Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Spiritualitatea ortodoxa (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5072)
-   -   intrebare pentru filocalicii forumului (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14567)

Kyrie Eleison 20.02.2012 14:18:07

Citat:

În prealabil postat de Daniel_7 (Post 430790)
si sa va mai gasiti admiratori care sa cada jos de atata umilinta si smerenie cat vad la D-voastra.

Cata ironie, cat sarcasm si cata impertinenta! :) Si ce "frumos" si "crestinesc" este a raspandi astfel de "virtuti" pe un forum crestin ortodox, cu clevetiri la adresa unuia ori a altuia. Sigur ca oriunde exista pacea (chiar si intr-un mediu virtual), exista si cineva ce simte impulsul de a o strica. Dar oare cel ce seamana discordia, ce va culege?

Ci eu zic: “Fericiti facatorii de pace, ca aceia fiii lui Dumnezeu se vor chema” (Matei 5, 9)!

Pacea Domnului sa fie pururea cu noi!

Daniel_7 20.02.2012 14:28:32

Cred ca te amesteci unde nu iti fierbe oala...

Kyrie Eleison 20.02.2012 14:35:39

Citat:

În prealabil postat de Daniel_7 (Post 430801)
Cred ca te amesteci unde nu iti fierbe oala...

De cand ne tragem noi de sireturi, tinere? Ne-am ciocnit valizele in gara de ma iei dumneata pe mine la "per tu"? Sau pe langa impertinenta, se considera si obraznicia o mare virtute crestina?

Daniel_7 20.02.2012 14:37:35

Obraznicia e din partea dumitale,ca te amesteci unde nu ar trebui.

Kyrie Eleison 20.02.2012 14:49:37

Citat:

În prealabil postat de Daniel_7 (Post 430808)
Obraznicia e din partea dumitale,ca te amesteci unde nu ar trebui.

Cu toate ca nu am facut altceva decat sa-i adresez un mesaj surorii intru Domnul Dobrin7m, care isi ceruse iertare de la dvs., NU m-am adresat dvs. in niciun fel, ati ales sa ironizati, printre altele, mesajul meu: "si sa va mai gasiti admiratori care sa cada jos de atata umilinta si smerenie cat vad la D-voastra.". Interventia mea nu a fost neintemeiata, ca sa-mi raspundeti in felul in care ati facut-o.

Sa-mi fie mie iertator bunul Dumnezeu de am pacatuit: "Că mare ești Tu, Cel ce faci minuni, Tu ești singurul Dumnezeu. Povățuiește-mă, Doamne, pe calea Ta și voi merge întru adevărul Tău; veselească-se inima mea, ca să se teamă de numele Tău." (Ps. 85: 9-10).

Domnul sa va binecuvanteze!

Daniel_7 20.02.2012 14:54:08

Citat:

În prealabil postat de Kyrie Eleison (Post 430813)
Cu toate ca nu am facut altceva decat sa-i adresez un mesaj surorii intru Domnul Dobrin7m, care isi ceruse iertare de la dvs., NU m-am adresat dvs. in niciun fel, ati ales sa ironizati, printre altele, mesajul meu: "si sa va mai gasiti admiratori care sa cada jos de atata umilinta si smerenie cat vad la D-voastra.". Interventia mea nu a fost neintemeiata, ca sa-mi raspundeti in felul in care ati facut-o.

Sa-mi fie mie iertator bunul Dumnezeu de am pacatuit: "Că mare ești Tu, Cel ce faci minuni, Tu ești singurul Dumnezeu. Povățuiește-mă, Doamne, pe calea Ta și voi merge întru adevărul Tău; veselească-se inima mea, ca să se teamă de numele Tău." (Ps. 85: 9-10).

Domnul sa va binecuvanteze!

Cata ironie ,cat sarcasm,cata impertinenta! Cuvintele astea nu imi erau mie adresate?!
Ati uitat asa repede ce ati scris?

Kyrie Eleison 20.02.2012 14:58:51

Citat:

În prealabil postat de Daniel_7 (Post 430815)
Cata ironie ,cat sarcasm,cata impertinenta! Cuvintele astea nu imi erau mie adresate?!
Ati uitat asa repede ce ati scris?

Sigur, mi-am exprimat parerea vizavi de ironia dvs. referitoare la ce scrisesem eu, care mi s-a parut total deplasata, atata vreme cat nu ma adresasem dvs. cu acel mesaj, ci altui utilizator.

Daniel_7 20.02.2012 15:04:34

Citat:

În prealabil postat de Kyrie Eleison (Post 430816)
Sigur, mi-am exprimat parerea vizavi de ironia dvs. referitoare la ce scrisesem eu, care mi s-a parut total deplasata, atata vreme cat nu ma adresasem dvs. cu acel mesaj, ci altui utilizator.

Adica daca ma adresez altui user,si va fac in tot felul,am o scuza...

Kyrie Eleison 20.02.2012 15:16:46

Citat:

În prealabil postat de Daniel_7 (Post 430817)
Adica daca ma adresez altui user,si va fac in tot felul,am o scuza...

Unde dai si unde crapa... Dar de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere (intelepciune populara romaneasca)
Scopul acestui forum cu siguranta nu-l constituie clevetirile, ironiile, sarcasmele si altele asemenea, caci adevarat este: acestea nu sunt de la Domnul! Au doara cu ce a gresit in asa hal sora Dobrin7m ca sa fie acuzata de fatarnicie si ca "da otrava sub aparenta de ciocolata"? N-a facut decat sa-si ceara iertare!

"De-ai clevetit cumva pe vreun frate și te mustră pe tine cugetul tău, atunci să mergi cu smerenie la acel frate și, închinându-te lui până la pământ, să zici:

“Iartă-mă, frate, că am greșit și te-am clevetit pe tine!”

Iar după aceea să te păzești a nu mai cleveti pe nimeni, căci clevetirea este moartea sufletului.

De va cleveti cineva către tine pe fratele tău, să nu adaugi și tu vreun cuvânt la clevetirea lui, ci ori taci, ori zi așa: “Eu, frate, însumi sunt foarte păcătos și osândit, încât nu pot să osândesc pe alții”. Și așa te vei izbăvi de osândire și pe acela vei folosi."
(Sf. Parinti)

Daniel_7 20.02.2012 15:24:31

Asculta domnule...Daca ai avea timp sa citesti postarile din urma si ai avea putin discernamant poate ai vedea de ce m-am suparat...

Eram in lupta cu un user care a initiat acest thread,si caruia i-am semnalat niste erori,si i-am raspuns la intrebarea initiala din prima postare.

\Iar Dobrin m-a atacat subtil cu povete din Pateric,ca nu am suficienta smerenie in ceea ce fac,si ca vrea sa-mi arate ea cum ar trebui sa ma comport.Si asta fara vreo legatura cu subiectul acestui thread,si mai mult decat atat,desi pe Vladcat l-am atacat,nu s-a suparat ci a considerat multumitoare interventia mea.

Deci eu i-am spus user-ului Dobrin ca interventia ei este cel putin la fel de lipsita de smerenie cat si a mea,in sensul ca si ea doreste sa invete pe altii .....
Nu a inteles insa observatia si s-a suparat.

\Acum D-voastra v-ati suparat pe faptul ca m-am ciondanit cu ea>trebuie sa mai apara cineva suparat ca ne certam noi doi.
\
Si pana la urma ce mai conteaza subiectul initial? ! nu-i asa?

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:40:18.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.