu Capsali. N-am intrat acolo în arenă, ci doar am asistat, să văd ce idei are, cum își alege țintele, cât de onest e cu adversarii, care sunt aceștia și care îi sunt prietenii. Îmi displace, spre exemplu, caricaturizarea numelui adversarului, care e un atac la imagine dincolo de argumente, sau poate mai ales în lipsa lor.

iuliu46 01.02.2017 16:57:09

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 642338)

Cred ca te asteptai ca pana la pranz sa fii deja pe listele pentru parlamentare doar pentru ca ai impaturit mai multe ca toti ceilalti la un loc :)

Nu m-a dat vrednicia afara din casa. M-am dus pentru ca unii din gasca in care eram atunci se duceau la astia, nu m-am dus din convingere. Acum sigur ca ar fi putut sa se simta si ei si sa ma puna presedinte in locul lui Manolescu, dar uite ca nu s-a intamplat. :)
Am fost acolo, am cascat gura o ora doua cat am impaturit nu stiu cate brosuri de alea pe care nu le-am citit nici macar eu si am plecat. :p

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 642342)
Nu e chiar total dezincriminat e mutat gardul mai departe.

Cat si cum sa vedem pentru ce se agita de fapt lumea - asta era discutia.

Ai dreptate, s-a mutat doar gardul. Dar din comoditate am scris dezincriminare, de fapt nici nu-mi dau seama daca s-a mutat in mod real gardul pentru ca aia care nu o sa intre la suma respectiva s-ar putea sa intre la nu stiu ce lezare de drepturi daca DNA isi pastreaza naravul.

Cand a fost facut DNA-ul trebuia sa se ocupe exact de cazurile cu prejudicii mari. Cum a ajuns sa se ocupe de termopane, tombole si amante, Dumnezeu stie. :p

AlinB 01.02.2017 17:06:16

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 642343)
Sigur că a fost de mult, însă de actualitate cred că e modul de a vedea lucrurile în politică, pe care Iuliu îl împărtășește în bună măsură cu Capsali. N-am intrat acolo în arenă, ci doar am asistat, să văd ce idei are, cum își alege țintele, cât de onest e cu adversarii, care sunt aceștia și care îi sunt prietenii. Îmi displace, spre exemplu, caricaturizarea numelui adversarului, care e un atac la imagine dincolo de argumente, sau poate mai ales în lipsa lor.

Am avut un conflict personal de idei cu tipul, intr-o situatie conflictuala, emotional este nivelul gradinita, nici intelectual nu straluceste ca altfel ar apela la alte argumente, pe alocuri e suburban iar spre disperarea lui MihaiG s-a inmultit binisor :)
Acum cine stie, poate nevasta mai salveaza ceva..

AlinB 01.02.2017 17:09:38

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642344)
Ai dreptate, s-a mutat doar gardul. Dar din comoditate am scris dezincriminare, de fapt nici nu-mi dau seama daca s-a mutat in mod real gardul

Pai asta s-ar fi putut discuta la obiect, sa vedem, aia care inca mai protesteaza acum chiar au pentru ce protesta, sau o fac din reflex?

Uite, poate dl. avocat ne lamureste ca e mai eficient in domeniu, cum era inainte si cum e acum, cine scapa si cu ce?

Eu am trecut in tromba prin OUG asa cum a fost adoptata si praca nu e dracul chiar asa negru desi pragul ala tot mi se pare sus si ales cam aleatoriu, fara nici o justificare clara.

Sunt afaceri pentru care si un sfert din suma aia poate sa insemne diferenta intre functionalitate si faliment.

iuliu46 01.02.2017 17:18:40

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 642346)
Pai asta s-ar fi putut discuta la obiect, sa vedem, aia care inca mai protesteaza acum chiar au pentru ce protesta, sau o fac din reflex?

Uite, poate dl. avocat ne lamureste ca e mai eficient in domeniu, cum era inainte si cum e acum, cine scapa si cu ce?

Eu am trecut in tromba prin OUG asa cum a fost adoptata si praca nu e dracul chiar asa negru desi pragul ala tot mi se pare sus si ales cam aleatoriu, fara nici o justificare clara.

Pai teoretic ar trebui sa le limiteze alora posibilitatea de a face dosare ca si-a angajat unul amanta de exemplu. In practica, daca i-au facut aluia dosar ca obtinea PSD nu stiu ce foloase necuvenite, se poate orice. Care nu intra la suma o sa intre la vatamare grava. :)

cristiboss56 01.02.2017 20:08:26

Peste 50.000 de oameni protestează, la momentul transmiterii știrii, în fața Guvernului, nemulțumiți față de adoptarea ordonanței de urgență privind modificarea Codurilor penale, au declarat surse oficiale pentru agenția de presă MEDIAFAX.

cristiboss56 01.02.2017 20:12:01

Plenul Senatului a respins miercuri procedura de urgență solicitată de Guvern pentru ordonanța de modificare a Codurilor Penale și proiectul de lege privind grațierea, astfel că proiectele vor primi raport până pe 21 februarie

Senatorul PSD Șerban Nicolae a anunțat în plenul Senatului propunerea Biroului Permanent de a respinge procedura de urgență solicitată de Guvern. Potrivit deciziei Biroului Permanent, proiectele vor primi avizele până pe data de 14 februarie, urmând ca până pe data de 21 februarie să fie întocmit raportul.

