Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Preot trecut la sectari? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10745)

Doriana 26.09.2010 15:39:42

Citat:

În prealabil postat de dobrin7m (Post 291913)
In sanul vostru al protestantilor, de atatea ori v-ati impartit, nesocotind pe cei dintai protestanti ai vorstri incat nu mai aveti deloc credinta in cinstirea parintilor vostrii trupesti si spirituali , darmite nepotii vostrii.

Nu se cuvine celui dintai pacatos sa judece aceste lucruri. :58:

tricesimusquintus 26.09.2010 15:41:24

Citat:

În prealabil postat de bmd (Post 291909)
Cu riscul de a fi banat: nene pe matale nu te duce capul?! Pai n-a spus Iisus: "cine nu va bea singele Meu...."?

Cu riscul de a fi crezut: nene, eu ți-am dat referințele biblice, matale de ce nu vrei?

tricesimusquintus 26.09.2010 15:45:16

Citat:

În prealabil postat de dobrin7m (Post 291913)
Invitatia ramane valabila: vizitati Sfantul Munte
sau nu va lasa Belzebut

Nu mă lasă punga. Dar pe dvs. cine nu vă lasă? Nu rostiți cuvântul, sar putea să fiți banată.:65:

dobrin7m 26.09.2010 15:53:12

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 291919)
Nu mă lasă punga. Dar pe dvs. cine nu vă lasă? Nu rostiți cuvântul, sar putea să fiți banată.:65:

Mie nu imi sta nimic in cale daca vreau sa aflu adevarul. M-am dus pana la Ouranopolis, sa vad tot ce se poate vedea de o umila femeie ca mine.
Dv barbat fiind, puteti merge pana in mijlocul manastirii Xiropotamu din Sfantul Munte sa vedeti cu ochii dvs bucata din Sfanta Cruce.
Dar atunci cand te arde rau al rau, gasesti scuze de tot felul.

Apropo: avion timisoara thessaloniki 40 euro - low cost. Autocar aeroport Ouranopolis - 20 euro; feribot Ouranopolis - Sfantul Munte 20 euro. Transport in Sfantul Munte pana la manastire - 2 euro, acolo cazare in manastire cu primirea cuvenita pentru un umil crestin dornic de multa invatatura.

tricesimusquintus 26.09.2010 15:56:23

Citat:

În prealabil postat de dobrin7m (Post 291922)
Mie nu imi sta nimic in cale daca vreau sa aflu adevarul. M-am dus pana la Ouranopolis, sa vad tot ce se poate vedea de o umila femeie ca mine.
Dv barbat fiind, puteti merge pana in mijlocul manastirii Xiropotamu din Sfantul Munte sa vedeti cu ochii dvs bucata din Sfanta Cruce.
Dar atunci cand te arde rau al rau, gasesti scuze de tot felul.

Apropo: avion timisoara thessaloniki 40 euro - low cost. Autocar aeroport Ouranopolis - 20 euro; feribot Ouranopolis - Sfantul Munte 20 euro. Transport in Sfantul Munte pana la manastire - 2 euro, acolo cazare in manastire cu primirea cuvenita pentru un umil crestin dornic de multa invatatura.

Mulțumesc pentru informații, o să mai reflectez. Deocamdată rămân cu mănăstirile din Bucovina.

octavian_cde 26.09.2010 15:57:53

Citat:

În prealabil postat de bmd (Post 291909)
Cu riscul de a fi banat: nene pe matale nu te duce capul?! Pai n-a spus Iisus: "cine nu va bea singele Meu...."?

Deci dumneavoastra credeti ca apostolii au baut sange? Ma faceti sa rad :)
Ortodocsii ingurgiteaza sange? Nu vedeti ce vrea sa spuna Mantuitorul?

bmd 26.09.2010 16:58:41

Bai poc(an)itilor...

pina acum am facut iubire de frate de acum pun mina pe bici. Aveti mare grije ce spuneti la primul mesaj in care blasfemiati (voi sinteti oruicum o blasfemie prin finta voastra) o sa cer banarea voastra si am sa o primesc pentru ca nu cred ca administratorului acestui Site ii plac blasfemiile!
De ce nu stati voi intre voi, blajmajiti limbile voastre, faceti orgiile sexuale care va plac si asteptati intre voi sa va mintuiasca Tangalache?

tricesimusquintus 26.09.2010 17:26:54

Citat:

În prealabil postat de bmd (Post 291940)
pina acum am facut iubire de frate de acum pun mina pe bici. Aveti mare grije ce spuneti la primul mesaj in care blasfemiati (voi sinteti oruicum o blasfemie prin finta voastra) o sa cer banarea voastra si am sa o primesc pentru ca nu cred ca administratorului acestui Site ii plac blasfemiile!
De ce nu stati voi intre voi, blajmajiti limbile voastre, faceti orgiile sexuale care va plac si asteptati intre voi sa va mintuiasca Tangalache?

Pe bici are dreptul să pună mâna doar Hristos, deci dacă vrei să devii un hristos mincinos, go ahead! Cât despre Tangalache, cine face faptele lui se devoalează singur Apoc.12,10. Ai văzut că ține figura cu pârâtul pe neverificate la admin...
Cât despre tine, eu deja te consider banat pentru jignirile ce le-ai proferat doar în ultima postare

Doriana 26.09.2010 17:34:24

Citat:

În prealabil postat de bmd (Post 291940)

Tu sigur esti intelectual?

bmd 26.09.2010 17:59:11

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 291956)
Tu sigur esti intelectual?

Nu eu sint sofer, are vreo importanta?

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:38:14.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.