Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Despre viclenia sectantilor (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11810)

Geony 12.01.2011 20:35:12

Citat:

În prealabil postat de macsim (Post 322647)
Intrebati-va preotul ... Nu vreau eu sa va dau invataturi eretice ...

Si, rugati-l sa va spuna adevarul ...

De ce sa nu-i raspunzi, poate il atragi la ratacirea ta? hai, nu pierde ocazia...

Danut7 12.01.2011 20:37:43

Citat:

În prealabil postat de Iosif77 (Post 322630)
Pentru ca Biserica Ortodoxa sa-si indeplineasca misiunea ei in lume.
Si celelalte biserici la fel.

Tu trebuie Danut sa incepi sa daruiesti primul in biserica ta si apoi sa-i inveti si pe prietenii tai.
Preotul nu se va supara.

Ce legatura are datu banului in Biserica(in care cine vrea da,cine nu, nu, si fiecare da cat vrea) cu impunerea unei dari de minimum 10% la voi?De ce sustii cauza acestei "taxe" impuse.. Asta era intrebarea..

macsim 12.01.2011 20:39:56

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 322656)
Ce legatura are datu banului in Biserica(in care cine vrea da,cine nu, nu, si fiecare da cat vrea) cu impunerea unei dari de minimum 10% la voi?De ce sustii cauza acestei "taxe" impuse.. Asta era intrebarea..

"Aduceți toate zeciuielile la vistierie și să fie merinde în casa Mea și puneți-Mă și pe Mine la încercare", zice Domnul Savaot, "și veți vedea că vai deschide, la dorința voastră, stăvilarele cerului și voi vărsa din belșug binecuvântarea, spre binele vostru. " - Maleahi 3:10 Biblia ortodoxa

Uite cine si ce impune ... De ce nu Il luati si pe Dumnezeu la rost ca indrazneste sa va contrazica??? Iata de ce isi dau zeciuiala ereticii de sectanti .. pentru ca Domnul are indrazneala sa le-o ceara!!!

Geony 12.01.2011 20:42:55

Citat:

În prealabil postat de Iosif77 (Post 322622)
Nici eu.
Sunt pastori si preoti care traiesc cu putin si Domnul le poarta de grija.
Sunt pastori si preoti care au vile. Unii le-au construit cinstit, din binecuvantarea lui Dumnezeu, altii le-au ridicat din furtisaguri.
Iti spun minciuni sau lucruri noi?

Am discutat de pastori, nu de preoti!
Daca vrei sa vb despre preoti, vorbim...
Cand sunteti intrebat atunci imediat va legati si de BO....asa fac lasii...

Danut7 12.01.2011 20:44:26

Citat:

În prealabil postat de macsim (Post 322657)
"Aduceți toate zeciuielile la vistierie și să fie merinde în casa Mea și puneți-Mă și pe Mine la încercare", zice Domnul Savaot, "și veți vedea că vai deschide, la dorința voastră, stăvilarele cerului și voi vărsa din belșug binecuvântarea, spre binele vostru. " - Maleahi 3:10 Biblia ortodoxa

Uite cine si ce impune ... De ce nu Il luati si pe Dumnezeu la rost ca indrazneste sa va contrazica??? Iata de ce isi dau zeciuiala ereticii de sectanti .. pentru ca Domnul are indrazneala sa le-o ceara!!!

Esti cumva in Vechiul Testament?

Geony 12.01.2011 20:49:12

Citat:

În prealabil postat de macsim (Post 322657)

Multe zice cartile VT si NP nu le i-au in considerare...
Dar apropo, cati NP dau zeciuiala?

macsim 12.01.2011 20:55:59

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 322661)
Esti cumva in Vechiul Testament?

Nu ... dar nu inteleg... se afirma pe aici ca toata biblia este valabila ... Numai mancatul sau nemancatul porcului ramane valabil din vechiul testament? Sau cand are voie sau nu are voie sa intre femeia in biserica?

Exista legi in Imparatia cerului care sunt valabile dintodeauna ... Cele 10 porunci au devenit desuete?

Psalmii nu sunt si acum valabili? Ah, stiu ... proverbele ... nu avem nevoie de ele ca sunt din vechiul testament ...

Este bine sa NU-l citim pe Isaia, pentru ca acolo am putea intelege mai mult in ce fel isi iubeste Dumnezeu creatia ... Iar Daniel si cu Ilie ... e o chestie cu ei, luam din ei ceva ... vedem noi ce ... si restul nu - ca doar e din vechiul testament ...

Si apoi, daca petrecem prea mult timp prin el, s-arputea sa ne dam seama ca nu s-a schimbat mare lucru in mentalitatea noastra, desi intre timp s-a scurs Sange nevinovat ...

Iosif77 12.01.2011 20:56:36

Citat:

În prealabil postat de Geony (Post 322650)
...am vazut ca nu poti sa continui o idee daca nu te legi de Bis. Orto...

Geony, vrei te rog sa te uiti putin in oglinda?
E o barna acolo: din 650 de postari ale tale 620 denigreaza neoprotestantismul.
Citat:

nu sunteti capabili sa va aparati?

Np sunt in stare sa se apere. Nu au nici o teama. Dreptatea e de partea lor. In discutii civilizate isi pot argumenta cu succes punctul de vedere. Singurul ortodox care poate cu adevarat sa le faca probleme e adminul. Dar nu in discutii libere sau argumentari teologice
Citat:

sau va este rusine ca unii oameni va spun POCAITI iar faptele voastre sunt jalnice?

Nici vorba. Pocaitii sunt o minoritate. Macar ca sunt si uscaturi printre ei, procentul crestinilor practicanti este mult mai mare decat in bisericile traditionale.

macsim 12.01.2011 20:59:13

Citat:

În prealabil postat de Geony (Post 322663)
Multe zice cartile VT si NP nu le i-au in considerare...

Exemple!!! Altminteri tot ce faci se numeste improscare ieftina cu venin!!

bob2909 12.01.2011 21:05:35

Citat:

În prealabil postat de macsim (Post 322669)
Nu ... dar nu inteleg... se afirma pe aici ca toata biblia este valabila ... Numai mancatul sau nemancatul porcului ramane valabil din vechiul testament? Sau cand are voie sau nu are voie sa intre femeia in biserica?

Exista legi in Imparatia cerului care sunt valabile dintodeauna ... Cele 10 porunci au devenit desuete?

Psalmii nu sunt si acum valabili? Ah, stiu ... proverbele ... nu avem nevoie de ele ca sunt din vechiul testament ...

Este bine sa NU-l citim pe Isaia, pentru ca acolo am putea intelege mai mult in ce fel isi iubeste Dumnezeu creatia ... Iar Daniel si cu Ilie ... e o chestie cu ei, luam din ei ceva ... vedem noi ce ... si restul nu - ca doar e din vechiul testament ...

Si apoi, daca petrecem prea mult timp prin el, s-arputea sa ne dam seama ca nu s-a schimbat mare lucru in mentalitatea noastra, desi intre timp s-a scurs Sange nevinovat ...

bravo prietene, eu sunt ortodox, dar sa sti ca ai zis bine ce ai zis...
ai spus adevarul....
bravoooo!!!!

insa ramane mereu problema interpretarii...repet(cetatea NINIVE) sau (BABILONUL CEL TAINIC) unde fiecare isi da cu pareare si in general este intuneric bezna...

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:47:04.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.