Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Catedrala Mantuirii Neamului pentru ce? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13145)

DragosP 04.08.2011 20:57:01

Citat:

În prealabil postat de konijiro (Post 386001)
Incep sa cred ca ideea de discutie onesta iti e straina.

Imi pare rau ca atat ai inteles.

Citat:

Imi ceri surse pentru afirmatiile facute, asta in timp ce ignori cu desavarsire afirmatiile duplicitare ale Patriarhului. Pe care le cunosteai, si nu cred ca lipsa "surselor" a fost cea care te-a oprit sa ai o parere. Ai bagat capul in nisip cu voiosie.

Iti trimit sursele, si mentionez ca sunt lucruri arhicunoscute, si un raspuns ironic, care adauga fix un mare zero la discutie, e tot ce ai de exprimat.
Ti-am multumit la modul cel mai serios: crestineste. Imi pare rau (din nou) ca ai inteles altceva.

Mai departe nu mai comentez, rautacismele tale (de ateu?) nu reusesc sa ma atinga, imi pare rau pentru tine (din nou) ca nu rezonez la ele.

AlinB 04.08.2011 21:04:42

Citat:

În prealabil postat de ioan_strainul (Post 386114)
Aline te rog sa ma Ierti dar cred ca daca ar avea curajul sa spuna adevarul poporul acesta crestin ortodox ar fi capabil de or ce dar stii ce cred eu si este parerea mea sunt alte treburi la mijloc si mai buine sa le lasam asa ca la urma iar iese altele ca si cum a mai iesit si cu alti care au avut curajul sa puna punctul la locul lui pe i
Sa lasam sa rezolve Dumnezeu lucrurile asa cum EL SFINTUL stie mai bine
noi nu putem ca suntem mici si putini si desbinati de multe si din multe parti si interese .

SLAVIT SA FIE DOMNUL AMIN AMIN AMIN

Crezi ca ar apuca? Oare cine controleaza mass-media? :)

ioan_strainul 05.08.2011 01:14:14

control masmedia

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 386129)
Crezi ca ar apuca? Oare cine controleaza mass-media? :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

suta la suta a avea isbInda sa fim seriosi mai sunt si alte mijloace mai puternice ca masmedia ( viu grai)

AlinB 05.08.2011 02:27:02

Citat:

În prealabil postat de ioan_strainul (Post 386234)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

suta la suta a avea isbInda sa fim seriosi mai sunt si alte mijloace mai puternice ca masmedia ( viu grai)

Sa nu ne grabim sa cerem de la altii ceea ce noi nu stim daca suntem in stare sa facem.

Adriana Cluj 05.08.2011 09:18:31

Citat:

În prealabil postat de konijiro (Post 386001)
Sigur ca da. Raspunsuri simple, pentru cei pe care nu ii intereseaza sa inteleaga mai mult. Daca astea sunt dovezile tale, nu mai am de zis nimic.

Cu toate ca eu te intrebam cum le raspundea zeul tau celor din Evul Mediu, cand mureai voios de la o chestie gen masea infectata. Nu de alta, dar atunci nu prea cred ca gaseai atei pe niciunde.

Sigur ca da, raspunsuri simple... Cum altfel? Cam cat de simplu ti s-ar parea sa nu poti respira, sa nu poti manca, sa nu poti vorbi, sa nu poti vedea, sa nu poti merge?..... lucruri simple

Probabil ca atei se gaseau si atunci, oricand si oriunde. Si nu au pierit nici azi. Dar asta- ce sunt, atei sau credinciosi- este problema lor, este problema fiecaruia....Si nu zic asta in sensul ca nu-mi pasa de celalalt. Imi pasa, dar este optiunea, alegerea, calea fiecaruia. Cu forta nu poti intoarce pe nimeni pe calea credintei, trebuie sa gaseasca fiecare raspunsul, drumul sau, in el insusi.

Exprima-te cuviincios:DUMNEZEUL meu! Si al tuturor.

gdf-fdc 05.08.2011 13:52:44

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 385414)
Cate biserici au daramat comunistii?
Cate biserici catolice au fost furate de ortodocsi in perioada comunista?

pune-ti intrebarea cate au furat catolicii din CONSTANTINOPOL cand s-a produs marea schizma. in ce priveste aberatia ta ca BISERICA ORTODOXA ar fi furat BISERICI de la catolici iti spun sincer ca visezi.ORTODOXIA si-a luat inapoi ce i-a fost furat de catre panerezia catolica in timpul dominatiei imperiului habsburgic.

ai2 05.08.2011 14:09:47

Citat:

În prealabil postat de gdf-fdc (Post 386351)
pune-ti intrebarea cate au furat catolicii din CONSTANTINOPOL cand s-a produs marea schizma. in ce priveste aberatia ta ca BISERICA ORTODOXA ar fi furat BISERICI de la catolici iti spun sincer ca visezi.ORTODOXIA si-a luat inapoi ce i-a fost furat de catre panerezia catolica in timpul dominatiei imperiului habsburgic.

Deci tu admiti ca BOR a avut o putere suficient de mare pentru a-si "recupera" bisericile sub un regim pe care il catalogati ateu! Iar multe dintre bisericile catolice au fost construite in timpul ocupatiei habsburgice, ceea ce inseamna ca nu au fost furate de la ortodocsii care refuza cu nesimtire sa le inapoieze.
Astept totusi raspunsuri normale la intrebarile mele. Cate biserici au fost daramate in perioada comunista si cate biserici au fost "recuperate" de la catolici?

gdf-fdc 05.08.2011 14:25:11

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 386361)
Deci tu admiti ca BOR a avut o putere suficient de mare pentru a-si "recupera" bisericile sub un regim pe care il catalogati ateu! Iar multe dintre bisericile catolice au fost construite in timpul ocupatiei habsburgice, ceea ce inseamna ca nu au fost furate de la ortodocsii care refuza cu nesimtire sa le inapoieze.
Astept totusi raspunsuri normale la intrebarile mele. Cate biserici au fost daramate in perioada comunista si cate biserici au fost "recuperate" de la catolici?

bisericile erau construite inainte de dominatatia habsburgica.noi ne-am luat ce era AL NOSTRU.raspunsurile sunt adevarate si normale daca cauti sa te minta cineva mai cauta un catolic

ioan_strainul 05.08.2011 14:47:34

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 386250)
Sa nu ne grabim sa cerem de la altii ceea ce noi nu stim daca suntem in stare sa facem.

Doamne ajuta amin amin amin

ai2 05.08.2011 14:53:58

Citat:

În prealabil postat de gdf-fdc (Post 386371)
bisericile erau construite inainte de dominatatia habsburgica.noi ne-am luat ce era AL NOSTRU.raspunsurile sunt adevarate si normale daca cauti sa te minta cineva mai cauta un catolic

Eu intrebasem cate si raspunsul tau numai normal nu este. Voi ati luat aproape tot, nu doar ce credeti ca era al vostru.
Totusi, cate biserici au daramat comunistii?
Si de ce vorbesti de habsburgi ca si cum n-ar fi civilizat partial tara asta ortodoxizata fortat de comunisti?

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:06:17.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.