Igor_Paslusnik |
31.07.2016 22:16:14 |
Citat:
În prealabil postat de AlinB
(Post 627294)
Pai mai besica, ai putea sa taci, asta ar fi cel mai bun lucru care chiar poti sa-l faci.
|
Aș putea, măi furnică, dar prea mulți tăcuți sunt, nu că n-ar fi bine, dar dacă Domnul mă lasă să vorbesc, așa după puterea și măsura ce mi-o dă și îmi spune să mărturisesc pentru El, înaintea oamenilor, ca să mărturisească și El pentru mine, înaintea Tatălui, atunci eu vreau să vorbesc, să-L mărturisesc, prin cuvinte, prin haine, prin mers, cum spune Sfântul Ioan Gură de Aur, prin gesturi, prin privire, prin tot ce facem, zi de zi, pururea lauda Domnului, în gurile noastre, să-l mărturisim în psalmi, în cântări, în laude, nu numai cu vocea (fără instrumente, că Apostolii n-au avut instrumente, cum au ereticii "franco-latini" și neo-protestanți penticostali, baptiști, adventiști și alții) ci cu toată viața noastră, cât de mult putem. "Cu glasul meu către Domnul am strigat, cu glasul meu către Domnul m-am rugat", spune Psalmistul. În mulțumire lui Dumnezeu, vreau să mărturisesc pe Domnul, dragostea mea cea mare Domnul, vreau să înmulțesc dragostea-n Domnul... ce pot să fac, în pururea micimea mea cea mare.
Citat:
În prealabil postat de GMihai
(Post 627295)
Emiliane, cand o sa invii primul mort, sau o sa potolesti o furtuna pe Bega, sa revii si sa ne impartasesti si noua ca ai ajuns asemenea lui Hristos.
|
Puțin credinciosule, să mustre Domnul cu smerenie, necredința ta... Și sminteala ce-o sădești mereu tuturor. Și să ne ierte.
|