![]() |
Citat:
|
Adevarul este ca atitudinea domnului Dragomir, care va numeste "idolatrii ai Cartii", mi s-a parut exagerata pana am realizat, din ultimele dumneavoastra postari, ca are dreptate, deoarece pentru dumneavoastra orice nu este cuprins in Biblie este automat impotriva Bibliei, ceea ce este o eroare impotriva logicii fundamentale, ca sa nu mai spun impotriva Adevarului si a Bisericii.
Iar in ceea ce priveste denominatiile protestante, nu va mai ascundeti dupa deget, diferentele de teologie, de cristologie, de soteriologie dintre ele sunt atat de adanci, incat Schisma catolico- ortodoxa pare o gluma. |
Citat:
|
Citat:
|
Cred ca ati cam incurcat borcanele. Pana la urma e buna si cartea, ca sa zic asa, mai ales o carte de istoria Bisericii.
Filioque la sinodul intai ecumenic, convocat de Constantin cel Mare ? Sa-mi fie cu iertaciune, poate ar fi bine sa vorbim doar atunci cand stim despre ce vorbim.... ca altfel chiar dam motive NP sa ne acuze de nestiinta. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Aceasta formula a aparut sute de ani mai tarziu. |
Citat:
Așa se scrie istoria ! |
Atât de mult v-ați dorit să ne demonstrați că NP n-au nimic comun cu bisericile istorice, că ați ajuns să vă demonstrați vouă înșivă diferențele ireconciliabile dintre voi... Trist...
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:16:20. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.