Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Teologie si Stiinta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5039)
-   -   Teoria Evoluționistă se desființează (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16873)

iuliu46 20.04.2015 16:05:59

Citat:

În prealabil postat de Barsaumas (Post 588529)
A fost "sinucis", ca sa nu trancane prea mult.

Nu stiu daca s-a sau a fost sinucis. :)

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 588544)
Am o intrebare.

De ce, dupa ce argumentele unui om au fost demonstrate ca sunt gresite, dupa ce a fost aratat ca este paralel cu stiinta, ca are doctoratul de la o universitate fantoma cu sediul intr-o casuta de 20 de m2, care are in cazier si infractiuni de spalare de bani, mai exista oameni care il sustin din toata inima?

E o dilema pentru mine.

O sa-ti raspund numai la ultima parte a intrebarii. Ca sa nu se transforme dilema ta intr-o trilema. :)
Pentru ca am propriul creier, eu pot cantari lucrurile si pot ajunge la concluzia ca in dosarul Valiza de exemplu, lui Becali i s-a facut o mare nedreptate. Altii gata, aud la TV ca e corupt -> e corupt. La fel stau lucrurile si in cazul lui Hovind.

abaaaabbbb63 20.04.2015 16:45:37

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 588549)
Nu stiu daca s-a sau a fost sinucis. :)

O sa-ti raspund numai la ultima parte a intrebarii. Ca sa nu se transforme dilema ta intr-o trilema. :)
Pentru ca am propriul creier, eu pot cantari lucrurile si pot ajunge la concluzia ca in dosarul Valiza de exemplu, lui Becali i s-a facut o mare nedreptate. Altii gata, aud la TV ca e corupt -> e corupt. La fel stau lucrurile si in cazul lui Hovind.

Sa zicem ca a fost pedepsit pe nedrept, desi la sumele alea... greu gresesti.

Nici Becali n-a fost cuminte. Acum poate s-a cumintit.

Dar cand se stie ca Hovind este un fals profesor de... ce zice el ca e, atunci de ce il mai urmeaza lumea? Din nestiinta sau comoditate?

GMihai 20.04.2015 17:01:48

Din prostie.

iuliu46 20.04.2015 17:04:53

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 588557)
Sa zicem ca a fost pedepsit pe nedrept, desi la sumele alea... greu gresesti.

Nici Becali n-a fost cuminte. Acum poate s-a cumintit.

Dar cand se stie ca Hovind este un fals profesor de... ce zice el ca e, atunci de ce il mai urmeaza lumea? Din nestiinta sau comoditate?

Un fals profesor de... ce ? Ce a spus ca e vreun academician sau ce ? A spus ca a predat la nivel de liceu. Sigur, nu or fi fost cine stie ce licee da nu s-a laudat cu asta, a spus omul ce a facut in viata. Nu a zis : credeti-ma pe mine, nu pe ala de la Berkeley.Eu stiu ce vorbesc, am predat la liceu, ala habar nu are. :1:

iuliu46 20.04.2015 17:08:04

Adica gata, daca unul e cine stie ce profesor universitar asta inseamna ca nu bate campii si nu o sa-ti bage in cap credintele sectei lui formate din profesori universitari. Din punctul asta de vedere Einstein era un terchea berchea, cred ca l-au dat si afara din facultate sau oricum s-a lasat el. Mai tarziu s-a dus iar dar nu prea dadea pe la cursuri si a trecut ca gasca prin apa. :71:

GMihai 20.04.2015 17:14:40

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 588561)
Adica gata, daca unul e cine stie ce profesor universitar asta inseamna ca nu bate campii si nu o sa-ti bage in cap credintele sectei lui formate din profesori universitari.

Ba se poate foarte bine să fie cum zici tu. Poate să fie și doctor, a se vedea unul de pe la noi, fuse și prim-ministru.....

