![]() |
Citat:
|
tricesimusseptimus tie iti scapa ceva :in Biblie spune ca Isus a fost "in duhul".A merge in duhul cred ca te gandesti si tu ca e o diferenta fata de a merge in trup.Nu stim cat a stat Isus :in inchisoare" dar tot in duhul putea foarte bine sa fie dupa ce a fost in inchisoare in rai.Exista o posibilitate.Unde mai pui ca tu mai vorbesti de timp: "astazi".Tu crezi ca mai exista asemenea etaloane acolo?Moise spune intr-un psalm ca o mie de ani pentru Dumnezeu este ca o zi si o zi ca o mie de ani.Isus putea fi "in inchisoare" si in rai(intr-un fel spus ,a se intelege si cer etc.)in aceeasi zi.Trebuie sa admiti si posibilitatea aceasta.Este o posibilitate.Noi acuma de asta ni se pare iesit din comun,pentru ca vorbim despre lucruri de care nu stim,dar asta nu inseamna ca nu pot fi adevarate.
|
Citat:
Neavand indreptarul Sfintei Traditii va rataciti neputand sa intelegeti Scriptura in duh ci doar in litera (rational) iar ,,litera ucide, duhul face viu,,. |
Si acuma tricesimusseptimus tu vorbesti de logica.Tu trebuie sa te mai uiti pe raspunsul pe care mi-ai dat la intrebarea ulterioara si in acest caz sa te intrebi daca are logica sau nu ceea ce spui.
|
Citat:
|
Citat:
|
tricesimusseptimus am sa iti mai spun o intrebare.I-am pus-o si lui Condor dar nu am primit un raspuns cu argumente biblice:
Cum vor fi judecati\pedepsiti dupa faptele lor cei pacatosi,daca pedeapsa lor este aceeasi:disparitia/moartea pentru totdeauna?Vad ca m-ai contrazis cand am vorbit despre "moarte rapida".Eu asa am inteles de la voi,ca dupa judecata are loc moartea a doua,adica moartea pentru totdeauna si nu vesnica a celor pacatosi. Astept clarificari biblice si logice(asta daca sunt,ca daca nu sunt nu iti cer sa le inventezi). |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
La cât de prolific ești în întrebări o să am la ce răspunde mâine dimineață... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:04:28. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.