![]() |
Citat:
|
" Inchizitia "
Citat:
|
Citat:
Dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i ridic in slavi poezia necrestina. E plin pamantul de arta necrestina. Cui ii foloseste? Un crestin nu ar trebui sa aiba ochi pt asa ceva. |
Citat:
|
Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-l ierte!
In alta ordine de idei, Anna, daca e dupa tine, punem pe foc tot ce nu e literatura religioasa pentru ca e distrugatoare de suflet??! :( Nu ne vom mai lasa copiii la scoala pentru ca acolo invata fizica, matematica si chimie si asta nu-l ajuta la mantuire? Tu iti dai seama cat de grava este semnificatia celor scrise de tine? Nu poti concepe ca neuronii / creierul cu circumvolutiuni / inteligenta sunt tot daruri ale lui Dumnezeu pentru om? Daca ne-ar fi vrut debili si anosti ne-ar fi facut asa, te asigur!! Poezia lui Valeriu Gafencu este frumoasa, a lui Radu Gyr e inaltatoare iar a lui Paunescu intruneste ambele calitati in opinia mea. In afara de aspectul profund moralizator si a rimei puerile, poezia Sf. Ioan Iacob Hozevitul nu are valente lirice deosebite. Faptul ca tu ii acorzi o valoare artistica iesita din comun, tine de structura ta interioara si, evident, de preferintele tale, insa oamenii de litere n-ar vedea vreo sclipire in acest text. De ce cred oare unii ca trairea ortodoxiei inseamna distrugerea a tot ce nu se incadreaza in patul procustian al Sfintilor Parinti? :confused: |
Citat:
Am postat-o pt ca spune ADEVARUL. Un artist poarta o responsabilitate imensa pt ceea ce scrie. Dar majoritatea nu se ridica la inaltimea acestei responsabilitati morale. |
Citat:
|
Crestineste, este normal sa te rogi pentru el, si pentru el ca dealtfel pentru toti cei ce se afla in durere, in necazuri sau in neputinta de a mai putea face ceva pentru viata lui intr-al 12-lea ceas...........
Sau, asa cum spune Daniel, si pentru toti cei ce-au murit in ziua aceasta. Pentru ca toti am fi acelasi lut fara de viata de n-ar fi fost Duhul lui Dumnezeu! Dar de aici si pana a idealiza un semen al meu care se inchina imaginii proprii din oglinda, e-o cale atat de lunga........ |
Vin . . . sarbatorile . . .
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:17:34. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.