Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
(Post 658933)
Eu cand am spus: aici Catalin a mintit, e 100% sigur.
Nu trebuie sa mai existe nicio indoiala pentru nimeni.
|
Asta e de tot rasul, nu-ti dai seama cat e de penibil ce spui, vrei sa te credem pe cuvant. Arati doar ca ai o mandrie uriasa, unii laici numesc asta narcisism. Dimpotriva, ai aratat ca nu ai cuvant, minti cu nonsalanta si apoi acuzi pe altii ca mint, dupa ce sucesti vorbele. Trebuie verificat de cateva ori cand spui ceva, pentru ca nu spui aproape niciodata adevarul.
Citat:
(Post 658933)
Daca iti dau ceea ce ceri, vei recunoaste ca magariile pe care le-ai emis mai sus, la adresa mea, sunt doar un semn neputintei si ignorantei tale, si iti vei cere scuze pentru ele?
|
Eu am ales, atent, cele mai blande cuvinte pentru tine, dupa ce ai facut acelasi lucru de trei ori. Faptul ca tu ai dovedit ca esti mincinos si fara scupule nu are legatura ce ceva din exterior, tu ai mintit aici, pe fata. Aia e ceva in plus, sa vedem daca penticostalii sustin ce sustii si tu. In privinta limbilor straine nu ai ce sa dai, e evident care e adevarul, desi tu sustii ca penticostalii vorbesc in limbi ale popoarelor, mintind.
Citat:
(Post 658933)
Ai afirmat in repetate randuri ca eu as fi pretins ca "vorbirea in limbi este DOAR rugaciune".
Aste este o minciuna sfruntata din partea ta.
Nicaieri si niciodata eu nu am afirmat asa ceva.
|
Esti doar un mincinos fara scrupule, asa cum ai facut si prima data. Am zis ca trec cu vederea ca sustii altceva si ti-ai schimbat opinia, nici macar nu ti-am spus ca ai mintit. Dar, culmea, tot tu ma acuzi de minciuna, desi eu m-am purtat elegant cu tine, cu toate ca m-ai mai acuzat de doua ori in mod la fel de fals. Culmea e ca m-ai ironizat si jignit prima data, cand am spus ca vorbirea in limbi este si profetie si apoi ma acuzi tot pe mine de minciuna. Pe langa comicul situatiei, ce om face asta, arati ca esti fara scrupule si caracter. Nu mai intoarce vorbele cum vrei, ti-am spus ca nu ai spus "doar", pentur ca nu er avorba de nicio alta optiune, doar eu am spus doar. Nu spune nimeni ca oaia are doar patru picioare. Ai sustinut negru pe alb, in fiecare mesaj, ca vorbirea in limbi este rugaciune, jignindu-ma cand am spus ca este si proorocie. Exact la fel ai facut si cu vorbirea in limbi straine, dupa ce ne-am contrazis cateva luni. De acum incolo e evident ca nu mai am ce discuta cu tine, dupa ce se termina discutiile acestea.