![]() |
Dar ce-ti mai trebuie rugaciuni, tie care la numai 7 ani te-ai invrednicit de ceva la care calugarii ravnesc, uneori, o viata intreaga ? Tu, care la 7 ani ai vazut Lumina Necreata ?!
|
Citat:
|
Citat:
Mila Ta Doamne, mă va urma, în toate zilele vieții mele... Citat:
Nu suntem ei, dar trebuie să-i imităm, să-i avem exemple, să-i urmăm, să le călcăm pe urme, ce minunat... Citat:
Ce se întâmplă cu tine? Și conform Sfântului Simeon Noul Teolog, un om, de dimineața până seara, poate ajunge să vadă Lumina Necreată, prin pocăință și zdrobirea lăuntrică a sufletului. Citește pe Sfântul Simeon Noul Teolog... e minunat... Și mai ales, nu să vedem Lumina Necreată, sau Luminarea, să fie cea după care să alergăm cu toții, ci după Îndumnezeire... Acolo-i greu de ajuns... Dacă ajungem... Citat:
Ce este a vorbi mult și prost, sau mult și bine? Ce este a vorbi puțin, reținut și prost sau puțin, reținut și bine? Cine dă definiția? Ce este definiția? Ce se poate defini și ce nu? Cum vedem, cum înțelegem, dacă ce facem, ce gândim, ce vorbim, e bine sau nu? Prin ce? De ce? Cu ce scop? Ce vom face? Of... Esență, taină, virtute... Multe... Of... Doamne miluiește... |
Citat:
Si mult haz... :1: |
Si tu, Emiliane, ai avut la 7 ani pocainta si zdrobirea launtrica a sufletului, cum zice Sf. Simeon ?!
|
Ooo ! Ce minunat ești, căutătorule ! :)
Și eu sunt un micuț poet, dar să vezi și să faci poezie unde nu e, asta-i mare virtute ! Mai întrecut cu mult, frățioare ! :) Slavă Ție, Doamne, slavă Ție ! Citat:
Miluiește-mă cu rugăciunile tale, frățior căutător... |
Citat:
Citat:
este sa-ti conduci barcutza pana la sfarsit.Atata tot.De restul se ocupa Domnul. |
Citat:
|
Citat:
In ce context mai exact? Ca de pocaina clar, se pare ca nu poate fi vorba. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:05:38. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.