Problema e câtă credibilitate are unul care se dă profesor și constatăm că nu este, așa ca în cazul lui Hovind. Pentru că în lumea în care învățământul mai are un oarecare nivel (mă refer la secțiunea transversală, nu la nivelele superioare) un om cu pregătirea lui Howvind nu ar fi considerat calificat să predea la nivel de liceu.

iuliu46 20.04.2015 17:23:25

V-ati prostit toti. Nu e calificat sa predea la nivel de liceu.
Uite ca totusi a facut-o. Cum iti explici asta ? :71:

iuliu46 20.04.2015 17:45:30

Uite aici - lucruri 100% adevarate :

https://www.youtube.com/watch?v=JMCgetHCbtY

Ce conteaza ca le spune unul care nu are diploma de "la stat", in timp ce aia destepti bat toti campii cu apendicele si cu picioarele balenei care s-au topit ?

https://pressroom.usc.edu/whale-sex-...l-in-the-hips/

GMihai 20.04.2015 17:58:00

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 588564)
V-ati prostit toti. Nu e calificat sa predea la nivel de liceu.
Uite ca totusi a facut-o. Cum iti explici asta ? :71:

Am mai scris..... din prostie. Prostia celor care l-au lasat, și prostia celor care și-au lăsat copii să fie dăscăliți de el.

Uite, tu dacă ai afla că profesorul de religie al copilului tău susține cele de mai jos, pe care le susține Hovind, ce ai face ?

His creationist presentations have asserted that creationism is not taught in public schools due to a New World Order conspiracy" involving Ted Turner and Jane Fonda, the British Royal Family, the State of Israel, the American Civil Liberties Union, US government officials, business leaders, and social activists. In May 1999, he claimed "the implementation of the NWO's world-domination plan was May 5, 2000."

Hovind has several conspiracy theories about the U.S. government. He claims that the cyanide-releasing compound laetrile is a "cancer cure" and argues that the US government is conspiring to suppress a cure for cancer. On his radio program, he has claimed that the U.S. government was behind the 9/11 attacks, killing nearly 3,000 people and that a "lot of folks were told not to come to work." He also claims the Oklahoma City bombing was carried out by the government. Regarding UFOs, Hovind recommends books by conspiracy theorists who believe "some UFO's are U.S. Government experiments with electrogravitic propulsion as opposed to jet propulsion, while others are Satanic apparitions."

As part of his "one world government" conspiracy theory, Hovind claimed that the North American Free Trade Agreement (NAFTA), HIV, West Nile virus, Gulf war syndrome, chronic fatigue syndrome, multiple sclerosis, Wegener's disease, Parkinson's disease, Crohn's colitis, Type I diabetes, and collagen-vascular diseases such as rheumatoid arthritis and Alzheimer's were all engineered by "the money masters and governments of the world" for the purpose of global economic domination. Hovind claims "Satan has been using the great pyramid as his symbol for the New World Order"[105] and that "the Great Pyramid could have been built by Adam's relatives". He claims that the United States government is secretly plotting to implant an "electronic ID" microchip in the body of every US citizen, which is the Mark of the Beast.

Hovind claims that there is a government plot to add barcodes with a magnetic strip to dollar bills in order to track money. Hovind is opposed to democracy, saying: "democracy is evil and contrary to God's law".

iuliu46 20.04.2015 20:25:52

Despre evrei nu a spus nimic ? :71:

Deci e un om rau ca nu gandeste liber ca noi care ne informam din mainstream si crede in NWO sau nu crede ca aia cu cutite au daramat turnurile. Sau crede ca Ted Turner e un om rau in loc sa isi dea seama ca ne vrea binele.
Sau crede cum au crezut si parintii fondatori ai SUA ca democratia e un lucru rau si contrar vointei divine. Rusine ! Ar trebui trimis la reeducare. Macar sa-l puna sa se uite la Ancient Aliens pana intelege ca OZN-urile nu sunt aparate secrete sau manifestari satanice, ci sunt fratii nostri din alte sisteme solare. :71:

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:40:04.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.