''E vorba de o materie extrem de delicată. Nu se dau grațieri colective într-o țară decât o dată la 20-30 de ani. E o chestiune care necesită o atenție deosebită. Trebuie să cântărim care sunt măsurile de reinserție pentru deținuții care vor fi eliberați, să fim siguri că aceste măsuri nun se dau cu dedicație. Să gândim un program de reinserție socială, astfel încât să nu genereze delicventă și insecuritate pentru populația României. Consider că două săptămâni, de pe 1 pe 14 este un timp foarte scpurt. Solicit colegilor să ia un termen de 60 de zile pentru această dezbatere'', a transmis senatorul USR Vlad Alexandrescu.

Același lucru a fost susținut în plenul Senatului și de reprezentanții PNL.

''Proiectul privește o măsură de clemență, destinată unor cetățeni români care execută în penitenciare pedepse privative. Prin urmare, nu suntem în stare de război. Guvernul a arătat ieri toleranță și față de cetățenii care protestează și a transformat ordonanța într-un proiect legislativ, tocmai pentru a beneficia de dezbatere în Parlament'', a spus senatorul PNL Iulia Scântei în plenul Senatului.

antoniap 01.02.2017 21:34:12

Merg in strada cu duiumul, pentru a face jocul nu stiu cui. Daca le spui ca li s-a tradat credinta, vin 20 de persoane. Abia asteapta sa zica preotul ca pacatul nu e pacat, ca il asculta imediat. Sau poate ca nu...

Sunt curioasa daca scrie cineva pe pancarta lui
,,Cerem respectarea dreptului de a ne apara credinta ortodoxa"

https://www.petitieonline.com/cerem_...dinta_ortodoxa

Copacel 01.02.2017 21:50:49

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 642360)
,,Cerem respectarea dreptului de a ne apara credinta ortodoxa"

Buna Antonia,
Dumnezeu ne-a lasat la indemana Biblia , Cele 7 Laude Zilnici si o biserica plina de sfintii.Tu esti singura care decide daca vrea sa-si apara credinta sau nu.
Iar cea mai buna aparare a credintei este practicarea ei si nu petitii online pe care nimeni nu le citeste.
Noapte buna Antonia, Amiiiin.

cristiboss56 01.02.2017 22:00:43

Peste 100.000 de oameni protestează, la momentul transmiterii știrii, în fața Guvernului, nemulțumiți față de adoptarea ordonanței de urgență privind modificarea Codurilor penale, au declarat surse oficiale pentru agenția de presă MEDIAFAX.

cristiboss56 01.02.2017 22:03:16

Peste 15.000 de persoane s-au adunat în centrul Timișoarei, protestând față de deciziile Guvernului privind legile Justiției, între ei și studenți ai facultăților din oraș, iar la Iași sunt peste 10.000 de oameni în stradă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Update 21:37 Incidente la mitingul din Piața Unirii din Iași: Protestatarii au aruncat cu fumigene

Incidente în Piața Unirii din Iași unde protestatarii au aruncat două fumigene în mulțime, la miting participând peste 10.000 de oameni.

Potrivit unor surse, fumigenele au fost aruncate în zona în care se aflau câțiva membri ai galeriilor sportive.

La protestul de la Iași participă peste 10.000 de oameni, aceștia scandând împotriva Guvernului. Protestatarii contestă decizia Executivului de a adopta modificări la Codurile Penale.

15.000 de oameni protestează, miercuri seara, pe străzile din Sibiu, cerând demisia Guvernului și alegeri anticipate, iar la Cluj-Napoca sunt peste 20.000 de protestatari în stradă, care cer abrogarea OUG privind modificarea Codurilor Penale, blocând circulația.

Peste 15.000 de oameni scandează pe marile bulevarde din Sibiu, coloana de protestatari fiind de peste 4 kilometri, aceștia cerând în stradă demisia Guvernului și alegeri anticipate. 1.000 de oameni sunt în stradă la Târgu Mureș, în timp ce la Brașov protestează circa 3.500 de persoane.

Update 21:04

La Botașani 500 de oameni protestează față de deciziile Guvernului privind legile Justiției

1000 de oameni protesetează la Târgu-Mureș.

Update 21:00 Peste 50.000 de oameni protestează la Sibiu, Cluj și Iași. Circulație blocată pe marile bulevarde

15.000 de oameni protestează, miercuri seara, pe străzile din Sibiu, cerând demisia Guvernului și alegeri anticipate, iar la Cluj-Napoca sunt peste 20.000 de protestatari în stradă, care cer abrogarea OUG privind modificarea Codurilor Penale, blocând circulația.

Peste 15.000 de oameni scandează pe marile bulevarde din Sibiu, coloana de protestatari fiind de peste 4 kilometri, aceștia cerând în stradă demisia Guvernului și alegeri anticipate.

