![]() |
Citat:
Ma iertati, dar am impresia ca discutam zadarnic . Mai observ ca de la postare la postare intrati in alte si alte lucruri , prin rastalmacirea spuselor mele, care conduc la discutii interminabile pt. limitele forumului . A discuta , de exemplu, care este fiinta lui Dumnezeu si cum poate ajunge omul asemenea lui Dumnezeu , dupa duh (EXACT CUM AM SI SCRIS) si nu dupa fiinta , sunt lucruri elaborate de dogmatica si este dificil sa continuam astfel . Eu insa va multumesc pt. dialogul de pina acum si va doresc nevointa rodnica pe drumul ortodoxiei ! Ma retrag rugindu-va ca inafara de parerile personale sa lecturati macar Canonul Sf. Andrei Criteanul , asa la repezeala si apoi puteti incerca si lucruri mai elaborate . O seara cu pace adevarata ! |
Fratilor, unde DRAGOSTE nu e, nimic nu este!
Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește. Dragostea nu se poartă cu necuviință, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândește răul. Dragostea nu cade niciodată. |
Citat:
Cum ramane cu aplicarea : http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15661 |
Citat:
|
Citat:
Pacat totusi ca nu a inteles ca noi nu suntem la concurs, ci doar vorbim, ne sfatuim. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
ps (off topic): Dar eu ma intreb un T-Rex sau un megalodon ce mancau atunci? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:37:37. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.