Protestatarii ocupă, la ora transmiterii acestei știri, două dintre cele mai mari bulevarde ale Sibiului, circulația fiind blocată.

Oamenii scandează „La închisoare, nu la guvernare”, „București, nu uita, Sibiu-i de partea ta”, „Pentru voi, pentru voi, înghețăm pentru voi”, „Ieșiți din casă dacă vă pasă”.

simpllu 01.02.2017 22:20:34

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 642360)
,,Cerem respectarea dreptului de a ne apara credinta ortodoxa"[/url]

...)) Creștinii cu pancarte în mână protestând pe motive religioase, sunt de tot râsul. Pe lângă faptul că nu așa se rezolvă prroblemele, mai și smintesc pe alții.

cristiboss56 01.02.2017 22:35:27

Ambasadele Belgiei, Canadei, Franței, Germaniei, Olandei și Statelor Unite ale Americii își exprima "profunda îngrijorare" cu privire la acțiunile Guvernului din noaptea de 31 ianuarie, avertizând că au dus la subminarea progreselor înregistrate în România în lupta împotriva corupției.

''Noi, partenerii și aliații internaționali ai României, ne exprimăm profunda îngrijorare cu privire la acțiunile Guvernului României din noaptea de 31 ianuarie 2017, care au subminat progresele înregistrate în ultimii zece ani de România în privința statului de drept și în lupta împotriva corupției", se arată intr-un comunicat semnat de Ambasadele Belgiei, Canadei, Franței, Germaniei, Olandei și Statelor Unite ale Americii.

Decizia Guvernului contravine înțelepciunii colective a întregii comunități judiciare și a statului de drept și nu poate decât să submineze reputația Romaniei, susțin statele semnatare.

"Acest act, ce contravine înțelepciunii colective a întregii comunități judiciare și a statului de drept, unor elemente credibile ale societății civile și îngrijorării demonstrate de cetățenii români în ultimele două săptămâni, nu poate decât să submineze reputația României în rândul comunității internaționale și riscă să afecteze parteneriatele bazate pe valori comune, inerente principiilor conducătoare ale UE și NATO", mai avertizează ambasadele.

DragosP 01.02.2017 22:45:06

Domnu' Cristi, în calitate de activist pnl, de ce nu te-ai agitat și când minunatul tefelist Cioloș a modificat tot pe șestache, tot cu oug, tot fără consultări, codul penal anul trecut?
Sunt doar curios...

simpllu 01.02.2017 22:47:27

Au început bătăliile. :(

iuliu46 01.02.2017 23:12:27

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 642372)
Ambasadele Belgiei, Canadei, Franței, Germaniei, Olandei și Statelor Unite ale Americii își exprima "profunda îngrijorare"...

Eu cand v-am spus ca parca PSD e condus de Iohannis, asa de prost actioneaza. Ii si vezi acum cum stau batosi si le spun alora ca nu e treaba lor. :71:

Singurii care au de castigat din scandalul asta sunt aia care au pierdut alegerile cu brio - cred ca i-a revenit lui Ciolos sangele in obraji si se pregateste pe margine sa intre iar in teren. Plus procurorii, care pana mai ieri erau pusi la colt dupa dezvaluirile lui Ghita, dar astazi apara statul de drept alaturi de securisti, useristi si ambasadori. :71:

In plus ordonanta aia era oricum o frectie la un picior de lemn. Rar vezi asa ceva, un partid care sa-si dea singur foc la valiza.

cristiboss56 01.02.2017 23:43:08

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 642373)
Domnu' Cristi, în calitate de activist pnl, de ce nu te-ai agitat și când minunatul tefelist Cioloș a modificat tot pe șestache, tot cu oug, tot fără consultări, codul penal anul trecut?
Sunt doar curios...

Sunt membru , nu activist :)

Sincer , pe acest Ciolos nu l-am considerat niciodată din familia noastră liberală, inclusiv acel guvern provizoriu .
Oricum nu a făcut gafe de genul celor de acum si nici proteste n-au fost precum cele prezente .
Si nu in ultimul rând, acum e vorba de PSD inamicul nr.1 :)

cristiboss56 01.02.2017 23:44:46

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642376)
Eu cand v-am spus ca parca PSD e condus de Iohannis, asa de prost actioneaza. Ii si vezi acum cum stau batosi si le spun alora ca nu e treaba lor. :71:

Singurii care au de castigat din scandalul asta sunt aia care au pierdut alegerile cu brio - cred ca i-a revenit lui Ciolos sangele in obraji si se pregateste pe margine sa intre iar in teren. Plus procurorii, care pana mai ieri erau pusi la colt dupa dezvaluirile lui Ghita, dar astazi apara statul de drept alaturi de securisti, useristi si ambasadori. :71:

In plus ordonanta aia era oricum o frectie la un picior de lemn. Rar vezi asa ceva, un partid care sa-si dea singur foc la valiza.

Adio cu acest Ciolos !

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:33:21.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.